17

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не мога да разбера-когато една сграда е изолирана за да се запази температурата вътре и за да е верен коефициентът на енергоспестяване то в нея не би трябвало да се отварят прозорци и врати трябва да стои затворена херметично. И да не работи нито климатик нито асансьор.Ако живеят стотици или хиляди жители в нея и отварят прозорци то тогава коефициентът отива по дяволите. От друга страна не могат да не отварят прозорци защото след 10 часа кислородът ще е на привършване. Поредната измама...

16

Анонимен

преди 9 месеца

Как точно ми е помогнала общината да си взема жилище ? Има ли тротоар , пешеходна зона , велоалея , осветление , контейнери за смет и тн .Значи за да вдигат данъците , първо трябва да подобрят услугите и тогава . Колкото до цените на самите имоти , да му мислят ипокерите бих казал , закачиха ги за 20 годишни ипотеки и сега като се сринат цените , ще им остане само връщането .Див капитализъм , какво да се прави ,банкерите ще правят пари , а нашенеца ще връща !

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ама и за ромите ли, ха-ха-ха...

14

Зозо

преди 9 месеца

Честит ви Кокорчовден!!! Другият път пак изберете ППДБ-ЛГБТ-ДС-БКП.

13

Майора

преди 9 месеца

Срам и позор за решението за данъците от НС! На обикновеният човек ще му актуализират ли заплати и пенсии и това ще надвиши ли инфлацията? С когато се либеризират и цените на тока и други такива ? Вие ли ще плащате това увеличение , слезте малко долу и кажете как с 580 лв мимимална пенсия и 933 лв минимална заплата човек ще си плаща данъци , лекарства , йрана и да живее! Останете 1 месец на такива стойностии да видим дали ще оцелеете!

12

Ресторантьор

преди 9 месеца

Е няма как иначе. Не може ресторантьорският бранш само да страда. Нормално е на другите да се вдигнат данъците, а ДДсто ни да остане 9%. Няма откъде да намери държавата пари иначе.

11

1234

преди 9 месеца

Нещастници, срещу тези пари какво получаваме? Едно нищо! Липса на тротоари, дупки, кал и ***!

10

Анонимен

преди 9 месеца

С такива новини съвсем срутиха заспалия имотен пазар .Сега има два варианта , или имотите ще станат много скъпи заради данъците и невъзможни за покупка , или цените ще се сринат , пак заради данъците .Според мен ще е второто , защото през всичките тези години който купил -купил и няма да участва в пазара .Очаквам 500 евро на квадрат , да не кажа и по ниска цена , има над 40 % празни жилища .

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ококорения дебелак няма пари за бюджета си. Голям некадърник е. Не си спомням да сме имали по невеж министър на финансите

8

Анонимен

преди 9 месеца

И тука се разсмърдя на руски бот ферми, аман от рубладжии.

7

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Данък сгради е смешно символичен, крайно време е да се вдигне.

6

R

преди 9 месеца

Юхуууу. Супер. Само така

5

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен1 Според мен няма да се дочака до избори, преди това ще е!!!!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Как е възможно една сграда да няма потребление на енергия и в нея да живеят хора? Тия хора некви клошари ли са ,не се ли къпят? Не си ли светят? И след като потребява енергия то тая енергия нали се заплаща ?

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тъкмо се канех да взема един в Люлин изгодно за 150 000 евро и ипотека за 30 години , но сега направо ме отказаха

2

Кико

преди 9 месеца

Тази хора ептен изплискаха легена!!!!! Тези от ПП ще ги свалят с преврат 100%!!!!!!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо започнаха нещата да загрубяват...да не забравят управляващите че ще дойдат избори...