27

Анонимен

преди 1 месец

До 22............Експертизата! И хайде престани да се правиш на интересен. Аман от тарикати!

26

Анонимен

преди 1 месец

Изключително точно казано!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Статия след статия за катастрофата с К. Петков. Много тенденциозно.

24

Алекс

преди 1 месец

Като бивш министър-председател на Кирил Петков му се полага охрана от НСО една година след като приключи с премиерстването.Той беше премиер до август 2022 год.,тоест в момента ползва охраната неправомерно.Продължаваме Промяната.Правим реформи и въвеждаме ред,ама за другите.За нас Конституция,закони и правила не важат.Гарантирано от Про100то.

23

Бай Дрън

преди 1 месец

А какво стана с атентатите срещу Гешев и Петров?

22

Анонимен

преди 1 месец

Ако не е имало някаква извънредна ситуация по правилник НСО са длъжни да спазват правилника, а при извънредна ситуация трябва да имат включени лампи и звуков сигнал всичко останало е местене на въздуха.

21

Анонимен

преди 1 месец

Казано е много ясно в статията, не се прави на разсеян. Тролчетата му с криптото също сте за затвора.

20

Анонимен

преди 1 месец

На Киро УБО-то отметна още един чашащ за 11% увеличение не пенсията. Сега ми е ясно за какво точно са тръгнали да обикалят по селата, след предизборната обиколка да ги намалят с колко могат пенсионерите... Какво беше написал Радой Ралин - Хора качете се по тротоарите да минат с колите другарите...

19

Анонимен

преди 1 месец

Кой е казал, че се е движил с 120? Гербери и копейки нямат умора да сътворяват лъжи и клевети. Ижасяващо е, защото именно хората им дадоха властта да си разиграват коня.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 Гербераците забравиха как покриха ПТП с по ц ин ко ваната ко фа, ама ние не сме забравили. И за да потулят нещата, изгониха семейството в чужбина в изгнание.

17

Анонимен

преди 1 месец

С много превишена скорост са се движели

16

Бориславе

преди 1 месец

Разбирам пристрастията ти към престъпната мутра от ГЕРБ Бойко Борисов, под чието управление , в слугинаж на Кремъл България беше доведена до геноцид и масова емиграция, но прекаляваш. Кирил Петков е рядко срещана порода човек в политиката. За разлика от твойте идоли - мутри, той поне има чувство за доблест.

15

Анонимен

преди 1 месец

На НСО не им е за първи път да предизвикват катастрофи. Да сте чули за някаква отговорност някога да са поели или да са се реформирали? Сега Кирил бил виновен че са го хванали на къса верижка за да го следят легално?

14

Анонимен

преди 1 месец

Петков да не е навигатор, че да следи таблото с колко километра се кара? Чудят се как да очернят К. Петков.

13

Ze nigmar

преди 1 месец

Плачещото ви момиче как е?:))) тази работа не е като онази работа

12

Дванадесет!

преди 1 месец

Пак да гласувате за Про100 Киро.

11

Анонимен

преди 1 месец

Гербераците са като надрусани тинейджъри.Психично болни индивиди като тоя вилнеят в бг политиката.Да угодят на Тиквата ако трябва ще се изходят пред ТВ камерите. Това е за да оправдаят индулгенцията за крадене дадена им Ит ***. Матросов на амбразурата!!!

10

КАН КРУМ СТРАШНИ

преди 1 месец

Съдете господин Кирчо и кокорчи на публичен трибунал, единствено наказание да увиснат на ешафода, или да копаят тунели в Сибир

9

Вечен преход

преди 1 месец

Айде политикантсванеро запопна ! Проблемът с НСО не е Киро и аз не го защитавам , *** в , но НСО винаги хвърчат по пътищата и присветкват да им се махаш от пътя все едно рицарите как са мачкали крепостните селяни през феодализмаи това не започва от Киро , трябва да се върнат на земята мутрите от НСО с много строги правила ,а този шофьор да се осъди за убийство , което изобщо не е по предпазливост , да караш с двойна над разрешената скорост не е просто непредпазливост.

8

Анонимен

преди 1 месец

Отнето предимство.Точка!