15

По данни на НАТо

преди 1 седмица

КНДР е предоставила на Русия 5 милиона крупнокалибрени снаряди 152 мм за една година. За същото време САЩ и ЕС са предоставили на Украйна 300 000. Разликата е впечатляваща.

14

да

преди 1 седмица

новият световен ред е в ход! нека да наблюдаваме как загива ЕС и неговия сутеньор САЩ!......между другото - САЩ са най-голямото зло за човечеството и много страни вече разбират това!

13

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

До КНДР са много бедни/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ ПАК МЪ !!1 СЕВЕРНА КОРЕЯ НЯМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ! Г

12

Тукулти Нинурта

преди 1 седмица

Такааа. Целта е да смажат кънките на Запада и най вече на дедо Деменцио хаха. Аве, да ва попипам. Случаено да знаете какво значи никнейма ми? Надали знаете. То не е като да драскаш из форумите хехе

11

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

КЕ ПРОСИ :D

10

КНДР са много бедни

преди 1 седмица

Разбираме от статийката. Но са световна ядрена сила. Освен това произвеждат локомотивни мотриси, камиони, багери, автомобили и всичко друго освен самолети - произвеждат само малки селскостопански самолети. 1989 КНДР бе 17 милиона, днес е 24 милиона. България е много богата, горда членка на ЕС и НАТО и съответно най-бързо измиращата нация в света. По доклад на ООН, през 2050 България ще наброява 4 милиона застаряващо население, половината турци и ***. Днес, спрете с тези пошли статийки.

9

Сорос

преди 1 седмица

Няма нищо лошо по добре петрола да ходи за Северна Корея отколкото за Запада. Ес и Нато се отказоха УлтранеоФашистки Расистки организаций,Делящи хората. етническата Омраза, като започнеш от Работното място минеш през разни чиновници, полиция, медицина и прочее 80%Рсизъм ненавист и омраза такъв Съюз не ни е нужен.

8

Анонимен

преди 1 седмица

стига бе краваристански под7логи ни занимавайте с проблемите на краваршингтон - ние сме българия и не ни е еня какво ще си говорят там - а проблемите за които трябва да пищшете всеки ден са хиляди но мълчите като да сте го на7лапали на бай данчо

7

Анонимен

преди 1 седмица

А как върви настъплението в Харковска област, спря отдето тръгна! За 1 месец, 15 хиляди в подземния руски хотел!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Повишен ръст!

5

Ще обменят безумие

преди 1 седмица

А местните матрьошки ще бъдат задължени да го раздуват и доукрасяват, за да заприличат както обикновено на пациенти на психиатрична клиника. Впрочем точно там им е мястото.

4

Да Ликвидира

преди 1 седмица

НАТО-вските Кл0аки - ЗаПлаХа за Мира по Света!

3

Игра на полове

преди 1 седмица

Благодарение на УСА днес има две държави на Корейския полуостров. За щастие няма вече Южен и Северен Виетнам. УСА там яде много бой.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Да им дадат оръжие, че иначе украинците ще ги бият!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Отчаян е чиляка, понеже всеки го отсвирва, остава му КНДР :)))