43

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

42

Мишо

преди 1 месец

А сега тези ана л ни тици ... да си извадят от бузките черната паламарка, да спрат да охкат, да си избършат потта селед оргазма и да си отворят очите. Край, товае беше, сега ще ви смачкат като *** еднозначно. Финито на 4я рейх.

41

Рейгън

преди 1 месец

Путин дойде на власт и Курск потъна сега Курска област ще му изяде главата

40

Сата НАТО

преди 1 месец

Абе какви балъци сте вие? Никой не иска преговори. Единия е влязъл да изяде другия, може ли между вълка и агнето да има преговори...

39

Анонимен

преди 1 месец

Путин досега направи две щедри предложения за преговори и мир в Украйна. Следващото предложение ще бъде само едно - пълна капитулация на киевския режим.

38

Анонимен

преди 1 месец

До 15И кога е преговаряла Русия от над три века преди да изтребе до крак чуждите войски ///Хи,хи,хи само преди 120години, руснаците се молеха на японците да спрат офанзивата, а по време на ПСВ се молеха на германците да сключат мир, като им харизаха 1 млн. кв. км..

37

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски, Русия я очаква пълна разруха и разпад !!!! НЯМА ВРЕМЕ .... Цяла Русия с нетърпение очаква САЩ и Украйна, да ги освободят от престъпния ,милиционерски режим на Путин и бандата му ...

36

82 ОМБр

преди 1 месец

Копейки спукани,вие сте по-руснаци от руснаците,които псуват Путин в новоосвободените територии в курско. Има видеа как го хранят хамалски и славят Украйна. Никакви българи не сте,*** жалки!

35

Анонимен

преди 1 месец

до 31 Най- ми беше смешно като казаха днес европейските джендерасти че е завладян руския ГРАД Куджа. А то е селце с 5000 души население. Иначе краварите у форума се смеят като братушките завладяват такива селца в Донбас. Муахаххахахаа...

34

Анонимен

преди 1 месец

най-бързия начин е да приеме поканата на Мексико и да отиде до там, на следващия ден войната е спряла:)

33

ФАКТ

преди 1 месец

До Факт/ САМО АКО БАЙ ДОНЧУ БЕЛИНЪТЪ СПЕЧЕЛИ !

32

Анонимен

преди 1 месец

Пориедната смешка в поредния пропаганден агитматериал. Путин иска преговори от 2014-та, когато в Украйна дирижираха преврат и узурпираха властта и когато започна тормозът над източните части и руското население. Никой не пожела преговори насреща. Путин го предложи в Истанбул, но при постигната договоренот шефовете на Зеля му подсвирнаха и представителят там подви опашка. Путин до юни отправя покани за преговори. Вече приключи. Една пета от територията на Украйна е руска вече.

31

хахаха

преди 1 месец

Така нареченото изтласкване на украинците широко рекламирано от Путин преди два дни завърши с много висока посещаемост на концерта на Кобзон в ада.

30

инвазията в Курск

преди 1 месец

Курск е на 60 километра навътре, укродебилите не можаха и до Суджа да стигнат, на 5 километра.

29

ТЪПУТИН

преди 1 месец

КЕ СЕ ОПЛАЧЕМ НА ТАТКО МЕДВЕДЕВ НА МАМА ЗАХАРОВА И НА ВУЙЧО ПЕСКОВ! КЕ ВИДИТЕ ВИЕ ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

28

Истината

преди 1 месец

Джуджето в предсмъртен гърч се опитва да предизвика ядрена война, а НАТОумниците не си дават сметка какво ще следва за тях ако това се случи.

27

Анонимен

преди 1 месец

Путин каза, че няма да преговаря с терористи. Всички ще бъдат убити.

26

Айляк

преди 1 месец

Укрите сякаш не са брат'чеди на рашките и сякаш нищо не са научили от тях, толкова са загубени - ще ги погази хубу мечката у дома, па тогава преговори...пърдън, капитулация пълна на Бандерията.

25

Анонимен

преди 1 месец

Тази "инвазия" е руски номер. Тя е само с една единствена цел- да даде повод на Вова да удря безпощадно по Украйна след като братушките избият украинските нахлули фашисти на територията на Русия. Само гледайте!

24

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да не познаваш руснаците не говоря лично,за да си го помислиш това