74

Анонимен

преди 8 месеца

Яка цензура тука.Това ли са ви Европейските и Евроатлантическите цености?Държава без НАРОД е територия,май това ви е целта на сглобката.Никакво зачитане ни на законите ни на Конституцията.

73

ХЪРВАТИ НИ ИЗПРЕВАРИ

преди 8 месеца

ПРИЕХА ЕВРОТО И СА ЕДНА ОБИКОЛКА ВЕЧЕ ПРЕД БЪЛГАРИЯ..

72

Анонимен

преди 8 месеца

Великобритания САЩ Австралия Канада Нова Зеландия Япония и Китай не са приели еврото но също са си доста добре се живеетам Великобритания !

71

Митев, ДГД

преди 8 месеца

Митев, ако влезем в еврозоната ще мога ли да си купя същите неща, които сега купувам за 20 лева с 10.23 евро (курс 1.95583) МНОГО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Няма незаконен референдум. Не ви изнася да чуете гласът на народа. Ама, добре го знаете, затова въртите сучете колкото може още на власт да останете.

69

Един от онези 600к

преди 8 месеца

Чакам ви пред парламента да изринем тия ***! България НЕ иска евро!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Дания Швеция Унгария Чехия Полша Норвегия Швейцария Русия Украйна Беларус Сърбия СМ Албания ами нашата съседка Турция важен член на Нато също и Румъния те защо не са приели еврото и си живеят и то добре.

67

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 8 месеца

КОПЕЙКИТЕ НЕ ИСКАТ ЕВРОТО, ЩОТО СА НЕГРАМОТНИ И НЕ ПОЗНАВАТ ПАРИТЕ. НЕ МОГАТ И ДА БРОЯТ И ДА СМЯТАТ... ТЕ СА ОЩЕ В КРЕПОСТНИЯ СТРОЙ НА РУСКИЯ ЦАР...

66

АнонимеН

преди 8 месеца

ЛЪЖАТ!!! БРИТАНИЯ БЕШЕ В ЕС И НЕ БЕШЕ НА ЕВРО ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОТГОВАРЯШЕ НА КРИТЕРИИТЕ! НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО И ЕС! АКО ИСКАМЕ И ОТ ЕС МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ С РЕФЕРЕНДУМ!

65

мак

преди 8 месеца

До къф рифирендум. Неграмотен, ама става като електорат да праща разни пре.датели във властта, нали.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Референдума не беше против еврото! Вижте пак въпроса как е формулиран

63

Е вие направете

преди 8 месеца

законен такъв, къде е проблема? Пуснете референдум "Съгласни ли сте в България да се въведе еврото?" и хората ще си кажат искан или не искат. Какво само увъртате и усуквате?

62

Искрен

преди 8 месеца

До Психодиспансера :.. Много добре си запознат с лекарствата и ризите.. Явно денонощно си в усмирителна риза

61

мак

преди 8 месеца

Само референдум "за" еврото ще е законен, така ли? Това, че с евро България ще цъфне и върже противниците могат да кажат, че е лъжа и измама. Всеки с мнението си. Явно виждат, че бая народ не ще евро, та се стреснаха, че амбициите им няма да се сбъднат. Примери с други държави са безсмислени.

60

къф рифирендум

преди 8 месеца

Народа е неграмотен. Какъв референдум за еврото ви гони?

59

Анонимен

преди 8 месеца

Нито една реално съществуваща бивша социалистическа страна членка на ЕС не е приела еврото нито Чехия нито Полша нито Унгария нито Румъния нито ние но ни натискат много яко. Еврото в Източна европа е прието от новосъздадени страни които нямат свои валути и не са съществували като самостоятелни страни Словакия Словения Хърватска и Прибалтийските. Дания и Швеция също не са приели еврото. Защо натискат нас. Лева е лъв.

58

От лудницата

преди 8 месеца

Тия дето пищят за референдум и за Русия, веднага да се прибират по стаите. Време е за сън.

57

Dinozavar1962

преди 8 месеца

Referedumat e za otlagane na priemaneto na evroto.Mitev,lajesh!

56

Психодиспансера :

преди 8 месеца

Молим съответните ограни да се самосезират,да заловят избягалия пациент Искрен Митев,да му инжектират двойна доза торазин, да му поставят нежно и внимателно усмирителната риза,намордника и нов памперс,след което да бъде върнат обратно в лечебното заведение. Вниманивайте да не се самонарани,използвайки шарената си вратовръзка с охлюви,към която има маниакално болезнен фетиш.Молим за хуманно и демократично отношение към пациента,релевантно на тежкото му психично заболяване...

55

555 до 59-Еврозоната

преди 8 месеца

Щом еврозоната е клуба на богатите , то Дания и Швеция са олицетворение на "бедността" Невежи българи !!!