65

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 седмици

От какъв зор четете и цитирате постоянно Медведев в този сайт? Руските медии не бяха ли забранени в България, искате ли да информирам СЕМ и ЕС, че нарушавате взети решения на комисия на ЕС, а след това да ви тръснат яки глоби? А сега сериозно - за миналата година имате официално спад на чителите си заради бясната и постоянна антируска пропаганда на ниско ниво, ако продължавате така ще имате по-голям спад и за 2024г.

64

Анонимен

преди 3 седмици

Каква силна и гладка мисъл!

63

Депресиран

преди 3 седмици

И аз искам от тази водка!

62

Ама то

преди 3 седмици

нЕма нужда да правите нищо! Запада сам си го направи кошмар много успешно и за кратко! Все още обаче се прави че не го забелязва

61

Stefan

преди 3 седмици

Много сте отворени, ама ако стане голямото Мяу! ще дращите в радиоактивната пръст, а не по клавиатурата... Тогава оцелелите ще има горко да се каят....

60

Анонимен

преди 3 седмици

Докато се бореше с руските шпиони в България - ДАНС допусна една секта измамници , от Сциантологията да се маскира като партия да влезне в парламента..

59

.|.

преди 3 седмици

Ей сега евроатлантическите кравари, свинари, откровени сатани и геюве ще разберат кон бод яде ли.

58

MEMENTO MORI, MEDVED

преди 3 седмици

До Анонимен 57 Както и Масква.

57

анонимен

преди 3 седмици

Иска руския кошмар да се разпространи и в други държави.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Руският народ е жертва,както и Българският на банда еврейскипсихопатсвинари.Хубавото на човек е ,че той не е дърво. Отнема 35сек.точно за да решиш и да оставиш животните ,желаещи да лочат кръв да наказват и превръщат живота на Запада в пълен кошмар.

55

Анонимен

преди 3 седмици

ТСВ ще започне на рожденият ден на Путин.За един час ще изезнат Киев, Лондон, Берлин. Париж и Ню Йорк.

54

аноним

преди 3 седмици

Ясно от къде терористите черпят знания и опит за своите ,,подвизи''! Не напразно активистите им постоянно посещават Москва за обмяна на опит!

53

Анонимен

преди 3 седмици

Стреляй Сарматите Митя ! Нали си мъж! Праскай Сарматите и прекарай остатъкът от жалкият си живот в бункер.Като минат 50 години ще можеш да излезеш ако има някой останал жив ще ти пръсне цвайтера от благодарност с 10-те си ойя.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Вижте им само съюзниците на руснаците - С Корея , Китай , Иран, Куба Всички провалени комунистически страни Никоя нормална демокрация не иска да има работа с престъпника путин

51

123

преди 3 седмици

Тоя е на акъла на средностатистически наш руcoфил.

50

Анонимен

преди 3 седмици

1 долар = 200 рубли Скоро и 2000 Путин съсипа Русия

49

Анонимен

преди 3 седмици

Путин преди няколко дни го призна , че няма намерение да напада НАТО , защото... Европа е много по развита , икономически и технологично и с повече население ... А Русия всички знаем е в калта

48

32335445

преди 3 седмици

Значи може да вдигнат тарифата на руските труженички и да навредят на немската пенсионна сустема :D

47

ясно

преди 3 седмици

нищо ново Русия никога не е носела полза за някого -винаги агресия , подлости , убийства ,заговори и пр.

46

пияница мистик

преди 3 седмици

Обичам го този Мечкадаров :))) Пълен kлoyн :))) Добре поне, че си признава, че ще има тотална мордорска дезинформация и пропаганда, на която разбира се, ще се връзват 80 процентовите. И защо сkимти, че американците са им наложили ембарго да не използват еврото и долара? Те нали ги мразят тези валути :))))))))) Ето, даже Волгин, техния рупор отиде в Брюксел като евродепутат да взима 20 000 евро заплата месечно, а не замина за Маскве за копейками :)))