43

Анонимен

преди 4 месеца

26 сашо античния не е завладявал индия, но соростаците сте такива. В уики можеш да проследиш че родовата линия на сашо македонски е гръцка. По късно през римската империя почти цялата територия на сашо е пак вид гръцка. Розетския камък даже го доказва.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Гледайте в Ю туб: Скотт Риттер и Николай Азаров, украинский политик и бывший премьер-министр Украины (2010-2014). (youtube)

41

Анонимен

преди 4 месеца

До Страшно е - Така е, като се сетя, че цялото НАТО помага на Украйна и не можем да се справим със 100 пъти по-бедна държава, тръпки ме побиват. Страшно е...

40

анонимен

преди 4 месеца

Мир в украйна скоро няма да има,жалко за хората който не са избягали

39

Анонимен

преди 4 месеца

ПУТИН ПАК НАСТЪПИ МОТИКАТА

38

Анонимен

преди 4 месеца

Хахах, очаквам новото отчаяно цвилене на копейки - музика за ушите на всички нормални хора!" - Музика е, као чуеш детето му да плаче, че баща му толкова е откачил, че се е самоубил пред него ;) - Ей това са хубавите звуци.

37

Христо Христов

преди 4 месеца

Че те още Декември се събраха извънредно и приеха същия закон + оня за границата защото републиканците така искаха.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Писъците над московските блата преминават в протяжен вой.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Не го разбриам това - или се влиза с всичка сила МЪЖКАТА, или не. Какво е това - на ви парички, на ви тщх тюх , 15 танка ... ПРАТЕТЕ ИМ 10 000 танка! Пратете 1000 F-16 и поне 200 F-35, а после, ще си ги вземете. Ако се инатят - software lock и ще ги върнат.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна, трябва да се прибира в родината си Русия! Трябва! Този агресивен и вреден бандитски цирей Украйна, трябва да се върне там, където им е мястото, в реалната си родина Русия и бъдат под контрол, защото вреди на себе си, на руско-украинския народ, на европейските държави и разнася заразата на нацизма в най-извратения си вид!

33

Страшно е

преди 4 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка като територия държава и да те счупят от бой! 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Флагманът по дъното да лази! Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите! За Лондон да тръгнеш,в Авдиевка да попаднеш! Страшно е!

32

Анонимен

преди 4 месеца

"Повечето от тях ясно осъзнават че Азиятската империя на злото е голямата опасност за целия цивилизован свят! Няма да пропуснат възможността да й набият шамарите" - Това в Украйна се случва вече 2 години. Възможности за шамари е имало колкото искаш. На практика не виждам такива. Още колко години ще чакат възможността за шамарите или това телевизорът още не ти го е казал?

31

25

преди 4 месеца

Какво? Какво грешно казах? Даже Джо Байдън се подписа, че ще нападат Ирак. Или и това забравяте?

30

Анонимен

преди 4 месеца

Вова Шаломович Путин и неговите друзя Дерипаска,Милер,Авен,Ротенберг ,Микелсон и Фридман не харесват това.

29

Анонимен

преди 4 месеца

21 те ще размахат това им е работата те са дипломати. Но ще се задейства и още един. Казано беше вече, който не слуша Лавров, ще слуша Шойгу.

28

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Това включва комисионната на зелении и неговите агенти на агентите му в кравария.

27

Решение

преди 4 месеца

И Русия има какво да направи да даде финален ултиматум на краварите всяка толерантност води до още по голяма провокация

26

Анонимен

преди 4 месеца

До 23, и в Камарата на представителите ще се намерят достатъчно мислещи републиканци, не се притеснявай! Повечето от тях ясно осъзнават че Азиятската империя на злото е голямата опасност за целия цивилизован свят! Няма да пропуснат възможността да й набият шамарите

25

Извънредно

преди 4 месеца

РИА Новости. Верховный шаман России Кара-оол Допчун-оол будет принимать пациентов в Москве с 4 по 8 Марта, рассказала РИА Новости представитель верховного шамана в Москве Анастасия Тарасова.

24

Изглежда, не само

преди 4 месеца

у нас обичат да пилеят държавни пари. Ако това решение мине, то смятай колко маймунки има на клона. Всеки, който гласува за тая финансова подкрепа има някакъв бизнес проект свързан с нея. Много американци са недоволни от прахосването на тия средства за военни цели, в чужда държава, докато инфраструктурата в САЩ от години се влошава. На година стават над 1600 влакови катастрофи, в следствие на неизправна железопътна инфраструктура. Това е само един пример, а има още толкова много други проблеми.