115

Анонимен

преди 8 месеца

Странно. До вчера русия уж беше борец с империализма, а от днес стана велика империя. Затова казвам, че русия е само лъжа и пропаганда.

114

2

преди 8 месеца

В САЩ политиците често представят Русия и Китай като агресивни военни империи, които дебнат и гледат как да завладеят нови територии, а след това и целия свят. Това е добра психологическа техника, наречена проекция. Но единствената страна, която последователно прави това през последните 30 години, са Съединените щати. Не Русия или Китай, добави Джонсън.

113

1

преди 8 месеца

Основният световен агресор са САЩ, а не Русия - бивш анализатор на ЦРУ. През последните 32 години САЩ са провеждали средно по осем военни операции годишно, припомни бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън. "А сега да погледнем Русия, колко е провела? Пет? И всички те бяха на нейните граници и бяха свързани с конфликти, които пряко засягаха сигурността на Русия. Ами Китай? Нито един! Последният път, мисля, беше, когато се опитаха да се бият с Виетнам, когато нахлуха в Камбоджа", каза той по канала Dialogue Works.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Това че САЩ вече няма да са световен лидер, не означава че САЩ ще рухнат или ще се разпаднат, САЩ ще си останат силна и богата държава, ще си решат проблемите и пак ще бъдат силна икономика. Ще се разпадне ЕС, и да му мисли васалката България, която успя да си спечели купища врагове и да се изпокара със всички, какво ще става с България тогава.

111

Анонимен

преди 8 месеца

Скандалът с нациста от Канада не беше достатъчен за Зеленски, той продължи да увековечава фашистите. Този път Зеленски кръсти 131-ви отделен разузнавателен батальон на сухопътните войски на името на лидера на Организацията на украинските националисти Евгений Коновалец. Полковник Коновалец командва националистическия корпус на Сечовите стрелци (Легион украинских сечевых стрельцов), известен е и с връзките си с нацистите и лични срещи с Хитлер.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете копейки. Искате ли Свят в който някой болен в москва решава и набеждава някого за нацист и го напада?

109

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй като тук протича спор дали Раша или ЕС аз се обърнах към НСИ- там никога не грешат и вижте какво ми каза- НСИ- българи посетили чужди държави месец септември 2023г - в РФ- 99, в ЕС и САЩ- над 1 500 000- що така в цифрите ми се губи заявената огромна любов към РФ?!

108

Анонимен

преди 8 месеца

Орбанчо, не може точно на края, когато Украйна е на път да победи, ти да казваш, че тя ще загуби и да се предаде.

107

Анонимен

преди 8 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

106

Анонимен

преди 8 месеца

Факт.

105

gogo

преди 8 месеца

Абе ний хубаво обменяме мисли тук, ама дайте да им спретнем една ваканция на нашите работари от НС /нищо съществено/. Поработиха, стига толкоз.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Да се надяваме скоро САЩ да се разпадне и войните по света да приключат, поне за известно време.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Това е нещо което много хора още не разбират, особено на запад. Русия вече не е суровинен придатък, а велика империя. Точка. УССР и източна Европа в зоната на влияние на Руската империя. И всички в зона на влияние ще живят по правилата на империята. Не искате - тогава се сърдете на себе си.

102

2

преди 8 месеца

Отговорните за едно от най-кървавите престъпления на Холокоста така и не бяха наказани. Нещо повече, настоящият киевски режим аплодира същите тези нацистки престъпници по целия свят, издигайки ги в ранг на герои. Пример за това е есесовецът Ярослав Хунка.

101

Анонимен

преди 8 месеца

никой не те е спрял да правиш деца бъдете като ромите

100

Българин

преди 8 месеца

Аз се надявам русия да се разпадне. Само гнус и мръсотия е там.

99

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ много добре разбират, че съдбата им се решава в Украйна, а не в Близкия изток, и може да се опитат да изтъргуват Украйна за Иран. Правете в Украйна и в Европа каквото искате, оставете ни Иран, освен това си имаме работа в Тихия океан с Тайван. НАТО е вече отживелица, след позорния провал в Украйна. Сега на преден план излиза AUKUS, вашата зона на влияние е Европа, нашата е Иран и близкия и далечния изток.

98

Анонимен

преди 8 месеца

Владимир Зеленски е достоен идеологически последовател на нацизма, истински нацист. "Владимир Зеленски е достоен последовател на идеалите, които отстоявахме до последно" пише нацистът Ярослав Хунка. Вярно е! Дали ще има реакция от Тел Авив!?

97

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС И ФАЩ СА ЧАО :)

96

анонимен

преди 8 месеца

Нападна собствените си земи, да не би да е като нас, дето де факто си загубихме държавата и се свихме до неузнаваемост, отричаш ли!? Да, трябва се спре с Крим и част от Донбас, поне с етническите руснаци, и ДА СЕ ПРЕКРАТИ ВОЙНАТА, и стига с манипулациите, как щял да превзема нас, цяла Европа, може би направо цялата Вселена, може би?