61

Анонимен

преди 2 месеца

Чисто матматически руснаците са 6 пъти повече от украинците.Кои ще свършат първо?

60

ИВАН

преди 2 месеца

КАКВИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕ, ГЛУ-ПАК!? САМО СЛЕД 2 ГОДИНИ УКРИТЕ ЩЕ СА В КАМЕННАТА ЕРА, ДАЖЕ ВЕЧЕ СА! ВИЕ МОЗЪК ИМАТЕ ЛИ?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Тези изро-ди с глупости-те си нямат край, а украинския народ иска ли да воюва десетилетия попитаха ли го дали всеки е готов да си даде живота у така до последния човек. Невменяими хора са начело на всички институции аман.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Идuoтu , никога няма да се готвим за война , най безумното нещо на върхушките , не на хората , защото те плащат , плащат дори с живота си. Това което вършите може да завърши наистина , но с вътрешни войни , защото единствено тогава би имало смисъл от подобно нещо , защото тогава човек наистина знае за какво воюва и го убиват , или убива .

57

ХХХ

преди 2 месеца

Опааааа.....десетилетия война ? На Украйна войниците няма да стигнат ! Аааааа разбирам ....да се приготвяме в името на Зеленски да мрем !? Ако го кажат веднага ще има патаклама....но мааалко по малко , леко по леко ..."то за доброто на Европа , то за света го правим" и така ще стане немислимото....Целия ще ни влезе !

56

До 56

преди 2 месеца

И кога Украйна на Зеленски е вече в ЕС,че не става ясно или Зелето пак лети в облаците

55

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е казал,че до 2035 година Украина няма да съществува.Това ли повтаря Стол тем берг?

54

емо

преди 2 месеца

логичното заключение е, че колкото по-силно и по-дълго нато подкрепя украина, толкова повече ще продължи войната, но столтенберг, въпреки логиката заявява, че тя щяла да свърши скоро. сбъркани и неадекватни хора са начело на нато, сащ, ес.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Да допуснем, че Зеленски и НАТО са много лоши! Но от войната страдат само обикновените хора в Украйна и Русия! А НАТО, Зеленски и Путин ядат патици по пекински!

52

Тия дето бутат за

преди 2 месеца

война да отиват на фронта. Като се избият мераклиите за война, останалите ще се помирим и така ще се разреши тоя проблем. Но да ми седи на хиляди километри от фронта и да ми втълпява къде и за какво да се готвя - айде у лево!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахаха, десетилетия..... след изборите в САЩ и ще приключи за един месец! Ако не руснаците ще я приключат с анексирането на още 4 области.

50

FMC

преди 2 месеца

А и Русия има зад гърба си най-силната икономика в света. И между другото, в Русия няма само нефт и газ. Има и много ценни метали, които са кът в страни като САЩ, Германия и тем подобни високотехнологични страни. Та кой ще загине, не знам. Аз предричам това да е САЩ, така както са тръгнали да си гърмят президентите. Те затова и слагат кукли на конци за президенти, та да не губят много. Само че не познаха с Тръмп, макар че не се знае знае ли се.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Европа да увеличи средствата за Украйна . Ето къде ги стяга чепика , едни пари да вземат .

48

Анонимен

преди 2 месеца

Зелю много ухилен???

47

Анонимен

преди 2 месеца

Столтенберг забравя, че не само пари, оръжия и техника са необходими за Украйна. Има един основен фактор, който се нарича "Жива сила" и Украйна е на птивършване. Как ще подкрепяме Украйна деситилетия, като тя до 1 година ще привърши живата сила на фронта? Или НАТО има нещо в предвид което ние незнаем засега.

46

До 42

преди 2 месеца

Пак ли ти се приведат русофили бе украински просяк ,щото ти си решил ,че всички са ти длъжни за нещо ,Е аз пък смятам ,че ние българите нищо не дължим на наглите украинци и това няма нищо общо с русофилството

45

Последният украинец

преди 2 месеца

Колко удобно . А питахте ли данъкоплатците? Едни такива овце дето не ги забелязват и не ги броните за хора, докато не ви обесят? Хайде сега първо децата на елита да тръгват към фронта...

44

FMC

преди 2 месеца

Опаааа, Русия има най-развитата вдрена енергетика. В момента е лидер и с 4 поколение ядрени реактори. На Русия няма да и трябва износът на суровини след 10 години, защото още преди 5-6 години започна да преориентира икономиката си към вътрешни заместители на вносни продукти и технологии. Русия имаше късматът, че Западът почна да и налага санкции преди 10 години, което ги накара да създадат или да възобновят много собствени производства и забравени технологии. Затова не я мисли Русия.

43

натОвците

преди 2 месеца

няма да искат да оставят току-така чернозема който си мислят че са купили и украинските ресурси за $12 трилиона които си мислят че им принадлежат! А хората-*** е необходимо да похарчат че да не им се пречкат!

42

Хъ хъ хъъъ!

преди 2 месеца

Както казваше баба ми: гОворете си, не ми пречите!