73

Мнение

преди 1 месец

Шиши и Боко ще откраднат 8-те милиарда от парите, които ще дойдат от ЕС! На крадливите мутри като Боко и мафиотите като Шиши кръвта вода не става, вълкът козината си не мени, те не са "изпрани", все същите престъпници са си!

72

123

преди 1 месец

Ас ши глъсувам за Цончо от Петрич да *** Вазроди

71

До Зозо

преди 1 месец

Питам се какво е нивото на образованието ти,след като най-просташките и лишени от всякаква логика коментари са именно твоите!За съжаление си,наистина!

70

Христо Христов

преди 1 месец

Резултатите са изсмукани от шнура на спонсора. Но пък няма зле да има евроатлантическа коалиция, която да поразреди про'с'таците желаещи да идат на фронта. ВСЕКИ гласувал за ЕС и НАТО трябва да бъде пратен на фронта. От 17 до 65 годишни, мъже и жени. А по-възрастните да работят във военните заводи за победата на НАТО!

69

Зозо

преди 1 месец

Копейкиииии, стягайте коланите. Другата седмица Боко и Шиши правят стабилно европейско правителство за 4 години. Ще ви се стъжни. Има да пишете обяснения по РПУ-тата. Аман от руски лъжци и дезинформатори.

68

Гласувам за умните!

преди 1 месец

ПП-ДБ вдигнаха заплати и пенсии, вдигнаха детските надбавки, направиха безплатни учебниците до 12 клас, направиха безплатни лекарствата за хипертония и осигуриха сензори за всички деца с диабет тип 1 по здравна каса...ПП-ДБ мислят за хората!!!

67

Анонимен

преди 1 месец

Прасетата са ясни, но и тези пришълци много разочароваха. Наслагаха навсякъде разни надрусани самовлюбени инфантили, които са по-опасни даже и от милиционерите. Няма хора, за които да се гласува. Всички са един дол дренки. Свестен човек не може да припари до политиката, защото веднага го ликвидират.

66

Рей

преди 1 месец

Ще си върнем България! Мутри кото Боко и Мафиоти като Шиши вън!!! Всеки друг, но не и те!

65

Г557дт

преди 1 месец

Децата ни избягаха от България заради некадърното 12-годишно управление на Боко Тиквата и олигарсите санкционирани по Магнитски, които българското корумпирано правосъдие не иска да осъди! Ще гласувам срещу мутрите като Боко Тиквата и срещу мафията около Шиши!

64

Право на глас!

преди 1 месец

Искам да живея в България свободно! Не искам мафиоти като Шиши и Боко да ме управляват!

63

Един там

преди 1 месец

Аз ще гласувам за правата лопата да играе!

62

Призив!

преди 1 месец

България трябва да бъде измъкната от лапите на мафията около Шиши и Боко!

61

Ужас

преди 1 месец

Герб , пп един дол дренкиПак ще се живее в мизерия докато работят работят

60

Зозо

преди 1 месец

До 14 ... .... Млади, интелигентни, позитивни хора.... Хахахаааа, като Рашков, Атанасов и Бойкикев ли? Все млади, позитивни и много крадат.... и некадърни на 100%. Ай сиктир!

59

@@@

преди 1 месец

ДПС подготвят тези избори от много отдавна. Ще впрегнат цялата сила на раята. Ако други избори сте пропускали да гласувате то на тези е абсолютно задължително да гласувате. Ако ДПС станат 2ри и съставят правителство с първия то това ще е абсолютния капак на кофата с п0мия.

58

Реалист

преди 1 месец

До 79. Винаги гласувам за Продължаваме Промяната или Демократична България, добре че се обединиха и пак ще гласувам за тях!

57

Анонимен

преди 1 месец

спечелят ли ГЕРБ, още 12 години мизерия.

56

14 ...

преди 1 месец

Трябва да се гласува. Иначе оставяме мафията на власт. Единственият избор е ПП-ДБ. Толкова е очевидно. Млади, интелигентни, позитивни хора. Всички други излъчват лошотия. Единственият шанс за България е мнозинство на ПП-ДБ. Какво очаквате да направят като им вържете ръцете с 20% подкрепа? Да преборят мафията, която е окупирала държавата от незапомнени времена?

55

Зозо

преди 1 месец

Гласуват само тези, които имат файда от тая работа, като мен. Останалите шилета си мълча и чакат заколението :))))))))))))))))))))) И ще ги заколим пак след изборите :)))))))))))) Има да клепят пред банкомата за 10лв. :))))))))))))))))))))

54

Мда

преди 1 месец

Духвам преди да са ме мобилизирали за фронтаАко резултата е такьвБуцан и кирчо да се бият за дедо