85

Анонимен

преди 9 месеца

След Владимир Путин, Си Дзинпин също отказа да отиде на срещата на Г-20 в Индия. Путин и Си няма за какво да говорят със Запада. Русия и Китай ще изградят алтернативен свят, без да се съобразяват със Запада. Едновременно, това е и заявка за укрепване на стратегическия съюз между Руската федерация и Китай.

84

Анонимен

преди 9 месеца

сред които проф. Искра Баева, проф. Пламен Митев, проф. Валери Стефанов, акад. Иван Юхновски; държавници и политици - Георги Първанов, Георги Кадиев, Весела Лечева; журналисти - Виза Недялкова, Явор Дачков, Велислава Дърева ----------------------- кви интелектуалци ве, живи пyтлepaси :)))

83

леля Пена

преди 9 месеца

ДО ШОГО: НЯМАШ ПРАВО ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ДРУГИТЕ.90% СА САМО В РУСОРОБСКАТА ТИ ПСИХИКА.

82

Споко

преди 9 месеца

Споко, Ердоган е само на часно посещените, часно посещение, без никакво значение, само на часно посещение.

81

Анонимен

преди 9 месеца

След Трети март ще забранят и 6-ти септември.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Ако еничарите ПП и ДБ посмеят да пипнат националния ни празник Трети март ще се лее кръв!

79

Националния

преди 9 месеца

Празник трябва да е през лятото или септември, за да имаме дълъг уикенд и да ходим в Гърция на море. На 3 март е студено. Чиста загуба на почивни дни.

78

Анонимен

преди 9 месеца

До Историк от народа 69Не се мъчи, русофилите не обичат да търсят истината и да четат. Сигурен съм, че не са и чували за Цариградската конференция, която предхожда руско-турската война от 77-78 г. Там наистина е щяло да се реши българският въпрос по мирен път в две автономни провинции, обхващащи почти цялото българско землище. Но русия проваля мирната конференция - следва война и българите са разпокъсани из балканите.

77

Малко за политика

преди 9 месеца

Подозирам, че в САЩ Киро ще обещава да платим още някой и друг милиард долари я за самолети, я за бронетехника. Какво да се прави - п'родажникът си остава п'родажник. А на ниското магаре всеки се качва.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Както се вижда от примера с Украйна, Западът не е в състояние бързо да създаде промишлено производство за военни нужди, защото няма мощности, а ресурсите, както материални, така и административни, са силно ограничени, а също така няма желание за отприщване на трета световна война.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Един път някакви интелектуалци да са против интересите на САЩ.. като чуя интелектуалци и лошо ми става , защото те ни набутаха краварското робство.

74

Анонимен 11

преди 9 месеца

56 там той е на частно посещение,за да търси,без глутеново брашно за пекарната на съпругата си.

73

Стига глупости

преди 9 месеца

До Историк: Какъв историк си ти? Писах ти вече, не е достатъчно да се пишеш "историк". Русия е принудена да подпише такъв договор след Кримската война. И той гарантира не на Русия, а на Австроунгария и Великобритания, че на Балканните няма да се създава голяма славянска държава. Точно Австроунгария и Великобритания са отговорни за разделянето на Санстефанска България, и те се позовават в претенциите си на този таен доковор.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Русия и Китай ще спечелят битката със Запада, и всеки който е на тяхна страна ще може да има повече влияние в бъдещия глобален ред. Неизбежността на победата се определя от факта, че 80% от западната икономика е виртуална икономика (борсови котировки на компании), тоест главно е в сектора на услугите.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Трети март не е празник за англосаксонския свят защото те са финансирали османската империя , така че основаването на втората българска държава е загуба за англосаксонския свят.Пред втората световна война Чърчил се е опитал да оправи грешката на техните поданици османците ,като ликвидира България от световната карта но е имало други играчи като Сталин затова не му се получило.Но сега времената се променя сега дори българите не харесват България , така че сега е времето за разпад и премахване и-

70

Анонимен

преди 9 месеца

Русия не се интересува от запада и всякакви други миротворци. Русия сама ще установи мир, когато Киев или Лвов са готови за това.

69

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

68

до историка

преди 9 месеца

Като спомена гнууссния граф Игнатиев, не пропускай и факта, че същия е един от виновниците Левски да бъде пратен на бесилото (с което после се е хвалел).

67

ТозиОнзи

преди 9 месеца

Само да пипнат 3ти март и ще бъдат отнесено като от ураган! Най-севтлия празник, освобождението от робство и възраждане на новата бълг.държава. Без 3ти март нито 24 май, нито 6ти, нито 22ри септември щеше да има. Така че да си налягат парцалите - посолството няма да ни нарежда кое да ни е нащионален празник!

66

Анонимен

преди 9 месеца

Да, ама за Съединението сме дънили московците, генерал Колев им е набил канчето!