53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Борис потписа смъртната присъда на Ванче Михайлов.

52

Анонимен

преди 1 месец

Цар Борис III, беше мъж на място, ама ти Симеоне си доста неорентиран... :)))

51

Зозо

преди 1 месец

В целия свят остана само един цар. И той не е в Блатната територия :)))))))))))))))) Пykнетесе от яд копейкииииииииииии :)))))))) Тука са гробниците на Батенберг, Фердинант, Калоян... Ще върнем останките на Самуил. пък вие ще се кланяте пред пастърмата на Ленин и КГБ Психото от Мордор.

50

Анонимен

преди 1 месец

Срам и позор, украинския сценарий в България едно към едно се провежда

49

Анонимен

преди 1 месец

Не ви ли станаха много царете, лидерите, Бостанските Благородници и Чалгарските Величества? Май трябва да започнете да ги съкращавате лека-полека с една гилотина.

48

Фердинанд

преди 1 месец

трябва да бъде погребан в България........................той , добър или лош, е бил български княз и цар................да, допускал е и грешки, които са коствали живота на много български войници във войните................но каквото и да говорите, Великите сили да определили и определят съдбата на България.............без значение кой цар или президент, или премиер управлява България!!

47

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Симеон е крадец на държавни имоти както и комарджия, а дядо му фердинанд е национален предател и пълен некадърник като управленец. Ще заведа кучето си да препикае тези останки.

46

Очилатата кобра Цура

преди 1 месец

Големи,големи напъни от очилата Цветанка Ризова да реабилитира и защити погребението на Фердинанд лисицата на българска земя! Тази велика ,,журналистка" пиши ,,история"! Даже успя да зачеркне решението на България да признае Палестинска държава преди десетилетия и убеди с пот на челото и слюнки в лицето на Тошко Йорданов,че ,,демократична" България не признава независимостта на Палестина! Истината изисква жертви,а Цурето даде пот и замъглени очила,а потничето и на седмица придоби мокър вид! Дано

45

Анонимен

преди 1 месец

Злите езици говорят, че имал много любовници и внуците му управляват!

44

ще има

преди 1 месец

До Да живее Пригответе си по-дълбоки джобове да натъпчете повече пасти от софрата!

43

Анонимен

преди 1 месец

37 - Бог, цар, отечество =КАТАСТРОФА.

42

Евгени

преди 1 месец

Цялата кобургска династия трябва да бъде изгонена от България веднъж за винаги, включително и нейния последен отрок с неговите 800 дни, и имущество му - конфискувано в полза на държавата!

41

bb

преди 1 месец

Чакаме да ни турят асфалт. Туриха ни го, сега чакаме асфалта.

40

Зозо

преди 1 месец

Копейкиииииии, яжте л-на!!! Фердинанд сам води боя при Сливница. Фердинанд обяви Съединението, Фердинанд обяви независимостта..... Вечно трън в ГЗ на крепостните 0pkи.

39

Кретен

преди 1 месец

Ти и фамилята ти са позор и се разкарайте от България!

38

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли да докарат Ленин на обиколка, да го видим на живо....

37

Защо

преди 1 месец

А всъщност, защо Мони Сакса не пое пренасянето на останките на роднината си?

36

Артелерист

преди 1 месец

Бог, Цар, Отечество !

35

Бойко Тодоров

преди 1 месец

Докараха дедо!

34

Анонимен

преди 1 месец

Баща му беше огромен, отказа на Хитлер за евреите, отказа да прати войска в СССР, но като се замисля, той не е много виновен, че на 6 години отровиха баща му в Берлин, мейби затова няма мозък :)))