46

Public enemies

преди 3 месеца

Те французите се дървят защото са на другия край на континента, ако бяха на територията на Полша и Германия щяха да са по-ниски от тревата.

45

Ангел

преди 3 месеца

До умните и красивите и всички останали, атома не пита какъв си директно те изтрива от земята. Може ако си в Южна Америка да се гърчиш от глад и болести но там резултата ще е същия

44

Плевнелиев

преди 3 месеца

Много ще се накефя ако, Русия прасне Париж с ядрена ракета точно на 26 юли

43

Анонимен

преди 3 месеца

Франция няма промишлен капацитет за пряка намеса!

42

Х

преди 3 месеца

До до Х не съм, но Русия не е измислила почти нищо. Руснаците "взаимстват". Там им е силата. Другото, което много обичат е да се правят на велики. Украйна щяха да я превземат за 3 дни. Видяхме какво стана. През 21 век са силни ... на думи.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Здраейте тролейбуси, пак ли меткате сармати, искандери и циркони по загниващия запад:)))

40

ритник в задника ти

преди 3 месеца

Едно ядрено бомбе директо по Париж и французите ще почнат да се радват на жаби с по 10-12 путчета от радиацията. Ако остане жив френски 0-лиг-0-фр3н, де.

39

Айде, отиде още 1

преди 3 месеца

година в "трениране на пилоти" и "изучаване на френски език" :D

38

Анонимен

преди 3 месеца

руските украйнини винаги са били руски.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Абе, Пясъка, това напрежение изначално от кого тръгна? От вас! И то не през 2022, а още 2014. Вие се смятате за много печени, а всички останали за ***, но ние знаем, че Крим анексирахте вие, конфликта в Донбас подклаждахте вие, вкарвайки руските наемници да се бият сякаш са местни. За безумието да нападнете Украйна няма смисъл да говорим. И имате наглостта да се представяте за ни лук яли, ни лук мирисали.

36

свидетел

преди 3 месеца

Жужи тепърва ще му влиза в гза дългата маса която пльосна и се изгаври пред един от световните лидери,дошъл с мир да предодврати смъртта на невинните и ще разбере по трудния начин кой кой е в световния ред!Опита му да пренареди картите е пълно фиаско за ***,която мисли че владее и не е далеч момента,в който ще бъде думнат от свойте!Това са му страховете,които са му напълно основателни и причина да лежи като плъх в бункери,за което обаче не се пише.Останалото от мисирите е просто шльокавица

35

до Х

преди 3 месеца

Какво искаш да кажеш с това? Че си склонен да ги пробваш ли? Играеш украинска ролетка, момче! :D

34

Анонимен

преди 3 месеца

до 40 И с каква тояга ще ниеш братушките ве, краварски недорасляк мааалоумен?

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Изклатен демократ, и кое му е мечешкото на Дърта Пyтя? Най-обикновен ходещ труп

32

Гръка

преди 3 месеца

Мите правете каквото искате само не прибирах жена ти от Гърция брат. Голямо мандръсане и правим тук. Вие яко свикнала е на малки чурки на джудже и не понася голямата паламарка

31

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките ако не се кротнат, ще заиграе голямата тояга! Френските войски няма да отидат в Украйна неподготвени, а със свръх модерно френско оръжие! Или си сядате на миpизливитe руски ***, или наистина ще ви боли много!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Тия извратени франсета чичо Адолф ги превзе за точно 2 седмици. И вместо сега да се благодарни на братушките че ги освободиха от него правят такива простотии. Извратени франсета...порното им и най-извартено в целия свят. Както и геронтофилът който ги управлява...Макрон. Само пример давам. Заслужават да ги бият до дупка.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Франция ще си опресни за 1812 г.

28

Искрен

преди 3 месеца

Фрнцузите са експерти по блицкрийг, на 1вия ден обявяват война, на 3-тия капитулират - толкоз :D

27

Като Путин не

преди 3 месеца

Бутна на бабокурката, ЗеленЧУКОВ с удоволствие се намести в спалнята му!