52

Ч0ВЕКА

преди 7 месеца

ГАВРА С РУСКИТЕ ПАРЦАЛИ И РУМЕН КЕША

51

Анонимен

преди 7 месеца

Много ме е страх от Магнитски, всичко ще направя.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Ако заедно свидетелстват за тормоз, той отива при дядо си ставри!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Гавратааа с руския пааарцал Радеф продължава

48

НО ПАСАРАН

преди 7 месеца

63 Руска Сфиньо Лижимикуру за сол

47

Анонимен

преди 7 месеца

2023 г. е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните.

46

Слава Урине

преди 7 месеца

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

45

Анонимен

преди 7 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

44

Шиши-Свинката

преди 7 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

43

Анонимен

преди 7 месеца

Намагнитения, едва свързва изреченията, ха ха, и какви показания ще даде, че прочел нещо в някакъв сайт, боже боже!

42

Измамени камилчета

преди 7 месеца

Избиралите на ПП ДБ кефите ли се? С Бойко коалиция а шопара ви командва депутатчета.

41

Безпартиино сираче .

преди 7 месеца

Лелеее , представяте ли си какво щеше да бъде, ако Пеевски беше шеф на ДАНС ?Щеше да ги разхвърли като лу-да крава бала слама.За това беше тази огромна съпротива.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас? От диваните е много лесно да тр0лите, иначе сте такива сте такива пъZляци, че гащите ви са оцапани постоянно. Вие сте еееббааатии и мирижляците!!!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Щом вече Пеевски ни учи на морал,значи продължаваме да копаем дъното усилено. Вече имам чувството,че до година-две г-н Магнитски и премиер ще стане . Браво Кирчо,Браво Ристе. Съсипахте я съвсем тази държава.

38

Пешо

преди 7 месеца

Прасчо се мазни на американците, белким го махнат от Магнитски. Да припомним - в тоя клуб се влиза след неоспорими доказателства за мащабна корупция.

37

ПъТяНаКоПрИнКяТа

преди 7 месеца

Румен Кешовицата Сопринков Гергов Ушев Тончев Стоянов митничарите правят 69 под иконата с Рика на Путин

36

ПъТяНаКоПрИнКяТа

преди 7 месеца

48 Това е стара ваша семейна традиция на руските ушеви сф и не на Дондуков 2

35

до 28

преди 7 месеца

Мисля, че ти харесва, да те язди тлъстият пеевски. Нали вие бе, жълто...паветници се влачихте като пеевски чирва из София и викахте КОЙ? Е ТОЙ, сега му ближете дебелият диференциал Вие нямате срам, морал и българщина.Вие сте еничарски башибозук.

34

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Добри , потъна . Пеевски ще го изпърже в съда с доказателства. Румен Радев кокарджата ще се превърне в минзухар.Само че, Радев няма да се яви в съда,има имунитет.И Пеевски е наясно, че съд неможе да има,освен Рашко като слезе от Дондуков. Крепостните му селяйни подготвяха съда и прокуратурата за този момент, филма продължава .Знаех си, че Радев е айнус кешов

33

ЧовекаНаПеевски

преди 7 месеца

Корупцията в България минава през витницата през митничарите през службите и стига до президента и неговите Гя ву ри от ДС и продължава към Путин.