62

Анонимен

преди 5 месеца

Дори Расиа да запазела няколкото ниви в Донбас, не виждам какво ви топли това копейки? 350 000 руски трупа, за няколко блата и ниви?!? Струва ли си??? А да си припомним че Расиа не владее нито един сантиметър на запад от р. Днепър, няма и да владее, защото само по себе си преминаването на реката срещу силно укрепена отбрана не е шега работа

61

Анонимен

преди 5 месеца

Краварският долар ще стане руска собственост, а сащ ще си остане с капацитета на затворническа колония

60

Анонимен

преди 5 месеца

Говори се че на Байдън синът действа в Украйна ,сащ и Путин че я раздялят

59

до59

преди 5 месеца

Не знам дали ще бутнеге Альоша ама като се върнем към Русия де ще, се криете лагера Белене стои чака, ви престъпници ще хленчите ще се молите да, ви оставят живи след народния съд защото ще има такъв да отговаряте за разграбена та ни държава

58

321

преди 5 месеца

Милите копейки се размечтаха. За две години Русия превзе 30 километра, а те горките вече мечтаят да границите от 1990та. Я сметнете 30 000 метра делено на 720 дни е по 42 метъра на ден. С тия темпове ще превзеват Киев некъде през 3058ма година. За сравнение САЩ победи в Ирак за 28 дена и то без да имат обща граница, а разтоянието между САЩ и Ирак е над 12 000 километра.

57

Анонимен

преди 5 месеца

До до 55 На всеки паднал ще дигнем 2. В София ще има и на орлов мост още един с калашник

56

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Добре че шайката на Опенхаймер,им снесе информация за атомната бомба на рашистите,иначе щяха да бъдат джуджета...краят на ВСВ се повтаря,отново западняците ,клякат пред блатните к...ци!!!!Опенхаймер,трябваше да бъде обесен за предателството,което извърши,това ненормално човече ,искаше просто да унищожи Света!!!

55

Виждам неща които --

преди 5 месеца

-- вие ги гледате ,но не ги виждат,защото виждат очите на знаещия ! Кое е по- добре да ти е приятел най-умния или най--последния ,всеки би казал ,,най-умния,, ДА малки сме не можем да сме независими защо да сме приятели със най-изостаналите държави или да сме приятели със диктатори със болни мозъци ? Ако 99 % от българите във момента имат само две възможности едната Русия другата Запада -стават и тръгват веднага,ще тръгнат за Запада и Корнелия Нинова със Коцето ще маат *** към Брюксел не към

54

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Русия и САЩ се договорат да сцепат и бг с нова граница тогава какво прават в София.

53

до 55

преди 5 месеца

Не се притеснявай за ЛОЧА ти остави ,че няма да го върнем ами ще гътнем и альошата скоро после ще видим кой е следващия.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Би трябвало да има и народен съд за краварските слуги

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 42 - война не се печели докато не стъпи ботуша. Не влезе ли пехотата, войната няма как да се спечели. А такава територия като Русия трудно се превзема. Нали видя как се води война? Само с ракети не става. Никоя държава не иска да прати милион смъртника да умират из руските степи. А такава война за руснаците ще е отечествена, т. е. ще са мнооого мотивирани. По-добре не мечтай за такъв сценарий че може и ти да тичаш там и да се криеш из храстите. На мен не ми се ходи.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Пълни глупости . Невъзможно е победителят да дели нещо с победените ! Краварите са нищо в сравнение с Русия и Китай

49

Анонимен

преди 5 месеца

Като гледаш колко е дълга статията разбираш колко е голям страха Русия да не победи че трябва да, връщат паметника

48

Тръмп

преди 5 месеца

Москва нищо няма да дели , ще я вземе цялата!

47

Fena

преди 5 месеца

До 43. Бай ***! Едни жълти павета на пъпа на столицата си не можеш да сложиш, ама знаеш колко са прости "Сармат" и "Посейдон". Какво си направил? Чушкопек? Лютеница? Кисело мляко? Моли се да не паднем в координатите на някоя "бедняшка" ракета, че всички си отиваме.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Мнението на никакви крилца или кълки от ФАЩ нямат значение... Путин очерта целта на СВО още на 22.02.2022 когато издаде заповед за започването й на 24.02.2022 - "НАТО да отстъпи (или да се изтласка) отвъд границите му през 1990 г. (т.е. отвъд река Одер)" и никой в Русия НЕ СЕ Е отказал от това!

45

Зеленски Kaputt

преди 5 месеца

Какво стана, победихте ли Русия? Слава Кокаине!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Я, оше един разбирач дава интервю и ни обяснява как стоят нещата. Сигурно си е вързал косата като Йорданка Христова, много е модерно сред легебететата плюс-пляс.

43

простата истина

преди 5 месеца

"Ако Русия вземе Крим и окупираните територии" - че тя ги е взела бе?! Крим е руски от 2015?Освен това самите кримчани не искат в Украйна защото "ако Русия ни остави-киевския режим ще ни избие-публично заявиха или да напускаме или ще ни заровят.А домовете ни са тука ние сме родени и живяли тука" . Излиза че самите кримчани са срещу Киев защото просто нямат друг изход.Е при това положение как мислите?Какъв е шанса да се върнат?