43

Чичо Гас

преди 5 месеца

Този път много точно акцентирате, че Киев се готви за дълга война. Киев няма абсолютно нищо общо с останалата част на тази територия.

42

мдаа

преди 5 месеца

Руските военни в Херсон унищожиха с ракетен удар влак на ВСУ, превозващ американски ЗРК Patriot.Според информационния ресурс, ЗРК Patriot е планирано да бъде доставен на подразделенията на украинските въоръжени сили в друг участък от фронта. Освен влака, руските военни са ударили сградата, в която са базирани личният състав на Въоръжените сили на Украйна и военни инструктори от чужбина. Преди това руските войски успяли да ликвидират около 40 души, включително четирима чужденци.

41

До 36

преди 5 месеца

Да ще свърши и също като Втората световна с победа на Русия над Германия:)))

40

О

преди 5 месеца

Копейки жалки къде е кораба?

39

До Цветелина

преди 5 месеца

СаЩ подведоха ЕС много лошо!!

38

До 25

преди 5 месеца

Света ти се смее на теб "Одържа".....

37

До 36

преди 5 месеца

Да ще свърши като Първата световна с победа на Русия над Германия:)))

36

Коментар

преди 5 месеца

Колкото повече Украйна позволи запада да я въвлича в черната дупка на войната, толкова по-малък шанс има въобще да остане нещо от нея. А и страхът на западна Европа става все по истински и по-основателен. И за САЩ и за Русия е ясно че американците не ги бърка особено. И в двата случая те ще са на печалба, дори и от европа нищо да не остане. Добра предпоставка за преговори за мир, но без Украйна като участник, а може и без ЕС.

35

ХИЧО

преди 5 месеца

Войната приличала на Първата световна,дано свърши като нея с революция в пРосия,и да увиснат много хора на въжето,начело с жужето....Украйна ще издържи с помоща на Запада.

34

не съм убеден

преди 5 месеца

че украинците осъзнават какво са загубили.....нацията си ! имат поне толкова убити колкото руснаците. 7-8 млн са избягали на запад и това са млади хора които няма да се върнат защото на запад вече са се установили. нацията им е загубила способността да се възпроизвежда защото родените в чужбина никога няма да се чувстват украинци...така стана и с България без война

33

Ситуацията е патова

преди 5 месеца

Русия напредва в три направления!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за нас българите, европейците! СаЩ си направиха банкет, и оставиха огромната сметка на нас да я плащаме!

31

Анонимен

преди 5 месеца

да има нова фаза...руската армия ще стигне Днепър...въпросът е какво ше прави след това...ще тръгне към смърдящатаклоака киев или ще спре

30

ха ха

преди 5 месеца

То па у просията се едно просперитет има

29

Байдън

преди 5 месеца

До последния украинец ще се биете, казали сме, никакви преговри, жени, деца ,инвалиди , всичко на фронта.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Като му спрат парите и от ЕС, Зеленяковия ще не ери и време и желание за преговори,демек като няма спонсори. И как за близо две години не седнаха на масата за преговори? Не му разрешават на Зеле Ния. Що ли?

27

Анонимен

преди 5 месеца

Аз харесвам Русия и вече няма да крия това

26

Новата фаза

преди 5 месеца

Фалити и рецесия в Европа!!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за Украинците , че се подведоха по акъла на знаето кого . Използват ги само за пушечно месо , бели хора , славяни , жалко наистина .

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 13Още 4 области и тогава ще се съгласи да загуби ( в кавички) войната!)))Ха,ха,ха абе ***, че Просия невладее всичките територии и едвам отдържа, , присъединилите" се, а ще превзема още. Даже на 2 областните центрове са в Украйна, но руснаците ги пишат превзети! Нема такова нещо в нито и една война. Света се смее на руснаците.