50

Анонимен

преди 1 месец

Враня че гори...

49

Българино

преди 1 месец

Кво ти доказвам бре----Не народ,а ***------.Един по умен човек от теб го е казал.

48

Анонимен

преди 1 месец

Замесен е в мъеченията на капитан Петко войвода от Станболов и Турчев.

47

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън "Отлично знам какво е подписано на 3 март." Какво? Едно лъжливо без всякаква правна валидност обещание, ето "какво е подписано".

46

Ха-ха-ха

преди 1 месец

До Ха-ха-ха Става въпрос за комунистите.

45

Сата НАТО

преди 1 месец

Това дефакто е националния ни идеал, а не кланяне на руския цар! ------////------- Трети март е русофилски празник. Областите, които са включени в Санстефанска България, винаги са били спорни и населението там е било смесено.

44

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

задунайски татарстан, е много интересно място. дават трибуна на един от филибейските земелелци-русофили, които навремето изгониха батенберг, да се изказва по въпросите на националните катастрофи, които чисто случайно са се случили, винаги когато са били на власт. щото ако фердинанд се върне у дома, може резко половин задунайская да решат че са монархисти и да обърнат режима.

43

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Не, че ми пука, дали ще ги докарат, но *** газ пи.каят! Взривиха гроба на Цар Борис III, е и костица не остана от него, но времената са други и този няма да могат да го взривят!

42

Бай Дрън

преди 1 месец

Отлично знам какво е подписано на 3 март. Нещо много натисна Русия украйна и винактивираха по двама трима наведнъж вече. Преди се задоволяваха един да пише по 3 поста, а понякога и по 6.

41

Българин

преди 1 месец

До 26 ти "ко нямаше 3 март 1878 год. Немаше има освобождение и царство България...." Я докажи каква е връзката, да видим, как е "нямало" да има.

40

Какъв

преди 1 месец

български цар може да е бил това пиянде, и без какпка българска кръв? Синът му да, но тоя даже и мъртъв няма място тук!

39

Българин

преди 1 месец

До Бай Дрън Сан Стефанския мирен договор няма никаква правна стойност. Това е все едно една римлянка на Женския пазар да ти "обещае". че ще ти "върне" лично на теб Витоша и ти да празуваш това "обещание".

38

26 ти

преди 1 месец

Ако нямаше 3 март 1878 гд. Немаше има освобождение и царство България....Е,вмест това щеше празнуваш кочбайрям но пък кво.Гледам е заложено в чалгакултурата на царственият българин.Те затва има една приказка-Който не помни исгорията си,е длъжен да я повтори.Ей такива рабити.

37

До Българин

преди 1 месец

А да се продадеш на САЩ не е ли пак национално предателство?

36

IQ 3.14

преди 1 месец

До Бай Дрън я обратно на училище да видиш кво е подписано на трети март. давам ти жокер, не е берлинския договор. сигурно боли да си абен на брус, кеворкяне

35

Сата НАТО

преди 1 месец

Фердинанд не е управлявал еднолично, освен това България не е загубила територии, а само е спечелила. Териториите, които *** обявяват за "загубени" никога не са били български. Междусъюзническата война е загубена заради включването на Румъния, изпълняваща руска поръчка.

34

бай Бай

преди 1 месец

да де, ама тоа нали не е българин...Я да си почива тама, където е!! Тва не ни требе тук! Ама, ха! А най-добре за тоа биха се изказали земеделците и свързаните с тях организации. Съвсем скоро.

33

Слафчу Мекерету

преди 1 месец

Слафчу Мекерето, дету пристаната на ГЕРБ в Пловдив и който цитираше римски поговорки, а се води "български патриот" от МВРО (ВМРО, което много точно нарекохме МВР-О;))) ) То, хубаво да цитираш римски поговорки *** Слафчу, но е добре да ги изпълниш и на дело! Иначе си *** "патриотар на маса", а такива *** в България, много! Чрез страданието към звездите;))) Слафчууу... от теб звезда нема да стане, а само пръдня! Селска пръдня в градската канализация на Филибелаттъ!

32

Кеворк Пешпиян

преди 1 месец

До IQ 3.14 чисто случайно бота тръкна кayНь. ти да видиш

31

Бай Дрън

преди 1 месец

26, а някой да ти пречи да празнуваш 22 септември? Как ще има 22 септември, ако няма 3 март? И 3 март е празник не защото някой се кланя на Русия, а защото според тоя договор, България е в възможните си граници според населението, живещо на тия територии. Това дефакто е националния ни идеал, а не кланяне на руския цар!