31

Анонимен

преди 10 месеца

Целта на този конфликт създаден от американците е да се срине Европа.При война с НАТО,Русия първо ще удари европейските столици.Ако Америка реагира а може и да не реагира и да не изтреля нито една ядрена ракета срещу Русия.Ако изстреля ще последва руски ядрен отговор моментално и всички сме чао.

30

Христо Христов

преди 10 месеца

Нека Джеймс Форестал бъде светъл пример за всички наши атлантици - последвайте го!

29

Анонимен

преди 10 месеца

Той и Милошевич много квичеше, как щял да размаже НАТО . Тука всички стари соц пръчки обясняваха ,как имали сърбите казарми , какви мъже , не знам си какво. .... а каква стана ?Записаха се в историята, като най бързо свършилата война ? :))) Че така... една грешка от руската армия в черно море и ще остане без флот за дълго време :))) Никой не може да спре ВВС на САЩ . Тези момчета знаят, как да летят!

28

Ужас

преди 10 месеца

НАТО умишлено предизвиква кризи и войни за да оцелее,ако има мир ,НАТО ще е не нужна организация.Затова всичко може да се очаква от НАТО.

27

Анонимен

преди 10 месеца

То и без това сезона слаб, една война може да раздвижи туризма. Лежиш си на плажа, пийваш коктейл и гледаш морски битки.

26

Христо Христов

преди 10 месеца

90% гласувате за нато-ще ходите на фронта, какво ревете? Аз лично се радвам на такова развитие на нещата - по-малко неграмотни евроатлантически про'с'таци - по-добре за България.

25

Анонимен

преди 10 месеца

А воения флот на САЩ има ли право да задържа и проверява търговски кораби в маждународни води на Персийския залив които пъруват към пристанища в Иран? Само за справка Персийския залив е на 5000 км. от бреговете на САЩ....

24

Христо Христов

преди 10 месеца

Бившият командващ в нато трябва да бъде накаран да не може да спи от страх, докато не скочи като бившият си шеф джеймс форестал от прозореца на лудницата с викове: "руснаците идат!".

23

Втасахме я!

преди 10 месеца

Още само война ни липсваше и то в Черно море!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Той да му мисли че при атомна война ще му спрат пенцията а остатъкът от животът си ще прекара в подземен бункер силно приличащ на затвор.Накрая ще го черпат един цианид да не харчи вода и храна за да има за другите. Нашта е лесна.Ще ни превърнат в прах и пепел за няколко секунди,минути или часове.Мдаа тва да си богат и влиятелен си има и свойте негативни страни.

21

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО ВОДИ СВЕТЪТ. русия е локален беден играч със стара техника. Слаба организация, без военен ген и тн. Дори е смешно да се сравняват двете войски. НАТО Е СУПЕР СИЛА от 30 богати държави с население над 1 милиард. Никой на този свят към момента неюоже да победи НАТО. Те САЩ немогат да победят само... какво остава за още 30 държави . Хунтата си играе с късмета

20

Анонимен

преди 10 месеца

Не дразнете мечката за да не станем като Укропитекия. След санкциите Русия стана с най-бърз иконимически растеж и най-голямата икономика в Европа ахахахах.

19

Коментар по заглавие

преди 10 месеца

Естествено, че е лошо Русия да налага икономически контрол. Лошо е, защото това е специалитет на САЩ, а в последно време Русия и особено Китай ги бият на тяхната игра.

18

Анонимен

преди 10 месеца

А санкциите към Русия са законни, взривяването на СП е законно, НО задушаването на укроикономиката било незаконно, както и блокадата на укропристанищата. ПО КОЙ закон, по краварския ли? Блокадата на йеменските пристанища от Саудитска арабия зайонни ли бяха? Колко деца умряха от глад и болести в Йемен?

17

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахахаха... натовското квииичене е даже по-приятно от окраинското! Демек тоя разправя, че нато ще си пази инвестицията в проекта 404??? Ами да заповяда. Вече лъснаха белите гашшти на отан, нека се пробва сега и по море!

16

offff

преди 10 месеца

каква война с НАТО хахаха, Те Украйна без флот потопиха крайцлера МОСКВА (най-великия боен кораб на Русия). Представям си НАТО какво ще ги направи... (максимум 1 час война).

15

Сата НАТО

преди 10 месеца

Просията ще си получи новата Кримска война и ще се кротне, ставайки ку4ка на НАТО, както преди е яла боя и е станала ку4ка на Англия и Франция. Изглежда на НАТО почна да им увират главите, че моментът назрява.

14

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ СЕ ДЪРПАТ ОТ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ И ВЕЧЕ НЕ ИДВАТ В ЧЕРНО МОРЕ. РУСИЯ С КОГО ЩЕ ВОДИ ВОЙНО? С БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ЛИ? НИЕ НЯМАМЕ ФЛОТ РУМЪНЦИТЕ СЪЩО.

13

Христо Христов

преди 10 месеца

Бой по НАТО-вските окупатори в Черно море! Урките трябва да бъдат лишени от достъп до него!

12

ПОСОЛСТВОТО МЕ ТРИЕ

преди 10 месеца

уркия отга е в нато :)))