380

Альо,

преди 4 месеца

Не ни пробутвайте и тезата "болни са"! Не са! Алчни са! Прогнили са! Развратни на мегабинарна степен са! И служат на един господар, този на който са продали и майка си и баща си!

379

Анонимен

преди 4 месеца

Ние българите не трябва да се предаваме и ще си изберем Борисов и Пеевски. Те поне някак си кореспондират с българщината и приличат на масовият българин.

378

до 401 Лора

преди 4 месеца

На копейките, русоробите и вся там.... само порнография и извращения им се привиждат там където има свобода на личността и цивилизация. Защото мразят нормалните хора и нормалните общества и най-вече демокрацията. Искат всичко да е по рускому - скотско.

377

пъф деди

преди 4 месеца

ай лелеле, хасане ай ляйк туу беби. батю котинциту. небинарен ли... като свърша с него ще е на плюс безкрайност женичка. че го пуснем и на дрейк и на жей зи. и бионсе мое му удари едни макари даже.

376

Пол Пети

преди 4 месеца

Кой изобщо се интересува от този фалшив ,,конкурс"? Наистина големите и истински, които са участвали някога, щяха да бъдат големи и без него. И всъщност не ме интересува кой какъв е и как е облечен, а какво и как го свири и пее. Ако ще да е от някой неизвестен дори и на ЛГБТ--активистите пол, да носи кринолините на мадам Помпадур и брада до кръста -- но да е певец/музикант и истински творец. Е, този/това не е...

375

истина

преди 4 месеца

Какво е това нещо на снимката? Защо непрестанно ни се натрапват и се лансират болни хора. Падението е брутално.

374

LGBTQ+

преди 4 месеца

Булгура бирен тлъстак, вони на качак, kардинале- импотенте, къпе се веднъж годишно по Новолуние другите 12месеца уханье на див пръч, биещ жена си и децата традиционо на почивки, но иначе чака Шефа да му даде аванса с окаяната миша минималка.Имаче четем долу колко е компетентен..

373

Shark

преди 4 месеца

До Лора. Немо е щастлив, защото не може да осъзнае колко е нещастен! И да, в понеделник сутрин всички нормални хора отиваме на работа. Всички, вкл тези в Швейцария! Тези, които плащаме данъци, за да може алчни НПО-та да ни тикат в лицата подобни извратеняци и да ни казват колко сме виновни, че не ги пиремаме! Някои от тези хора са хомосексуални, но не парадират с това, а си вършат работата и не навират различията си в очите на другите. Такива ги уважавам! А вие щастлива ли сте??

372

Анонимен

преди 4 месеца

До ДРУГАРИ, - Успокой се, няма нужда да търсим други телевизии, евровизията отдавна не се гледа, т.е. има един санитарен минимум от немопочитатели, които си дават зор да я гледат. Нормалните хора имат нормални занимания и съответно гледат нормални тв предавания.

371

Ха-ха

преди 4 месеца

Небинарен бил, а? Ами като е небинарен, що не си махне половите органи и половите жлези, пък да видим тогава на кво ще заприлича.

370

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е тоя,бе? Каква е тая ***? Небинарен? Какви са тези думи? На български си имаме много хубава и звучна дума за хомосексуалист. Аман от такива като тоя. Това си е психична болест.

369

ДРУГАРИ,

преди 4 месеца

предлагам всички да спрем да гледаме тази гнила и покварена западна телевизия и да изискаме от парламента официално в ефир да се разпространява братската Севернокорейска телевизия ! Там е истината , културата, свободата и демокрацията ! Слава на другря Ким Чен Ун и на другаря Путин !!!

368

Анонимен

преди 4 месеца

единствената причина за съществуването на нему и нонбинарната му персона е нонбинарната му пресона. ако не беше небинарен никой нямаше да го е еня за бездарното му квичене. да се чуди сега човек дали е небинарен заради излезе от посредствеността си или исус го е направил от два стола на земята да ни дразни. като е толкова небинарен смята ли да забременее нему?

367

Лора

преди 4 месеца

Небинарните нямат ли право да бъдат щастливи? Нямат право на изява в публичното пространство? Не го одобрявате защото е различен? В своята различност Немо сияеше от щастие! Немо е щастлив и свободен, а вие?Замислете се на това когато в понеделник сутрин трябва да отидете на работа...

366

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време певците си мереха гласовете на сцената, сега явно всичко друго могат да си размахват по сцената, за да замажат липсата на гласови данни. Що му викат песенен конкурс? Пълно падение!!!

365

Анонимен

преди 4 месеца

Содом и Гомор изгеждат като цвете на фона на настоящата тотална деградация.

364

до Консерва

преди 4 месеца

И на мен момичето от Кипър много ми хареса: красиво, талантливо, с приятна песен. Изглеждаше като случайно попаднала там. И разбира се дори не я отразиха в гласуването.

363

Прогноза

преди 4 месеца

След тази стратегическа победа очаквам догодина на детската евровизия подобно продължение. Тези повече НЕ ТРЯБВА да ги търпим!

362

Анонимен

преди 4 месеца

Това си е розово какаду хаха.Не пее,а кудкудяка.Евровизия така си губи феновете.Това нещо вече не може да се гледа.За кофата е.

361

Ъъъъъ?

преди 4 месеца

Направо е отчайващо когато човек се сети, че певица като Селин Дион е печелила този конкурс, Тото Котуньо, дори ония симпатяги от Манескин... и сега това! WTF!?