35

Анонимен

преди 6 месеца

Руската присъда за Шиши , е още в действие !Не знам къде ще се скрие , но лидери от ДПС пък ще се отърват от него , защото много отдавна се чудят как да го елиминират от ДПС !

34

Анонимен

преди 6 месеца

България обмисля участие в нови операции зад граница заради международната обстановка, каза министърът на отбраната Тодор Тагарев на традиционната видеоконферентна връзка с националните командири на българските военни контингенти извън България в Министерството на отбраната.

33

Шиши

преди 6 месеца

Кой беше този Магнитски?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски е новият властелин на България - компетентен по всички въпроси и има последната дума. Честито на гласувалите за ПП-ДБ и ГЕРБ, че избраха Пеевски за бъдещ премиер, президент и партиен ръководител на България! Радвате ли се умно-красивите на прекрасния си избор? Хайде тичайте да му правите метани и да му целувате ръка. Сакън, да не вземете да забравите как викахте против него на митингите от 2013. Нищо, сега момчето-чудо е против Русия и това стига да забравите за Магнитски.

31

Анонимен

преди 6 месеца

След време за България ще се говори,че има Конституция,написана от едно мазно дебело прасе и подкрепена от група смрадливи канибали,закусващи с детски глави.

30

Алена

преди 6 месеца

С всеки изминал ден г-н Делян Велики Пеевски се доказва, като най-отговорният политически лидер в България и това вече не е тайна за никого! Ерудиран, интелигентен и амбициран да работи за народа, г-н Пеевски не се страхува да защитава държавните интереси и правата и свободите на българските граждани, с което си спечели любовта на народа и бързо се превърна в българският Абрахам Линкълн борейки се за демокрация и пълна прозрачност при управлението на държавата

29

Анонимен

преди 6 месеца

Изводът е един....,,Магнитски" действа.И от закоравял пират , ще направи борец за свобода.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Никой на света няма такъв опит във воденето на съвременна въоръжена борба като руската армия. Според редица чуждестранни военни експерти Русия ще остави СВО в Украйна с напълно нова армия, срещу която НАТО няма шанс.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Единствено до сега , само Президента Радев спазва Конституцията ... Пеевски не е ли на ясно , че следващият Президент може да е от техните , и тогава ПАК ЛИ ЩЕ ПРОМЕНЯМЕ КОНСТИТУЦИЯТА , ЗА ДА ПРЕМАХНЕМ СЕГАШНИТЕ АЛИНЕИ !?

26

Анонимен

преди 6 месеца

И това доживяхме, домуз да е шеф на мюсулманите.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Настъпи астрономическата зима:)))

24

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски ,боди мас индекса, е обявен за престъпник от данъчните в Англия за измами и кражби. Има нужда от имунитета си и е готов да се даде на всяка партия, която ще му даде такъв

23

Анонимен

преди 6 месеца

Голям бой са го били от ГРУ.....Който е ял попарата на Москва , не иска да се върне вече...

22

Алена

преди 6 месеца

Поредното доказателство, че една от най-големите трагедии на прехода е, че позволихме платените от задкулисието протести през 2013г. да свалят г-н Пеевски от поста председател на ДАНС, предавайки най-важната държавна служба в ръцете на задкулисието и неговите марионетки! Това доведе до невиждана политическа криза, от която не можехме да се отърсим над 10г., и единственото решение беше пълно народно и партийно обединение зад г-н Пеевски, като единствен адекватен избор да управлява държавата

21

Анонимен

преди 6 месеца

до къде я докарахме. Да се съгласяваме с .... Пеевски.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Нито една от петте сгради в болничния комплекс Ал-Шифа не е свързана с подземната инфраструктура на Хамас - The Washington Post

19

Анонимен

преди 6 месеца

Долен, продажен и противен човек!!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Магнитски,бил голям умник,ние не сме знаели,и сигурно затова е бил включен в списъка,заради него и Хамид Хамид,се отвратих от ДПС,при нови избори,няма да гласувам,за никого.

17

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

16

Анонимен

преди 6 месеца

О ,да на мястото на нарязания паметник в центъра на София задължително трябва да се издигне паметник четиримата велики български ханове Хан Кире,Хан Ристю, Хан Боко и най - великия между тях Хан Шиши!