20

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е дело на мусюлмани. Абсолятно безпричинно и ей така отникъде. Мусюлманите не са такива. Това е дело на колективния запад и отново за инструмент са използвани укренските терористи и нацисти, срещу които се бори Путин. Искат да разклатят Русия отвътре всявайки страх и ужас. Но не са познали. Това е Русия, детка. В такива ситуации можете само да ги сплотите.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Ако давате всяка ударена от Русия жилищна сграда, детска градина , теарър от Руснаците в Украина, няма да има време за нищо друго. Айде сорете се малко. Русия е във вийна и е нормално да се слупват подобни неща. Същото е и в Сирия. Та Руснаците унищожиха две държави, а вие сега за един обект и няколко жертви ни занимавате.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Избиването на руснаци за "консолидиране" на руското общество срещу "външния враг" е "фирмен специалитет на КГБ/ФСБ. Този път в сътрудничество с новите им "братя" от ИСИС (заедно с Хамас, кадировчетата, аятоласите и хусите).

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 15 Същият, който създаде Кадиров!

16

Ужас

преди 2 месеца

Те инжинерчетата на денков и мимето започват да идат и тук

15

Анонимен

преди 2 месеца

Невинни жертви, искрени съчувствия! Остава въпросът къде е била охраната на Мола? Такъв огромен Мол, особено при наличие на събитие (концерт) би трябвало да бъде поне около 60 човека. Изводите оставям за вас.

14

айде, вова!

преди 2 месеца

заграждай и избивай, без пленници, без съд!....ти чистиш военни съоръжения, те избиват жени и деца!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Да би мирно седяло не би чудо видяло. Нашите политици да гледат и да се учат. Да не се закаат със съседите ни и не само. Да създават приятелства ,а бе неприятелства Че след дъж качулка ще е късно. Руснаците си заслужават всичко гова. Това даже е нищо. Та при ковид пандемията ежедневно в Русия умираха по 1000 човека. Ръсбаците не са нърнали от Неандертал на сам.

12

Анонимен

преди 2 месеца

За един прЕател питам,кой създаде Ал Кайда и Ислямска държава?

11

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

А кой създаде ИДИЛ и с каква цел?

10

Валя

преди 2 месеца

Май Ислямска държава обича руснаците колкото американците.

9

Фют

преди 2 месеца

До 6. Това не е първият атентат там. Но, така се получава, когато си заиграваш с раз***ни. Жужи няма ли да излезе да каже нещо или се е скрил под масата в бункера. :)))))))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще трябва да се освоводи цялата Уркия

7

анализатор

преди 2 месеца

М-да-а-а,госрода,неудпешене опита на нашия християнски свят,да приобщим мюсюлманите.Това общество/мюсюлманското/,в резултат на примитивните възгледи,насадени от религията им,не може и не иска да живее при други правила.Убиват в името на аллах?!Навсякъде по света има проблеми с мюсюлманите.Ние стотици години се мъчихме и полагахме усилия,да сме в нормални отношения с тях.Е,не става.Те не искат да живеят в мир.ИДИЛ,хамас и пр.,това е мюсюлманската същност.Колко техни зверства още да изтърпим?!

6

Това са факти

преди 2 месеца

До Аноним 6 Западът предупреждаваше хората да избягват големи струпвания, защото имат информация, че се готви нещо, а фашиста в Кремъл нарече предупрежденията им шантаж и че "нема нищо" Кой е искал да приспи вниманието на хората и да са изложени на риск, за да сработят "плановете" му? Щяха ли тези хора сега да са жертви, ако се бяха слушали в Запада а не в съветите на диктатора

5

Аноним

преди 2 месеца

За какво им е на ИДИЛ да направят този атентат в Москва ,няма логика

4

Анонимен

преди 2 месеца

Западът предупреждаваше хората да избягват големи струпвания, защото имат информация, че се готви нещо, а фашиста в Кремъл нарече предупрежденията им шантаж и че "нема нищо" Кой е искал да приспи вниманието на хората и да са изложени на риск, за да сработят "плановете" му? Щяха ли тези хора сега да са жертви, ако се бяха слушали в Запада а не в съветите на диктатора?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Започна ли разпадането вече или предстои в най скоро време

2

Анонимен

преди 2 месеца

Къде се намира най-голямата джамия в Европа? - В Москва! Колко милиона мюсюлмани живеят в Москва? - Над 2 милиона! Колко милиона мюсюлмани живеят в Руската федерация? - Около 40 милиона!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Памперса защо не излезе с официална позиция? нали има безаналогви оръжия.