97

Анонимен

преди 1 година

Колко, годни Мига имаме?

96

Ямболски цървуль

преди 1 година

Които оплювате Тагарев и другите...Поне един път отишли ли сте на протест,или само сте били на протест от компютрите?

95

Комунистите

преди 1 година

Комунистите родината изграждатКостов, христо, атанасов, борисовКомсомолците след тях вьрвят - кирил, асен, плевнелиевСлавен пьт ви чака трудов пьт

94

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонимен днеска, чебуратор, некв скрап е овратил щаба на руските сили в херсон. сигурно са пуснали гиричка от орбита, нема кво друго да е

93

просто..

преди 1 година

...продажник на янките!...путин НИКОГА няма да остави руските републики на украинските бандити! това си го запиши в глупавата тиква!

92

Анонимен

преди 1 година

Магарев го вади магарешки, ама отзаде си, където му е бил наврян.

91

Карлуково

преди 1 година

Магарев е невменяем.

90

IQ 3.14

преди 1 година

те кога искаха бънди дигаше юмруче и говореше със стиснати устни, като се едно че соловьов му е първи брачед. откак минаха на натовски стандарт къци се сетил че боеприпасите стават за продаване.

89

Анонимен

преди 1 година

а 89 година като завърши академията в москва какво пееше тоя ветропоказател- да чакаш защита от подобен все едно да си сложеш сам глаовата на дръвника

88

Анонимен

преди 1 година

То не бяха джавелини, то не бяха Леопарди, лъвове и хиени, то не бяха ейбрамси, тежко бронирани машини Брадли, батереи Пейтриът и френски самоходни гаубици Сезар, всичко стана за скрап.

87

еничерите

преди 1 година

Народа не се научи ей удряйте по наследниците им ,както мафията прави бе

86

Анонимен

преди 1 година

Кажи каква ти е била дисертацията в академията "Жуковски" в СССР? Беше ли партиен секретар в Долна Митрополия? И "партии" не ми трябват за да знам, че не искам да воювам, да проливам чужда кръв за чужди интереси. Само, че добре са те обучили на полит.агитация комунистите.

85

Ямболски цървуль

преди 1 година

Всички живеещи на тази територия ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ.

84

Пари дай още

преди 1 година

Тагарев пожелавам ти със всички пари получени като бонус от ЕК да ги дадеш за химиотерапия и да платиш погребенията на най близките ти хора!!

83

РФ

преди 1 година

Платен американски шпионин е Магарев.Продадоха се за пари ,продадоха и националните ни интереси.Путин каза пред цял свят че това са Западни пропагандни глупости за връщането на СССР,за народи покорни на Русия, и руското влияние да се върнело в Източна Европа. Путин и Русия Иска РАВНОПРАВНО уважение,приятелство,сътрудничество в търговията и услугите, в туризма ,като всеки зачита националните интереси на държавата си.

82

Анонимен

преди 1 година

Уф, да вземем да го дадем Магарев като допълнителна всякаква помощ на Украйна и да мирясаме поне за малко. Ще давал тоя, да дава от него си или поне да пита народа. От такива и Украйна намразих.

81

До 83

преди 1 година

Словакия получи оферта за хеликоптери, на по ниска цена, но ще си ги плати като поп, отделни трябва да си купи изтребители, защото хеликоптерите не ги заменят, ай да мислим малко

80

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти съсипаха черно море и туризма ни но все още има български бок.луц.и които им симпатизират

79

Анонимен

преди 1 година

Фамилията му е нещо сбор от 2 думи-тъга,рев сякаш тъгува и реве за българската армия,че не й отпускат пари,че да е на висота за защита на родината и трябва да я пращат да си заработи финансови средства да си повиши боеспособността на чужд терен,а дали е тъй трябва финансово проверка с години назад,понеже много МС,НС,финансови,военни служби и др. в това число и той,парламент на обикновени НС определящи,одобряващи бюджети,спорещи се изнизаха,че все не стигат за нищо,а взимащи млрд.дългове за туй.

78

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е българин не го ли виждате. Кой знае каква смес е.