32

Анонимен

преди 5 месеца

Край на Наколенков не му излязоха сметките ей тъй да дарява на Украйна

31

Алоуу

преди 5 месеца

Нали я отмениха! Кеде спахте?

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 13Наистина е много интеренсо защо Унгария играе с Рашка)))Защото руснаците хванаха Орбан преди 15 години.До 2009 година Орбан е върл русофоб, има изказвния в Парламента още от края на 80те,в началото на века пък обвиняваше евролидери в... путинизъм.През 2008, изненадващо се появява на конгрес на,, Единна Русия " в Петербург.И от следващата година леко-полеко се позоционира като върл русофил. Явно е субсидиран от Кремъл.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Гледа интересите на народа си и купува евтин газ. А не като Киро Простото ----///------ България и Унгария са различни държави, с различни интереси. Само пълен иддийод може да копира политиките на друга държава.

28

Анонимен

преди 5 месеца

След като тръбата минава, през българска земя.... тази земя е била разкопана.... и там трактори повече не могат да сеят и жънат.... целият български народ е работил за тая тръба.... за да се подържа тръбата трябва в бъдеще да се плаща за поддържане... Но и така тия Щурци от Унгария искат безплатно да получават Гас.... и да си топлят дупдупдупенжцата ефтино.... Урбанчо ...унгарски ... в тоя свят нищо няма за без пари!

27

mn

преди 5 месеца

Много ясно, така се действа. Българските политици да се учат как се защитават национални интереси.

26

Сата НАТО

преди 5 месеца

Орбан не се е продал на Просията. Просто в Украйна има неколко унгарски села и той си е навил на пръста, че можа да си ги върне, без да се интересува от общия европейски интерес.

25

Анонимен

преди 5 месеца

До 23 Какво значи,че Орбан се е продал. Гледа интересите на народа си и купува евтин газ. А не като Киро Простото дето ни набута в разгара на зимата с руски газ от турски и гръцки прекупвачи на тройни цени. И всичко това под диктовката на американците

24

Ех

преди 5 месеца

Не отлагане, а отмяна и гаранция за отказ от ново налагане ще искат! Супер е така - ние искаме да бъзикаме руснаците, но има по- големи дружки на Путин- унгарци и австрийци и те не ни дават! Супер стана така! Сигурно унгарците няма да ни дадат и петрола да спрем от руснаците. А турците какво слагат в газа като микс?! Само те си знаят!

23

Mm

преди 5 месеца

Горди и принципни хора са унгарците, *** не може да ги разбере

22

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ни спъне, защото този Орбан също се е продал на Кремъл, както нашите от Възраждане, БСП, ИТН, както Радев работи за интересите на Русия. А пред обществото мотивира действията си с патриотизъм. Нищо подобно. Сега явно Москва ще натиска Орбан да спъне България за Шенген, за да си отмъсти за паметника.

21

Анонимен

преди 5 месеца

На снимката типичен, гнусен, маджарски тoлуп...

20

Mm

преди 5 месеца

Браво на Унгария, интересите на хората са им на първо място. Който играе игрички и слугува сега ще плаща , така трябва да е

19

Анонимен

преди 5 месеца

Да си нямате работа с унгарсците.Крадливи и зли хора.Мошеници.Потомствени предатели.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария е стар враг на Бг от средните векове.Помагат на Византия да унищожи ПВД.Още от цар Симеон насам грабят български земи.

17

Шайна Майна

преди 5 месеца

Това вече заприлича на изнудване от капалъ чарши.. не искам Шенген. да си го държат само за тях си. повече ще спечелим от таксата отколкото от тоя Шенген.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Ми сега, кво ще правим другари евроатлантици?

15

Нашите политици

преди 5 месеца

дупедавци трябва да се учат от Орбан.Той защитава всячески интереса на народа и държавата си и казва нещата с имената им,а не с политтолерастията на ЕС,на когото нашите са безгласни,без мнение низши слуги.Спря парите за Украйна,а после изтъргува разрешението си да бъдат дадени,за да получи 10,2 млрд евро,които са му били спрени заради реформи.Ние нито ще получим такива пари,нито нашите ще се сетят как да ги поискат и как да обръщат нещата в наша полза.Затова,с тези управници,сме гетото на ЕС

14

Анонимен

преди 5 месеца

Слепи ли сте, Кокорчо ги взима тези пари от програмистите и останалите с високи доходи, решението само и единсвено Терминал 2, аз лично преди 20 години не го направих и сега ми го набиват!

13

Мама

преди 5 месеца

Наистина е много интеренсо защо Унгария играе с Рашка.Освен само малцинствени мургавци да са останали там знаем че Унгария е пълна с ромулстанци