13

Анонимен

преди 4 месеца

Хич не им пука, за изтеклите записи. За тях е нормално да крадат. Нямат притеснения,че го правят. Смятат, че им се полага. Ама народа спи.

12

хаха

преди 4 месеца

Генерал Великан е признал, че записите са автентични. Какво повече да говорим. Значи не било проблем, че премиерът говори за торби с кеш и се обажда на подсъдими бизнесмени да им иска 1.5 милиона, но било проблем, че го записали.

11

Значи ,

преди 4 месеца

...Атанасов потвърждава, че записите са истински! И вместо да коментира съдържанието, което е особено гнусно, той обвинява защо са го записа ли? Е колко да станат гафовете на Киро и Асен, с което най-грубо показват всякакви закони, че и най-задръстените да им просветне, че тия не са наред!

10

18+

преди 4 месеца

Остава да чакаме и записите от пица-партито, а защо не и от ербиенби-то хихи

9

Слави

преди 4 месеца

Тошко, фърляй нашата бомба!

8

Юуп

преди 4 месеца

*** как Путин ги е подслушвал

7

ХиХи

преди 4 месеца

Тоя път коко и кококо на 5 то място

6

Анонимен

преди 4 месеца

Записите очевидно са правени от някой присъстващ с телефон, за какво подслушване дрънка дребосъка. Реално е някой техен човек, който явно обича да записва но изглежда с нещо са го ядосали и сега си мъсти.

5

Майора

преди 4 месеца

Ген. Гном , много ми е интересно лак всичко срещу Борисов е вярно , а когато нещо се появи срещу вас не е вярно! Стига с тези подозрения , търсете вината в себе си , а не в другите! Много неща станаха ясни , още повече след скандалните разкрития за ала бала с машините , пудела с пачките и овладяване на службите и цялата власт в страната!

4

ПроСоТо

преди 4 месеца

"Волът рие,на гърба му пада"....Да продължават психинделите с тоя пробит КЮЧЕК със "записите" !..Хората се ОТВРАЩАВАТ от простотията,злобата и животинското ниво на "режисьорите"...ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН,но мутроидите са толковапрости и безмозъчни,че не могат да го разберат...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма излагация за схемаджиите от ПП (Пудели и Пачки)!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Тия гаддове си менкат милиони и милиарди все едно,че черпя некой 1 бира в кварталната кръчма.

1

Анонимен

преди 4 месеца

На Йода не му прави впечатление говореното в записа, а това че са ги записали