68

Анонимен

преди 9 месеца

Тези 6 хиляди сирийци и афганистанци щели да ги настанят в къщата на Рашков с 16 тоалетни щото имало и толкова бидета плюс басейн.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Даже руснаците избягаха от България!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Всички видяхте, че за Коледа Кирил Петков си хваща самолета и празнува в Канада. Какво повече да кажем?

65

Анонимен

преди 9 месеца

България никога не е била "цел" в бежанския поток, та няма и да бъде . По никакъв начин не може да ги заприщим тука , така че да подписват каквото ще подписват, нищо няма да се промени за нас от тази гледна точка, но Шенген за нас е доста по - важен .

64

Исус

преди 9 месеца

Ние Ромите сме по-добри и по-честни хора. След време, когато властта дойде в наши ръце...държава ще просперира. Сега гледате само далаверите

63

израждане вън

преди 9 месеца

това е всичко което мога да кажа - Костя спря да си пие хапчетата преди няколко години и започна да чува гласове. Онзи ден го видях в морската във Варна да говори на руски на дървото пред посолството на Русия. Там май му дават наставления. После се хвана за ръка с приятеля си и отидоха на гей бар

62

Анонимен

преди 9 месеца

Българският народ е 80 % русофили и така е било винаги. Но сега има страшна цензура и мачкани на русофилските журналисти и мнения, защото сме управлявани от Посолството. Затова се създава илюзията, че нямало много русофили. За всеки истински българин Русия е свята държава и това още Буров го е казал. Разбира се, има и кириакстефчовци, още Вазов ги е описал. Те са антибългари, русофоби и туркофили. Носят български имена, но не и българска душа. Някъде около 10 % са такива.

61

Анонимен

преди 9 месеца

След ротацията, Борисов ще оправи всичко! И ще управлява до 2036!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Друго си е да си слуга на Русия в руското посолство те уважават и ти дават по някоя копейка, когато се престараеш в слугуването.

59

ффф

преди 9 месеца

Дейсвай ве мишок... само мънкаш и всяваш паника и простотия

58

Анонимен

преди 9 месеца

Не го харесвам и никога не бих гласувал за него,но в случая е прав.Не бива да приемаме мигранти и който подпише такова споразумение,трябва да бъде аут от политиката.

57

до морска

преди 9 месеца

""""тоя варненски мошеник не е нищо повече от Яне Янев, Волен Сидеров""""" ------ Ха, сега р///апанче к////ухо да ни посочиш кой от "политическит ни елит" е "Светец" - Тиквата, канадчето Киро Т., сливенското американче Ококорен Асанчо, Ленчето Общата, Иван Котов и пионките му от ДБ, Мадам Нинова с б///ордея БСП, ДПС на Доган с е/////ничарите му, за КуКу-то да не говорим! Та, кой от тях е Свтеца казваш, ай????

56

Анонимен

преди 9 месеца

Ами ние сме си гето и клоака на Европа, щом ни управляват такива, като Денков, неква си Габриел и главния султан от ДПС, и щом 65-70 % не излизат да гласуват, за да изринем тази евроатлантическа Г н у С.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Когато нямаше стена, заобикаляха дивата ни територия! Със стената, всичко се канализира!

54

Анонимен

преди 9 месеца

ако 70% подкрепяте Русия защо Възраждане удариха дъно на изборите? Нещо не ти е вярна статистиката шефе. И като толкова ви харесва Раша, чух че путин набира доброволци. Прав ви път и поклон

53

Бъдете

преди 9 месеца

сигурни, че ако преглътнем тази поредна gавра, рано или късно ще ни вземат жилищата за да настаняват в тях мигранти от всички раси и религии! Сега ви звучи смешно и невероятно, но и преди малко повече от 30 г. звучеше смешно и невероятно, че някой ще може да минава безнаказано държавната граница, и безнаказано да тормози българите на собствената им земя!

52

кандидат

преди 9 месеца

Като стана българин ще съм ти приятел Бате!

51

До 64

преди 9 месеца

Денков никой не го е избирал. Денков е парашутист. Те дори загубиха изборите. Денков е маша. Сложен е от посолствоТо да затрие България.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Какво плашите хората? Динко да ги навърже, пак ще избягат от България!

49

ами прав си

преди 9 месеца

До Анонимен70 % подкрепяме русия а вие сте 15 -20%....останалите са за ердоган