19

Анонимен

преди 1 месец

Кулеба е един слуга на САЩ каквото му кажат НАТО/производителите на оръжиие това плямпа с пяна на уста!!! Никой не вярва ОркоНаркоХунтата какво стана с Минските споразумения а с договорките от Истанбул? Орко-ла/*** работи за да може САЩ да продава оръжие, да се обезлюди и да се напълни с нова вълна АфроЕвропейци - любимците на УрсулоПедерастията в Брюксел!

18

Да бе!

преди 1 месец

Когато става въпрос за мирни преговори с Русия, никога не трябва да се забравя дефиницията на знаменития Роналд Рейгън, която гласи: Русия е една престъпна империя- империя на злото.

17

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Тъй тъй. Со кротце , со благо, и МНОО Кютек. Доде ви уври акъла в *** кратуни.

16

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ЧАКА ВИ СИБИР .ХА.ЗА.РСКИ .ЮД.ЕЙ.ЧЕТА ДО ЖИВОТ КАТОРГА А ЗЕЛЯ СЪДБАТА НА МУСОЛИНИ ОБЕСЕН ГОЛ НАДОЛУ С ГЛАВАТА

15

Анонимен

преди 1 месец

Отановски генерал посочи новите срокове за голямата война с Русия. "Малко остава". каза той.

14

Краси Петрофф

преди 1 месец

Нали зеленото .овно изаде указ за забрана за преговори с Русия, нали Русия искаше преговори в Турция и вие се отказахте под диктата на англичаните и сащ, нали беше много сме тоя кулеба преди няколко месеца ?!? Що така клекна тоя "мужчина" ?!? Ко стана бе цръвули бандеровски ?!? А ?

13

ПУТИН

преди 1 месец

Е МИЛОСТИВ С ВАС, АЛЧ-НИ ГА-ДОВЕ! АКО БЕШЕ ИЗРАЕЛ ИЛИ США, ДА СА ВИ ИЗРАВНИЛИ СЪС ЗЕМЯТА!

12

Анонимен

преди 1 месец

Безброй специалисти по международно право и международни договори, че и тясни специалисти по Минските договори, както по официалните така и по секретните им части. Защо ли човек трябва да учи пет години и после още три да специализира, когато тук всеки е разбирач

11

Анонимен

преди 1 месец

Двамата със Зельо пригитвяйте вазелина!

10

Т

преди 1 месец

Що тъй бе мосю cool-***? Мирните преговори на които не искахте Русия да присъства не свършиха ли работа?

9

Анонимен

преди 1 месец

Хм, и как по-точно ще преговаря Украйна, като все още не е отменен указа на Зеленски, който забранява преговори с Русия??? Айде това ми обяснете журналята???

8

Анонимен

преди 1 месец

ко стана бе, нал зельоной папугай казува че с агресор преговори не може да има и че ако не ги унищожим русия тя ще унищожи нас ?? туй буквално всеки ден го повтаряше

7

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е готова, защото Руснаците яко са ги нагънали почти по целия фронт. Ама ще има да почакат и Русия ще седне на преговори когато тя реши и от силата на побеждаващия. Изпуснахте момента, Кулеба, след като слушате западняците...

6

Анонимен

преди 1 месец

Укропитеци ще ви дойде акъла в кратуните къде ги носите

5

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи "Украйна е готова"? Ти си просрочен министър в правителството на Просрочения. Нелегитимни сте. Преговаряйте си със Запада.

4

Боби

преди 1 месец

До Анонимен 1 НЕВЯРНО Терористичната Неонациска Киевска власт ще се бие до посления Украинец. Вече започна да лови мъже по улиците и да вербува Жени да постъпват в бойните полеви части на ВСУ...

3

Дядката

преди 1 месец

Не може да излъжете Путив да подписва договор с Вас лъжци !Какво стана с Минските договори?Имаме идна поговорка "мъжко магаре един път може да го прекараш"!Не се надявайте докато не подпишете пълна капитулазия!

2

Анонимен

преди 1 месец

преговори с престъпници като путин и неговата банда трудно се водят.

1

Анонимен

преди 1 месец

Бой до последната урка :)))