142

Анонимен

преди 6 месеца

Ами то и ние сме с толкоз, другите в музея!

141

Фют

преди 6 месеца

Увеличава се подводния флот :))))))))))))))))))))))))))))

140

Анонимен

преди 6 месеца

Някой може ли, да ми обясни как държава без флот успя да унищожи 60% от флота на "Самая могучая в мире"?

139

ФАБчето ЛЕКУВА

преди 6 месеца

Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

138

ДрХаус

преди 6 месеца

Само от заглавието се разбира че става дума за мегатъпня който я е написал да му присадят мозък спешно

137

Анонимен

преди 6 месеца

До Бай Дрън Как нямат нищо друго освен самолетоносачи, пък едновременно с това трупали СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ в България и Румъния. Ти сам не си четеш противоречивите драсканици. Иначе ти е простено, че си мислиш, че конвенционална война се води с месни вълни. Виждаме колко "работи" тази тактика дори срещу малко оборудван противник като Украйна. Срещу САЩ ще имате съвсем друга задача. То не срещу САЩ, срещу ПОЛША ще имате съвсем друга задача.

136

До 133

преди 6 месеца

Да те светна аз пък теб. 680 ракети, всяка от които ще съдържа между 1 и 10 ядрени бойни глави, ще излетят мигновенно с един залп срещу САЩ и някакво скромно количество от тях ще е срещу Англия и може би Франция. В този момент и 2 подводници с 12 торпеда Посейдон ще поставят рекорд по най- високо цунами в Тихия и Атлантическия океан. А що се отнася до ответетния удар той ще е най малко 10 пъти по-лек и най-важното е, че Руското ПВО ще го очаква с отворени обятия !

135

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва ли да вярваме? Те и боеприпасите ги бяха свършили още преди 2г и 1/2.

134

Бай Дрън

преди 6 месеца

Нямам време да се занимавам със срсоидни трлве, лек ви бездронов и безбомбен ден :)

133

до Бай Дрън

преди 6 месеца

ти си бил голям стратег бе чудя путин още как не те е взел за министър на войната такъв специалист и разбирач.

132

Анонимен

преди 6 месеца

До ТОПОЛКИте 7 ли са?Напиши, каквото искаш Русия има 7 подводници в района - това е. Друга нито може как нито някога ще се появи. Ако разбираше нещо от материята щеше да го знаеш.

131

Бай Дрън

преди 6 месеца

До, сшдо анонимния келлеш. Давам пример, колко сте залеч от истината за водене на война. САЩ просто ги е страх да влязат в конвенционална война, защото нямат нищо друго освен самолетоносачи. А те в една такава война са аут за дни. Не случайно трупат сухопътни войски в България и Румъния.

130

ТОПОЛКИте 7 ли са?

преди 6 месеца

И те ли са седем или са малко повече? Кажете де евроатланти?

129

Анонимен

преди 6 месеца

Кефиш ли са

128

до Бай Дрън

преди 6 месеца

толкова сте жалки и безпомощни ,че вече се чудите каква по-голяма глупост да напишете.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Русия 7, а Украина 17 ли има?

126

Анонимен

преди 6 месеца

До Бай ДрънЯвно не си наясно как се водят боеве. Да те светна самолетоносачът е извън обхвата на врага и никога не седи на вражеска територия. Не, че не е възможно да бъде потопен, но само ако първо минеш през защитата и стигнеш до него, което се случва много трудно ако не си в настъпление и завзел територия, но дори и тогава той пак ще се отегли на безопасно място.

125

Бай Дрън

преди 6 месеца

Глпсти, Последните десетина години са пускани на вода по 2-3 подводници годишно. А и подводници не ги лови договорът от Монтрьо. По-точно лови ги, но само атомните, които не могат да влизат в Черно Море. Затова Русия се басочи към малки, тихи, дизел-електрически подводници, които без проблем могат да влизат в Черно море.

124

до Бай Дрън

преди 6 месеца

пишеш като малко дете.

123

Има време

преди 6 месеца

До Бай Дрън "както Украйна бие руския флот" Алеле, а така другаре, полека лека РЕАЛНОСТТА ще ви "осени" по един или друг начин. Той и руския фашист и неговите пропагнадатори ги "осени" къде била ИСТИНСКАТА граница между Украйна и Русия, след като Легиона влезе в Белогород и започнаха да говорят за "нападение над руска територия".