14

анонимен

преди 5 месеца

Всичко и пределно ясно и елементарно. Ако Кремъл не беше започнал тази безсмислена война, нямаше да има жертви и пострадали нито от руската, нито от украинската страна. Така че могат да обвиняват само себе си или по-точно този, който еднолично взе това безумно решение, изживявайки се като съвременен Петър I или Наполеон Бонапарт.

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Кой печели войната не се определя от това кой е агресор, а кой има по силна армия и по добра военна стратегия. А в случая Русия дори не е агресор, действа с голяма доза нежелание и от крайна необходимост. Навремето ФАЩ бяха готови на ядрена война, само и само да не позволят руски ракети в Куба. Днес краварски ракети около Русия, нато се разраства и агресивно посяга да милитаризира половин Украйна срещу Русия. Еми много ясно, че Русия ще действа, в ЗАЩИТА на интересите и бъдещето си

12

Анонимен

преди 5 месеца

Пропуснали сте да напишете, че представителят на Чехия, страната, която е доставила на Украйна забранените касетъчни снаряди, е отказал да вземе участие в заседанието на Съвета за сигурност по темата. Което 1. Говори, че осъзнава съпричастността на страната си в масовото убийство на циеилни; 2. Осъзнава своята васалност.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Укропите ги е яд че губят, и само си просят ескалацията, че да им спести мъките. Но чичо сам плаща загубата да е възможно най бавна и мъчителна. Добре че укронацитата постоянно напомнят с такива действия, колко наложително е да бъдат заличени.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Русия няма как да спечели тая война, защото е агресор и дори не знае какво иска, а просто да всява ужас и страх. Господ си знае работата!

9

Месаря

преди 5 месеца

Може би е време руснаците да спрат да работят като хирурзи със скалпел в УГИЛ и да започнат като израелски касапин в Газа със сатъра.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Значи всичко се е планирало много по рано и сега се уверих че и газопровода би трябвало да е разбит по рано! ханглия и юсей се имат за колонизатори а останалия свят е им колония !Германската колония вече в рецесия и така лека полека и целия ЕС но ще им заберът даващите големи печалби предприятия ! Така хаглия направи с Индия и съкрати населеието им с 11милиона ! ЕТО ЗАЩО ОТ ВСИЧКИ БИВШИ СИВ СТРАНИ СА ПРИЕТИ В КОЛЕДЖИ НА ЮСЕЙ ! ЗА да се връщат като кира и асен за разоряване !!!

7

А

преди 5 месеца

Украйна в какво трябва да обвини Москва? В нищо? Русия е мирна държава и има право да обвинява?

6

Ром"с

преди 5 месеца

Как поднасят новината от "Днес" ..обвини !! а не Украйна атакува с касетъчни бомби мирни жители,както правт когато Русия удари някой цивилен обект..двойни стандарти от "империята на лъжата" при поднасянето на новини.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До 1Ами използвай де само кажи ,какви с а военните цели или понеже нямаш.и тях ще просиш Няма такива просяци

4

Дядо Мраз

преди 5 месеца

Май ще има масирани руски хвойерверки за нова година по УГИЛ. Да им е честита новата година на хохлите, нищо добро не ги чака.

3

Анонимен

преди 5 месеца

До 2 И какви военни цели обстрелваха уркопите в Белгород ще кажеш ли

2

Слава Украини

преди 5 месеца

Така е като сте лоши

1

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна има право да използва и атомни...стига да ги има....всичко което може... срещу тази чума...