46

Анонимен

преди 3 месеца

44, достави му удоволствие. Пусни подробно описание на ужасяващите ОДАБ.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Запада повече помага на Русия! Има и стар линк, и оръжия Барета, и чипове.... Купуват украинско зърно, за руско!

44

Кукумяу

преди 3 месеца

До V Така е гусин' планктон. Зациклил е фронта. Днеска украинците ревнаха, че вовата е на път да си вземе и Часийв Яр и да се отправи зациклящо към Крематорск и Словянск. Оставили сме ги да реват украинците. Ама то май и Големия Брат ги е оставил да реват. Ще пореват, ще пореват и ще замлъкнат завинаги. Точно както и планктона, в един момент ще изреве като за последно и ще настане благоверна тишина. :) :) :)

43

Анонимен

преди 3 месеца

Aми купи си, бе.. Какво ревеш само дай... Дай оръжие, дай пари, дай хора... Освен това няма да ти ги дадат, защото ако Русия им хване цаката, край с прехвалените ПВО и ПРО на нато...

42

до 35

преди 3 месеца

Не

41

Ужас

преди 3 месеца

Тези в Украйна страдат от тежка форма на психично разстройство :). Дзверят се яко да им дават Патриоти. Ама нали уж при последната атака в Киев свалили всичките 3 хиперзвукови ракети. Та за какво са им тогава още ЗРК системи? Нали и така свалят 90 от 80 изстреляни ракети :). Странна работа...А истината? Свалили са една от трите ракети, другите две са размазали цел по летището и сграда на СБУ. Дори те дадоха снимки на изпарената сграда, ефекта е само от точно попадение и нищо друго :)

40

L.

преди 3 месеца

И укрите знаят ли въобще кое копче да натиснат?

39

Анонимен

преди 3 месеца

Пейтриът работи безотказно срещу Циркон и Кинжал. В Киев пиле не може да прехвръкне- Ирис-Т също е отлична. Нещо повече- тихичко и спокойно НАТО се научи да се гаври с руските скамове "хиперзвукови". 40-годишна ПРО и ПВО се подиграва с голташка Русия. Докато Русия си играе на хартиени ракетки, САЩ монтира на 5то поколение изстребители (от които голташка Русия има 2 парадни броя) лазерни оръжия. Близко е 3тата световна. С Русия е свършено. НАТО има 1 цел, а голташка Русия- безброй.

38

V

преди 3 месеца

Добре е koneuku,защо под всяка публикация за Украйна се изреждате да нареждате? Нали Вовата мачка? Оставете ги бедните украйнци да си ревът. Много глас,много нещо. Май нещата не са розови и за славната руска армия,щом разчита на ракети,а фронта зациклил? Не се напъвайте ,че по стар обичай после ще сте тихи пак..

37

Анонимен

преди 3 месеца

Този Кулеба май май си изпуска нервите. Сигурен знак, че нещата в Украйна не вървят на добре.

36

Хаха

преди 3 месеца

Не бил Димитри, а Дмитро.

35

Анонимен

преди 3 месеца

До 31, в гроба фабчета няма да ти помогнат ти казах! И Дърта Вова към трапа се е запътила! Оная с косата не признава ни фабчета, ни нищо

34

до ФАБа

преди 3 месеца

не ти ли се струва че коментарите ти се поизтриха вече и не са интересни повтаряш едно и също като счупен грамофон

33

Анонимен

преди 3 месеца

Много интересен начин да си поискаш : "Дайте ни проклетите "Пейтриът" " . Не знам при толкова "любезен" призив кой нормален би се отзовал !!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

В украинските въоръжени сили практически не са останали мотивирани и боеспособни войски. Авдеевка беше един от най-силните укрепени райони, създадени от Украйна през последните 10 години, от 2014 г досега. А Одеса не е подготвена като укрепен район, за да се противопостави на добре обучената Руска армия, която има богат опит от двете години на специалната военна операция. И сега Украйна просто няма мотивирани части, които да държат този град, дори на ниво национален батальон, както беше в Мариупол и Азовстал.

31

bl

преди 3 месеца

Ех тези патриотични Патриоти дето нашите овехтели С300 са по-добри от тях....

30

До 21

преди 3 месеца

Запенили сте се нещо. Евроатлантизмът е тежка диагноза и ви съчувствам от сърце. Но все пак опитайте ФАБ. Помага! Казвам ви! Ето средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията и деевроатлантизацията!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Къв нагъл е тоя, аве Кулебо, те да не са твои, че да си ги искаш ве, майна?! Така не се печели война. Малко сметки без кръчмар ми се струва, че си правят украинците.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Италиански дипломат: Наистина ли искаме да проверим дали ядрената заплаха на Москва е блъф?"Искат ли младите европейци да станат поколението, жертва на ирационалните цели на американските неоконсерватори, които вече загубиха в Афганистан, Ирак, Сирия и Либия?", пита бившата посланичка на Рим в Белгия и Швеция

27

Анонимен

преди 3 месеца

Нали ви дадоха преди полвин година, къде са? Ккаво стана с тях :D