34

Анонимен

преди 1 месец

В следващите 30 - 40 години предстоят много промени на граници защото много народи ще изчезнат . Ще има още много войни в които нато ще трябва да отстъпи . Преди когато СССР фалира руснаците отстъпиха и сега когато запада фалира ще иска и той да отстъпи . Освен това членството в ЕС ще унищожи по пр.си.тите народи и земята не е ясно как ще се дели . Това са важни работи които ако не се решат сега ще се лее много кръв . Възможно е и с тактическо ядрено оръжие .

33

Анонимен

преди 1 месец

Убеждението ми вече е , че гражданството трябва да влезе в конфликт с политиците и НАТО-то , защото ем го лъжете , ем го излагате на рискове и тук Русия я нема под никаква форма .

32

?

преди 1 месец

А дали все още НАТО решава? След всичките "помощи" и пропаганди, други могат да решат, че НАТО участват пряко в конфликта. Тогава какво ще правим, г-н Столтенберг? Нас ще ни гърмят, пък вие ще се врете из бункерите. Такъв ли е планът?

31

Анонимен

преди 1 месец

Добре че сме в НАТО, защото ако утре излезем и Турция, и Гърция, и Сърбия, и Македония, а може би и Румъния ще си поделят България за има-няма 24 часа. Кой ще ги спре? Вие русофилите ли? Или може би Русия? хахаха Ми те руснаците с една Украйна още не могат да се справят (ОК, Украйна + помощта на НАТО), та ще тръгнат да спасяват България от съседите. Защо да го правят и как по-точно да го направят? Да, НАТО пази най-вече интереса на САЩ, но в случая за нас това със сигурност е най-малкото зло.

30

Киряк Стефчов

преди 1 месец

Супер. Значи утре давам на Столтенберг пистолет и ако с него гръмне Урсула фон дер ***, аз не нося никаква отговорност за това. Логиката на евроатлантическият планктон.

29

таварищ паПутин-хаха

преди 1 месец

НАТО-МАТО-НАСРАТО ...хем го сърби...хем го боли...Приготвил съм им едно чесало наречени "Искандер"....Ако много им се играе имам и други "играчки" ,ще има за всекиго по нещо...няма да се стискам !!!!

28

Анонимен

преди 1 месец

Оправдания от деЦката градина. Аз накарах Гошко да набие Тошко, ама не съм го бил аз.

27

тоз не е у ред

преди 1 месец

Значи даваме пари, оръжия, разузнаване и каквото друго се сетите. Вчера приеха, че с тия ракети дадени от НАТО може да се стреля по Русия, сега казваме, че НАТО не е част от конфликта?! Малко е да се каже, че това е шизофрения. Казват, че НАТО не дава оръжия, а всяка страна сама си решава, но НАТО (САЩ) ги задължава. Първо един вид всяка страна си е отделна, но след това казваме, че НАТО е единно и подкрепя Украйна. И ако има случай като Унгария им набиваме канчето, за да има единомислие.

26

Анонимен

преди 1 месец

Вас пък не ви ли е срам да подарявате безплатни оръжия, за да убивате руските ви братушки? Хайде Западът е ясно защо го прави, за световно господство и империализъм. Ама мизерници като вас за какво са тръгнали срещу Русия?

25

Анонимен

преди 1 месец

До КЛАУС ЙОХАНИС - Е, те и нашите се точкосват, че няма да пращат, ама нещо не звучат категорично.

24

За 5 мдаа

преди 1 месец

И аз не съм лекар. Диагнозата е самовлюбен корумпиран политик. Като всички от тази порода.

23

Анонимен

преди 1 месец

И на времето Европа беше окупирала част от Русия, но си заминаха. С Украйна ще се случи същото, само че САЩ ще дойдат да се доказват.

22

КЛАУС ЙОХАНИС

преди 1 месец

РУМЪНИЯ НЯМА ДА ИЗПРАЩА ВОЙСКИ В УКРАЙНА И ... ТОЧКА

21

Анонимен

преди 1 месец

Лисицата требе да оди при вас на кръжоци как да се праи на умрела , ама ви много прости номерата . Знаем кой е основният подбудител и на тази война и в това не влагаме нищо проруско , касае се за лично нашите човешки интереси и за заплахата за тях от вас господа безувци повярвали си в предопределението си за някакъв елит каквото и да означава това , във всички случаи паразитен .

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 - е, тя Герб точно затова загуби доста гласове, поне около мен, а и не само. Те сигурно пак ще бъдат първи, но не с много. Искал Борисов милион гласове, за да управлявал. Ами, нЕма да стане.

19

Анонимен

преди 1 месец

Точно НАТО още от самото начало подкокуросва Зеления нен орма лник да се дръвчи на Русия.

18

Наказателен кодекс

преди 1 месец

Чл. 21. (1) Всички съучастници се наказват с наказанието, предвидено за извършеното престъпление, като се вземат предвид характерът и степента на тяхното участие.(2) Подбудителят и помагачът отговарят само за онова, за което умишлено са подбудили или подпомогнали извършителя.

17

хе хе хе

преди 1 месец

Мисля, че времето когато НАТО казваше дали участва в някой конфликт, е към края си. Скоро други ще преценяват бил ли е Алиансът част от нещо, какво е било това нещо и какво се полага за участието в него. Правосъдие за всеки:)

16

Наказателен кодекс

преди 1 месец

Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите. === ал.4 Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин.

15

Убаво

преди 1 месец

Всички лакърдисват и усукват кат политици. Пита се къде ще са летищата на обещаните самолети. В Украйна ще ги попилеят на летището. Значи ще ги държат, зареждат, въоражават и пр. На территорията на близките държави. Който живее наблизо да го мисли. В САЩ и Белгия са добре. Други са им ядовете. Та къде ще са самолетите?