58

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 58 Носи си с гордост робските окови, но помни, че и децата ти ще ги носят!

57

Анонимен

преди 8 месеца

Пращата баят дърт *** и ... недостатъчно мощ. Да не, да му се случи нещо и да имат оправдание, да пратят останалит 10 на едно и да почнат да правят 5-6 нови?

56

Анонимен

преди 8 месеца

До 46Ние бяхме 500г под турско робство и хайдутите са се борили за свобода и държава. ////Хи, хи, хи наивник, 90% от айдуците са се борили за своя джоб и търбух.Капитан Петко войвода го издигнахме на пиедистал. Всъщност той е един обикновен айдук, залагал се по пътищата да ограбва търговци, чорбаджии и турци. Отделно е на руска служба с чифлик в Русия и от руснаците му е даден чин капитан. Трябвало е по беломорието да бунтува християните, та Русия да има оправдание за завладяване на Беломорието

55

Анонимен

преди 8 месеца

Просто демонстрация на мускули от американците, те не знаят какво е дипломация. За тях важи "или си с нас, или ще те унищожим".

54

Анонимен

преди 8 месеца

Защо са сащ акостирали до Израел? Защото са побеснели. Точно в момента, когато бяха на път да съдействат за най-важния мирен договор между Израел и с.арабия и така да отклонят вниманието кашата в Украйна, иран и джихадистите ги прецакаха. САЩ са там не толкова да помагат на Израел, колкото да накажат Иран, все пак им дадоха 6 млрд замразени помощи, а аятоласитв спретнаха тоя джихад.

53

Един...

преди 8 месеца

...посейдон и тва отива на дъното, барабар с охраняващият го антураж от плавателни съдове, смешна работа... жалкото е, че САЩ отделят такава сума пари за този ***, а не да няма гета и бедстващи съграждани -> жалкарска картнка :( .

52

Анонимен

преди 8 месеца

Ако сащ нападнат Иран, Китай ще нападне Тайван.Путин не случайно е в китай ,така мисля аз.

51

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Не бъркайте Палестина и Хамас. В Палестина последните избори са били пред 17 години, от тогава Хамас е самозначила се групировка, която отвлича, измъчва и убива опоненти палестинци. Хамас е най-големият враг на Палестина, а сега се опитват да си измият ръцете с Израел.

50

Гранго

преди 8 месеца

Какво следва ли? Ами следва демокрация..... по хамерикански!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Китайците са от мирен по мирен народ. Само защо окупираха Тибет, дето е 1/3 от Китай, имат провинция 'вътрешна монголия', скарани са с 8 държави заради инвазията в южно море и защо са измислили неща като 'китайско мъчение'?

48

Анонимен

преди 8 месеца

До Турчин По-скоро провокация ..

47

Анонимен

преди 8 месеца

Те си пратиха най-дрътия кораб (Нимиц-а не го борим, че е само за обучение) - Да не ... да "потъне" и Байдън да нареди ново 5 трилиона долара, че да забързат новите разруши... исках да кажа самоелтоносачи и още 5-6 трилиона, да нзпаравят 2 други?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Apмaregoн...?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Вече ми писна от тези американци и тяхната мания за величие и войни. Само за тези две неща мислят и им се втълпява в *** глави от деца. Всичките им филми са на военна тематика в които те са добрите и всички други са врагове и лоши...сега отново. Защо?! Ние бяхме 500г под турско робство и хайдутите са се борили за свобода и държава,Хамас били терористи, защото се борят за същото срещу поробители си. Излиза, че и Левски и Ботев са били терористи значи.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Американците си правят ТЪРГОВИЯТА на оръжие , и с Палестина , и с Израел ,... а уШ това онова ...

43

шекспир

преди 8 месеца

и системата ХААРП е малко прехвалена

42

Турчин

преди 8 месеца

Ако Иран или друга мюсюлманска страна тръгнат против Израел за това. Така възпират останалите държави.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До 39- Ами ситуацитя е, като Путин, когато закараха техниката пред Киев. Можеше да почнат да "пуцат" и да зибият стотина хиляди цивилни, но не го направиха.))) С кво, като ВСУ им разнебити бронираните колони,хиляди тонове танкове, БТРи, БМПта останаха там.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Ей, много страшни тия от Хамас, щом от Израел са повикали на помощ два самолетоносача и не смеят да влязат в Газа.

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Пепи, копейките пак почнаха да изстрелват хартиени кинжали! ХАХАХАХАХА, много са забавни! Айде вадете и хартиените сармати и посейдони, само на кинжали ли ще го караме?