52

Някой

преди 1 година

Толкова лъжи от всякъде, че не може да им се събере бройката. Кой колко лъжи бълва в секунда от всякъде от войната или във всекидневието или по медиите. Търсят се доставчици на истина и търсещи истината. За статистика и цифри да се знае.

51

Анонимен

преди 1 година

Нещо контрата се запецна и е време ухраинците пак да дадат възгеч

50

SS

преди 1 година

Да питам ? Как мислите лесно ли се унищожава танк ? Това не е лек автомобил да го полееш с бензин ! Или да му нарежеш гумите ! Танка съчетава скорост,маневреност ,огнева мощ и бронева защита ! Основната му функция е да прави пробив в отбраната ! И не само това ! Това е лакомо чудовище което харчи гориво и боеприпаси ! Кой ще доставя тези неща за 4000 броя ? Мислете бе !

49

До Полковник

преди 1 година

Защо трябва да се съобщава какво става? Това да не е Пригожин на ден да разправя, как мърдат с по 2 санта. При Роботине как са нещата?

48

Полковник

преди 1 година

Естествено не се говори за контраофанзивата.Пълно мълчание.Новата измишльотина на укрите е че основният удар предстои.Няма такова нещо нямат войници за провеждане на по голяма офанзива.Всички знаят след неуспешна офанзива какво следва.

47

Анонимен

преди 1 година

4 милиона танка загубиха. Бият се с лопати.

46

До до Зозо, Тонката

преди 1 година

Конашенко, ти ли си? Унищожените системи, поизравниха складове със земята. Вече смо ножове и брадви останаха, другото е унищожено преди месеци. На ден удрят по 4-5 Пейтриъта, нищо че са пратени само 2 броя. Същото е и с останалото!

45

Covid_22

преди 1 година

Пълнени чушки с боб е ял автора, личи си отдалеч кой какво яде и отделя в тоалетната. Миризма голяма, евала !!!

44

Демократ

преди 1 година

До Щерю. Колкото и да се правиш на интересен, няма да промениш истината за империята на злото. Както виждаш, не казвам коя е тази империя, само че всички се сещат.

43

Анонимен

преди 1 година

Как Русия загуби близо 4000 танка във войната с Украйна?. . . . . Ясен отговор ИЗГУБЕНИ! Това, че не може да се провери ме навежда на мисълта, че може да са по-малко или повече, но спекулацията няма граници, затова вече не ви вярвам, освен на българския с изумителните за един (д)журналист правописни и пр. грешки!

42

12345

преди 1 година

Колкото толкова! Берекет!

41

До Рендету

преди 1 година

Принципно Русия имаше над 10000 танка преди "операцията" В момента колко са? Вероятно 1/3 минимум липсват!

40

12345

преди 1 година

Какво значение има колко е загубила до сега!?! Тя тридневната военна операция си върви по план! Къде сме още!

39

АртмияАритметикаМАТ

преди 1 година

Как Русия загуби близо 4000 танка във войната с Украйна, средо по 250 на несец, 63 на седница и по 2+ на ден. Обикновенно в танка екипажът се състои от 5 души. Ако всички машини са избомбенио само 20 000 танкиста са загинали в 4000 танка, демек по 1500 войника за месец, 360 за седмица и 70 *** ден. От което следва че даже учениците от втори срок на Първите класове ще уличат лъжците ако не им дадът семки и бонбонки

38

Джендърмия

преди 1 година

ППропаганда ППродължава, това си е времеубежище, щот реалността така болиии

37

Мда

преди 1 година

Типично манипулативна статия , но нека.Продължавайте в същия дух хаха !Според Украйна за двете седмици контраофанзива са "освободени" 100 кв. км. територия.Това е едва ЕДНА ХИЛЯДНА от 100 000 кв. км. които Русия присъедини.Ако за 2 седмици укрите превземат по 0.001% , ще им трябват точно 37 години за да си върнат земите към които имат претенции !!!Те едва ли ще имат живи хора за фронта до догодина ...

36

Анонимен

преди 1 година

НАТО подготвя най-голямото международно учение в историята си, на всички граждане в ЕС ще бъдат раздадени безплатни очила за 3д и последен модел плейстейшън

35

Анонимен

преди 1 година

Русия знае ли че е загубила толкова или само писателите знаят ?

34

девалвация

преди 1 година

Елитите ни крадоха под опеката на пентагона , ама сега се сблъскаха с истинска идеология с ценностна система,морал ,такива неща на му.трите нищо не им говори, скоро новите фашист.ки русофоби ще разберат колко струват . Сармата от днес е вече зареден, ДГД красавци хаха

33

До Зозо

преди 1 година

На София Прайд ли го научи това?