74

Хейт

преди 3 месеца

Хубава първоаприлска шега. Финансовите потоци, които ще минават през буферната територия за близките 50 години са определени. Всеки, който твърди, че ще ги промени - лъже. Не очаквайте заводи, високи технологии или електромобили тук изобщо.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Честитъ 1ви Април!

72

Анонимен

преди 3 месеца

Честит 1ви април ...новина

71

Ястреб Османлията

преди 3 месеца

Няма да се коркате братя българи, защото един ден и българия ще се оправи, но има само два начина по-който това може да стане, като единият начин е реалистичен, и другият е напълно фантастичен. Реалистичният е, един ден извънземните ще дойдат и ще я оправят страната, докато фантастичният е българите да се стегнат и сами да си я оправят страната. Аз понеже не си падам по фантастиката, вярват в реалистичния начин.

70

Анонимен

преди 3 месеца

В България бедни са само копейките.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Това никога няма да се случи, докато не изтрием от лицето на земята всички управляващи.

68

asd

преди 3 месеца

Най-бедната сред най-богатите. В най- богатите и рпестижни съюзи в света. Никога не сме били по-добре. В магазините има всичко. В къщите има всичко. Ходим на почивки в Турция и Гърция. Ходим на туризъм из целия свят. Рекордно висок БВП и рекордно нмисък външен дълг.

67

НАТОВецо

преди 3 месеца

НАТОВецо бг армия няма. В базите на НАТО е амиракнска войска, която е повече от нашата армия в момента. А срещу Русия ще издържим една седмица само ако руснаците дойдат с прашките и стрелички за дартц!

66

Реалист

преди 3 месеца

Определено Унгария стагнира, в началото беше на едно ниво с Чехия, постепенно спадна под Полша и Словакия ... а вече я сравняват с нас, даже и под нас!

65

Истината!!!

преди 3 месеца

Изпреварваме Унгария, изцяло благодарение на Орбан, коъто е като нашия Борисов! Изкачваме се стъпало нагоре, защото от 3 години Борисов не е на власт!

64

Анонимен

преди 3 месеца

Да, 1 април е.

63

Заклет НАТОвец

преди 3 месеца

Абе ей путинопоклоници възраждане коя армия е най-силната бе хахаха расията 3 години я громят в украйна. хахахах. НАТО ако иска унищожава Просията бедна за седмица абе ей НАТО е най-силната армия бе. Ние сме богати и силни. БГ армията е в подем. Най-силната армия на Балканите е българската. Това го казва ген. Макинкли от ВВС на САЩ. Българската армия може да се противопостави на Русия без проблем. Много сме, силни сме. НАТО сме. Винаги против Русия и готови за война. Сила е НАТО е ! Поклон!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Да, Бг ще бъде една от най-бедните в света. Натам ни бутат нашите крадливи политици.

61

Анонимен

преди 3 месеца

бай Г, който обвинява всички за това, че е беден - не вярва!

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Българин Времето за въраждане беше преди близо 200 години. Изтървал си всичките влакове и ти личи.

59

Дановски

преди 3 месеца

Шехерезада 1001 нощ разказва приказки, а ние се опитваме да й повярваме, но знаем, че нашичките ще положат необходимите и достатъчни усилия, за да съхранят статуквото.

58

ТОЙ И КОМУНИЗМА

преди 3 месеца

ТЪКМО ДА ГО ПОСТРОИМ И ХОП ИЗПРАТИХМЕ ГО НА СВЕЩИ

57

Анти Трол

преди 3 месеца

До ЕкспертЗабрави да кажеш - Честит 1 Април

56

Програмист

преди 3 месеца

До 53 намери си друга работа.. моята заплата скочи с 40% спрямо 2019та

55

Русията

преди 3 месеца

Русията изпреварила САЩ по икономически показатели. Само до тук ми стига да затворя секцията с коментарите.Нашио Русофил - по-русофил и от руския русофил. Путинопоклоник доживот!