54

Анонимен

преди 6 месеца

От всички хора, които познавали през средните векове само на турците е викано мръсно племе.

53

до 45

преди 6 месеца

Арийци са индийските племена, ако не знаеш. Но от написаното от теб си личи, че въобще не си наясно с термина АРИЙЦИ, които в същност са древно ИНДИЙСКО племе.

52

до 53

преди 6 месеца

Именно оногундурите и кутригурите са монголски племена. Татаро-монголски. Ние сме наследници на легендарния Чингиз Кан, а не на някакви си славяни, които са ходили с женски нощници и са се криели в сламата.

51

Бранко Цървенковски

преди 6 месеца

Българите са с пакистански и казахстански гени , близки до турците и ромите .

50

до 46

преди 6 месеца

Костя Копейкин си е жив мига нин. И мисля, че това се вижда от всички и не подлежи на дискусия.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Кубрат е оногундур, а Аспарух кутригур! Следващите, чукундури!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Траките никога не са изчезвали. Вгледайте се в античните изображения на тракийци и няма да намерите никаква разлика с днешните българи.

47

Анонимен

преди 6 месеца

От всички хора, които познавали през средните векове само на бългаите е викано мръсно племе.

46

до 44

преди 6 месеца

Че какво му е на Лавров. Той е висок 1.93 м, което е доста висок ръст.

45

Турски учен

преди 6 месеца

Турците и пакистанците са с най-силно изразени Индийски гени!

44

кви славяни?Я

преди 6 месеца

Жалък опит на руснаците, да приобщят към себе си половин източна Европа. Надигнали глави от блатата на север и "Вижте ни! Ние сме едно и също с вас!"

43

до 42

преди 6 месеца

Прочети какво съм написал в пост-43. Ако искаш и ти може да се пробваш да отговориш. Какви са били по ЕТНОС Кан Кубрат и Кан Аспарух ?

42

Мастур Батор

преди 6 месеца

А мургавелкото Костя Копейкин със сините венци славянин ли е ?

41

Политикач

преди 6 месеца

Навремето Хитлер ни на българите е казвал че сме Арийци, Сталин ни е каззвал че ске Славяни. Исторически погледнато Траките най-многобройния народ по нашите земи и в Рим просто спират да бъдат споменавани в хрониките, без да е имало клане или война или нещо. Все едно от днеска за утре са се били изпарили.

40

Анонимен

преди 6 месеца

"Славяните са високи, руски, синеоки"... Шойгу,.Путин и Медведев идеално пасват на този профил. Лавров също. :)))

39

Анонимен

преди 6 месеца

На тези, които са ми сложили минус искама да задам само един въпрос - какъв е бил Кан Кубрат и Кан Аспарух преди да сноват ***. Защото нали не си мислите, че са се родили българи. Ако беше така нямаше да ги наричаме ПРА-бълари. Та, моля два отговорите - към КОЙ ЕТНОС са принадлежали те ?

38

Анонимен

преди 6 месеца

"Българите са дошли на коне от азиатските степи. Те са по-скоро монголоиди или татари. Но в никакъв случай не са славяни"-------------------Първо, не българите, а прабългарите. Второ, тук са заварили славянско население. Българите са резултат от смесването на тези народи.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Славянин е от Словенин. Човек на словото, с когото говориш един език. От там е и названието към германските им съседи -" немци" . Хора с които не се разбираш и се самоограничаващ от тях.

36

хич даже

преди 6 месеца

До 19 "ами не на всякъде е било като в родопите..." - Уви, колега за Двайсет Поколения, турците не оставиха "камък непреобърнат"в Бг! Според мен по-важен е Духът на Самосъзнанието.

35

Зозо

преди 6 месеца

Мдаааа, пък сръбете и макетата са с 99,99% египетско-мaнгecapo-албанско-турски ген :)))))))))))) Абе, "Карашик марка" :)))))))))))))))))))))))))