38

Анонимен

преди 3 месеца

До @@@ - пенсии може и да намя. След 30 години днешните млади хора когато остареят ще завиждат на живота сегашните пенсионери. Последните 30 години бяха мизерия, следващите ще бъдат ужас. Затова ви пускат такива димки за базов доход и не знам какво си, а накрая ще завършиш на парчета разкъсан от снаряд на фронта.

37

До 37

преди 3 месеца

Ще продължиш да работиш, ако има какво да работиш. Защото алгоритъма, който вече е седнал на мекото ти офисно столче, може да работи 24х7х365. Той греши доста по-рядко от теб, в хиляди пъти по-бърз е от теб, не иска отпуск и не мрънка за заплата. Света не отива на добре. Отворете си очите. От 2020 се тества масов контрол на населението, точно защото ще остане без работа и ще се разбунтува.

36

При Тодар Жифкоф

преди 3 месеца

Немаше 1200 евро некой да ти дава само у Белене и на сфи нете. Ако искаш да си Бел мовек като на запад а не Кюрд монголоид.

35

@@@

преди 3 месеца

Ще ги харча, просто ей така, щом почват да ги раздават, края ще е близко, при условие че пенсията е чак след 65.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Тези , които живеят на помощи вземат по-малко и пак лежат и нищо не правят.

33

Боко

преди 3 месеца

Че си направим зайчарник, че одим да ритам мач

32

при Тодор Живков

преди 3 месеца

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше работодатели и никой на никого не даваше работа. Нямаше такава дума "работодател", някой да ти дава работа! Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. А да се дават пари на някой който не работи - това беше нещо немислимо, даваше се само на инвалиди да живеят достойно.

31

Господин Барахуев

преди 3 месеца

Ша си барам оная работа по цял ден и ша люпя семки.

30

Анонимен

преди 3 месеца

За мен нищо няма да се промени. Ще продължа да работя. 1200 евро не ми стигат.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Зарибяването започна. Хващат ли се шарани, хващат ли се?

28

И Путин да ми дава

преди 3 месеца

1200 евро на месец ще го възхвалявам

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ги харча.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Що го правят според вас това? Щото в съвсем скоро време ще има много образовани и безработни, заменени от ИИ. Тези хора са опасни, те няма да се задоволят с 2 предизборни кебабчета. Те ще се бунтуват. Защо ИИ стана публичен малко след края на ковид пандемията? Защото елита се успокои, че може да затвори целия свят ако се наложи.

25

Плебос

преди 3 месеца

Тази схема е хитро измислена от екипа на Шваб и Ко с цел генериране на поколение планетарни май муни и след това превръщането им в безлични, интелектуално инертни маймуни, които ще зависят от хазяина и ще изпълняват безпрекословно всяка негова прищявка. Това ще е краят на здравия разум.

24

Че Празнувам

преди 3 месеца

Цел месец

23

ДАЙТЕ И НА ПУТИН

преди 3 месеца

ДАНО СЕ НАЯДЕ НАЙ-ПОСЛЕ И ДА СПРЕ ДА ТРЕПЕ БЕДНИТЕ УКРАИНЦИ.

22

Контрол

преди 3 месеца

До Стоян Има риск голяма част от хората да станат независими. Това означава по-щастливи и по-мислещи.В ГОЛЯМА ГРЕШКА си баце.Ще бъдеш зависим от политиците и държавата,вместо да си зависим от работодател. Щото в секундата в която започнрш да критикуваш власта, защото например кофите със смет стоят пълни по улиците, никой не си мърда пръста за кражбите по домовете или някой кмет краде от парите за училищата... и ББД ще ти бъде спряно.Впрочем, идееот с ББД е идееот с пари а не по-мислещ идееот.

21

Муахаха

преди 3 месеца

че аз знам едни поне 240 което взимат по 5 000 евро на месец без нищо да правят, и още в 10ки пъти повече от Далавери и Рушвети!

20

Иван

преди 3 месеца

Е аз съм държавен чиновник и на мен от 20 години ми дават 4800 лева (2400 евро) просто така, без да ми се налага да работя.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да работи нищо и да е полезен за обществото затова получава просто едни 1200 чисълца, със срок за годност и списък с магазини в които може да ги харчи за хляб от скалалци и салам от ГМО чеpвейчета. На елита гладни и образовани безработни не му трябват. Изчезването им трябва да е плавно и да изглежда като естествен процес.