19

Голяма драма

преди 2 месеца

Аз не мога да разбера каква е тази фиксация в бройката? Ау, ще станем ли 5 млн до един коя си година? Никой не се притеснява ще останем ли толкова зле развити и изостанали. Румъния ни подмина с десетилетие. Отидете в Букурещ да видите какъв град е станал. В Европа половината страни са по-малки. Но са много по-развити. Калабалък е символ на мизерия, особено за бедни страни. Който иска навалица и лапета с препарат за стъкла по светофарите - стснбул не е далече. Това ли е целта?

18

Анонимен

преди 2 месеца

Е и какво от това. Хърватия са под 4 милиона, ама ги приеха и в Шенген и в Еврозоната и живеят много по-добре, отколкото когато бяха част от Югославия

17

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Що се тревожите бре? Нали е евроатлантическа демокрация! Място за тревога няма.Ние сме в ЕС! Скоро ще приемем и еврото,ще цъфнем и вържем съвсем! Ще станем 15 000 000,ама арабско говорящи!

16

Ончо

преди 2 месеца

Напротив,ще се увеличим и дори разнообразим.Най-малко по 150 човека свалят от чартъра от Виена всеки ден,и това са все кандидат-българи.А колко още си имкаме тук,а за тия които тепърва ще минават границата от Турцоя.Няма как да се стопим.А и цените на имотите ще се повишат от изкуствено съсздадената демографска ситуация чрез ,,жилищен недостиг".Разбира се всичко си има цена.Ще посрещате кафеникави и църни зетьове в къщите си,но това не е чак толкова лошо.Тъкмо тъщите ще са доволни от зетьовете.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Сглобката работи неуморно по въпроса. Диригент на геноцида е Галя от Посолството.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Голям праз

13

Анонимен

преди 2 месеца

До Пею 14. Пишещият налудничеви глупости си ти.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Споко - Копейкин е напълнил Максуда :)))

11

Анонимен

преди 2 месеца

Че нали изпълняваме американския план "Ран-ът" от 1990 г. .. по плана българите трябвало да се стопят до 5 милиона, тъй като за толкова души стигат ресурсите в страната.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Твърдо ,няма да се стопим.Миналата година са дошли 40 хиляди чужденци.С течение на времето ще стават повече и повече.В Германия и Великобритания вече дори няма и жилища.В Белгия и Ирландия бежанците спят в палатки по улиците.Зависи вече какви бежанци ще вземаме и какви ще са бъдещите български поколения.Арменците са добър пример за интеграция.А имаме и една от най високите раждаемости в Европа.

9

Логиката решава

преди 2 месеца

Тревожно, тревожно, колко да е тревожно? Тревожно е само като има българи, които да се тревожат. Като няма българи, няма да има кой да се тревожи.

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Бизнесмен с Ауди. Ама и ти си една клавиатирна гротеска. Кат нема бедни нема да има и богати.

7

Бизнесмен с Ауди

преди 2 месеца

Важно е качеството, а не количеството. Карам си по улиците и правя приблизителна преценка, че в България има към 50000 души със скъпи коли. Всичко друго е ненужна тежест. Само чупят асфалта с трошките си и така вредят на страната.

6

Анонимен

преди 2 месеца

На мен не ми е тревожно.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Няма споко - Просто Киро напъва яко парапета :)))

4

Токмаков

преди 2 месеца

От тези 5 милиона колко ще са българите! Защо на личните карти не пише националност!????????????????????????????????????????????????????????

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ако оставим незаконните мигранти да се разхождат свободно навсякъде в държавата, да закачат, унижават и насилват наши момичета, не дай Боже, да нападат с нож, да извършват атентати, всички българи ще избягат. Ще остават възрастните, които ромите да грабят и убиват...

2

Тенгри кан

преди 2 месеца

Дори това не е толкова тревожно;))) бройката, а качеството на бройката;))) Когато между отношенията на двама души има по един милиционер със син буркан, няма значение, дали ще сме 5 млн. или 2 млн., ние по подразбиране сме загубени!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Кой го интересува ? Освен това бройката не е важна а качеството. При нас и двете липсват, но така по принцип.