74

Анонимен

преди 1 месец

Вовчик вече в Мавзолея ли е или само така изглежда? Тик-так, тик-так.....

73

До ха ха ха

преди 1 месец

Според теб защо има милиони бежанци. Не искат да воюват. В цяла България бежанците говорят руски. Въобще не знаеш нищо за Украйна. Единствено към Полша са говорещите украйнски, които не се мислят за руснаци. Как си представяш кримчани насила да станат част от Укрия отново. Тези хора ще се подчиняват ли на укровската власт???? Защото и България е била част от Османската империя и такива като теб са твърдяли, че Русия нахлувала в суверенна държава. И това е точно твоя запад турчино.

72

Каква история е това

преди 1 месец

До Учете история: Раковски не е бил историк и не е критерий за истината. Писал е така, както той е разбирал нещата с килийното си образование.

71

Пепо

преди 1 месец

Путин иска да вземе имането на бате Зеленски.

70

Голяма грешка

преди 1 месец

Пияницата Елцин назначи кърлежът Вова Шаломович за цар на блатата.

69

ПУТИН ЩЕ РУХНЕ...

преди 1 месец

...АКО НАТО И САЩ ГО ПОДПУКАТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ...ХАХАХА....

68

Стига глупости

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА: По-полека. Ще се задавиш от много хахакане. А Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. И хиперзвукови тактически ракети, които САЩ още нямат.

67

Учете история

преди 1 месец

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

66

MNENIE

преди 1 месец

Руснаците са упорити - искат си Територията продадена от Пияницата Елцин и Психично Болния Горбачов . България има огледални образи - Желю Желев и Плевнелиев за СМР .

65

До Тролея

преди 1 месец

Западът въобще не воюва с Кремъл! И нали Кремъл нямаше да ги напада? За каква подготовка за война говориш? Плашиш гаргите!

64

СМЕХ....

преди 1 месец

СЪЩИТЕ МЕЧТИ, КАТО НА ФЮРЕРА.....НИЩО НОВО....ХАХАХА

63

Анонимен

преди 1 месец

Според великосърбите, половин България е ,,изконно" сръбска земя! Прави срби! Позовават се на фалшиви източници, пренаписана на сръбска азбука история и прочее.....е вярвате ли им, господа ***? Вярвате им, майка ви продажна руски слуги!

62

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

61

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

60

Анонимен

преди 1 месец

Западът е фатално неспособен да мобилизира сили, за да създаде потенциал за военна победа над Русия

59

Ха ха ха,

преди 1 месец

...Копейките са забавни! Зеленски си бил гласувал "извънредно " положение? А бе, те всеки ден обстрелват инфраструктура, детски градини, пазари ,болници..., ама Зеленски бил виновен, че обявил извънредно положение? Тия тотално са скъсали нишката с реалността! И ли си я карат с лъжите, пък който се върже?

58

Анонимен

преди 1 месец

Нито Киев, нито Лвов. Русия ще си върне своите територии - Харков, Николаев, Днепропетровск и Одеса до границата с Молдова. Западна Украйна с Киев и Лвов ще бъде без излаз на море напълно демилитаризирана и денацифицирана територия с руски военни бази за гаранция на извънблоковия статут. След този грандиозен провал ЕС ще бъде неспособен да съществува нито икономически, нито политически и ще се разпадне. България отива в нищото, и ще се моли на Турция отново да си я прибере.

57

Путин

преди 1 месец

Е Антихристът!

56

хр. грозев

преди 1 месец

Украйна е загубила независимоста си от 1991 година. Веднага Американците се настаниха там , след което и Европейците и на всички отговорни постове те назначаваха когото си искат. Особено след военният преврат от 2014 година Украйна напълно си загуби независимоста и Военното разузнаване на Америка , Англия , , Канада започнаха усилено да подготвят и да обучават Украинската армия за предстоящата война която започна в 2022 година. Така ,че ако Русия иска да живее в мир и спокойствие Украйна като държава повече и то------Никога ---- не трябва да съществува .

55

Анонимен

преди 1 месец

Възрастен мъж с деменция от САЩ е превел на измамници от Украйна над 60 млрд. долара.