131

Анонимен

преди 10 месеца

Хора много ми е мъчно за путин и предлагам да му издигним паметник може и мавзолей. После опозицията да ходи да го събаря ...

130

Анонимен

преди 10 месеца

ПП и ДБ откраднаха кода на машините за гласуване. Да ти таковам и демокрацията да ти таковам. Или както казваше другарят Сталин: "Не е важно как гласува народа, а кой брои гласовете." Така е при демокрацията. А диктатурата е някак по-честна система. Има си диктатор и не се губи време във фалшиво гласуване.

129

Радева мутра шпилот

преди 10 месеца

Моля ви уважаеми съграждани. Да направим добро! Не гласувайте за вампирската мафия на мутрите ограбили България и прогонили нашите родители и деца! За да може те да властват десетилетия наред! Не гласувайте за ГРБ, БСП, ДПС, Възраждане, ИТН, ВМРО, Атака! Не гласувайте за тази вампирска мафия. Задайте си елемтарния въпрос. В кой са парите, хотелите, яхтите, джипките и апартаментите в Дубай и Малта? И КОЙ са си набутали некадърните деца в държавните служби и общини. Това е война! Не на мафията.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Послено , ще ходим ли на избори или не , че на Синеморец излязал сафрид

127

Майора

преди 10 месеца

Само в глаите на бивши комунисти , техните отрочета и хора от ДС се върти мисълта за нова афера , която тогава нямаше , за разликаот сега! Може би коалицията на провалите са сигурно врезилтатите и затова не им пука за нищо , както и предния път спечелиха , тъй като софтуера се държеше от членове на ДБ! За ваше сведение нищо скрито няма натози свят и рано или късно истината излиза наяве! Преди да говорите за другите , първо погледнете себе си!

126

До 136

преди 10 месеца

Проблема е, че очевидно не знаеш за какво говориш. Нещата, които си навързал в коментара ти не работят както си мислиш.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо не е полза роду .Тези сатанаха на взятките и другите ги хвана яд . Те тава е .

124

РЕИСИРАНО СЪБИТИЕ...

преди 10 месеца

Машина ПРИНТИРА БЮЛЕТИНА, която се пуска в урна и се брои на ръка, вписва в протокола и се сравнява с отчета от машината! Т.е. машината замества / улеснява гласуването, като елиминира проблема с невалидните бюлетини. ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Само не разбрах от тези - техният зам. министър правилно ли е постъпил, като е нарушил процедурата по сертифициране на машините и си е свалил код за достъп до софтуера или не? Те поощряват ли го да прави такива неща, одобряват ли?

122

Анонимен

преди 10 месеца

А ако имам хаш кода който е генериран точно за тези избори и имам машини в гаража си или склад на частна фирма, какъв е проблема да принтирам каквито си искам резултати с валидни кодове за тези избори? Те даже може вече да са принтирани. Остава само да се разменят торбите в ЦИК

121

Анонимен

преди 10 месеца

За да си спретнем държавата трябва да се удари руската агентура и особено мрежата около Митрофанова и пионките и като Гергов, Овчаров и прочее! Трябва да се ликвидира руската шпионска мрежа в България и Македония.

120

Къде е Зеленото

преди 10 месеца

Не знам за Вова,флашките и други ама от хоризонта изчезна Зеленото джудже от Киев.Нито речи,нито изказвания вече.Да не би да е ритнало камбаната то а не Вова.Къде е джуджето в Киев или е в Полша или при Св.Петър?

119

До 130

преди 10 месеца

Яко бачкане преди изборите, а ППДБЛГБТ третополов

118

Анонимен

преди 10 месеца

Не нива въобще да се гласува . Всичко до един са &@&$?? !! Аз отдавна не ходя да им гласувам на тея шарлатани Кото ме правят на *** докато си тъпчат гушите като пеликани !Никога няма да гласувам на рия скапан живот !!

117

Анонимен

преди 10 месеца

Герб.сдс ПП.дб и депесе са едно и също те са Зглобката. Махнете ги веднага веднъж и завинаги.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Мафията иска хартия за да си вземе власта и да си краде,както си крадеше и преди. Искат ви като слуги. Мафията си иска хартията за да си.прави , това което и до сега правеше да Ви краде. Да ви дава ниски заплати и пенсии и за коледа по 50 лева за 1 кг. Месо и 1. Кг кайма и 1 л. Евтино вино и да се радвате.

115

Анонимен

преди 10 месеца

Путин си е ходещ мъртвец. Оставете го намира. Въпросът е да си подредим нашата държава. Защото мутрите са останали с погрешното впечатление че държавата е само тяхна. Трябва пълно прочистване на институциите! ПЪЛНО! Трябва прочистване на правовите структури - съд, прокуратура, кантори. Всичко е обвързано и корумпирано, затънало в огромна дълбочина от ла1на. Трябвба в затвора от раз да влезнат най-малко 10 000 човека! Ядрото на ченгесарските мафиоти.

114

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 117 - Не знам дали ДПС крои шапки, но про100киретата обикновено сами си кроят калпаците, а после су чудят имал ли е умник Гюро глава или не е имал?

113

Анонимен

преди 10 месеца

"Без ала-бала най-много 10%", както бе казал вторият отляво...

112

Таня

преди 10 месеца

Наближава Хелоуин и на никой не му е до дразги в момента. Г-н Терзиев така или иначе ще спечели и няма смисъл от цялата драма.