15

Анонимен

преди 2 месеца

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истинаъта и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Война Финландия/СССР 1941г/1944г- 200 000 загинали фин войници, десетки цивилни загинали и изчезнали- затова Финландия влезе в НАТО.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера изгледах едно 11 минутно видео как Укропите атакуват пълна трагедия. Руснаците здраво са се подготвили и няма вариант Укрите да имат прогрес. Вчера атакуващите с 6 Брадлита и около рота попаднаха в минно поле 4 Брадлита излязоха извън строя от мини и артилерия а войниците се бореха за живота си без крайници кой без крак, ръка, ранен 11 минути снимано с дрон пълна трагедия видя се един войник който скочи от Брадлито да помага на 5 ранени войника сам попадна на мина и му разскъса крака.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Фекален мирис се разнася по всички етажи на гнилия запад! Памперсите са на изчерпване! Настава фекален армагедон, фекаледон!!

10

Ще целувате бе

преди 2 месеца

Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.

9

В Париж се молят

преди 2 месеца

В Париж се молят! Палят свещи и се молят горещо да дойде Православната армия от Запад и да ги избари от мъките и от сатанизма! Не се издържа вече

8

Анонимен

преди 2 месеца

Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Финландия война със СССР- 30ноември1939г/12 април 1939г за тия месеци загиват-26 000 финладски войници и 127 000 руски войници- затова Финландия влезе бързо в НАТО.

6

И да учат и да не

преди 2 месеца

Белгород тръгна вече!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!

5

Нервноатлантик

преди 2 месеца

Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ами къде е онова гадно Зелено джудже Зе питам аз?В бункера в Киев ли се е навряло или е избягало в Полша.Днеска гадното джудже изграка с оня глас на гарга че са превзели един град ама не каза кой.Набързо го каза и изчезна пак нанякъде.Къде е джуджето питам аз?

3

Всички мълчаха

преди 2 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

2

Нацистки писък

преди 2 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.

1

Сакат Тополки

преди 2 месеца

По една тополка щр им дойде отрезвяващо!!