38

Анонимен

преди 1 година

Какъв им е проблема на руснаците от влизане на Украйна в ЕС?За НАТО разбирам, ама ЕС?Ш***ни комплексари. Като не могат да си оправят ***, поне да не пречат на другите.

37

Защо е този зор

преди 1 година

Урсула да назначава правителство в Киев?Не е ли Зеленски вече синнхронизиран с посолството?! По синхронизиран няма накъде да стане!

36

Анонимен

преди 1 година

Русия иска да си има сфера на влияние, да си изнася недодяланите *** там, а хората да я боготворят, за да може политическият и елит да краде от народа, а хората да не се оплакват. Общо взето СССР. Но никой отвъд Русия не ще мизерия и тук идва проблемът. Съответно Русия се прави на важна. Останаха и две неща - ядрените заплахи и 130 млн. жители. Първото не може да се ползва, но пък милиони руснаци ще умрат в следващите десителетия, ако Путинизмът продължи.

35

До 45

преди 1 година

Образовай се ! Украйна е държава член на ООН от 1956 година и е защитена от член 2 от устава и!! Унгария и Полша също ли бяха,, руски земи отпамтивека"като руснаците проляха и там кръв и насилие!

34

Владо

преди 1 година

До 41 - от година и половина се вижда, че държавата Украйна е съществувала и то очевидно не от 1990 година, а от преди това. Държавата се определя от самосъзнанието на гражданите в нея. Ако не съществуваше Украйна, отдавна щеше да е превзета от Русия. По твоята логика територията на Русия е на Монголия, че те са я владели още по-отдавна. Кой определя, колко време трябва да владееш, че да имаш държава? Ти ли?

33

И

преди 1 година

Русия като каква се явява та е на страната на стария режим ?

32

До 48

преди 1 година

За Сирия и Алепо не съм много убеден , но те не са техен народ , а Русия избива собствените си граждани !

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Мечтай си.....

30

Анонимен

преди 1 година

До Бах тоя мир ! 38 Избора си е твой - продължавай да целуваш портрета на оня, който с оръжие налагаше волята си в Лаос. Камбоджа, Виетнам, Корея, Ирак, Сирия, Либия и къде ли не още...Дано после не запищиш на умряло....

29

Мужик

преди 1 година

Свърши вече Жужи, фащай пътя за пъклото и остави хората сами да избират пътя си. Скоро и други ще се махнат от вашето обединение ОЧЗ (Организация на Чудовища и Злодеи).

28

До 16

преди 1 година

Като фашистка гмеж винаги е бил определян агресора ! А кой е той в случая? Кой нападна суверенна държава ,така както Хитлер през 1939 определи Полша за агресор и започна ,,справедлива" война!....Да бомбардираш болници ,детски градини жилищни блокове да избиеш невинни хора,жени,деца как го наричаш бе ,,справедливецо"???? Това е фашизъм

27

до 31

преди 1 година

абе, льо-льо смотан, каква суверенна държава е тя бе?..това са руски земи от памтивека, това е РУСИЯ! ... а там е измислена украйна с измислено племе укри, без никаква история - това е истината! виж историята, не да дрънкаш глупости!

26

Дрън Бай Пут

преди 1 година

До Бай Дрън......А ти от кое посолство получи инструкции да с...ш тук?Аман от мушмороци обслужващи чужди за България интереси!

25

До 40

преди 1 година

Третополов, гледай си панелната ***

24

Анонимен

преди 1 година

Нещо сте се объркали, руски бедняци. Отдавна не сте фактор. Действайте си там по съюзите с останалите бедняци бананови републики и мълчете.

23

ДЖУДЖАК

преди 1 година

Гледай си руската кочинка.....

22

Бах тоя мир !

преди 1 година

Русия е държава със агресивно поведение и търсеша ново разделение на света на сфери на влияние със натиск от употреба на ядреното си оръжие ТЯ е заплаха за съществувне на човечеството защото ако половината свят не бил техен те защо да съществували За това че имат ядрено оръжие искат преклонени глави целуващи портрета на император Путин ! Нахалството им е огромно те са една неприятна военолюбива държава със самочувствие на велики победители !Живеят мизерно ама големи победители и натрапници !

21

Факт

преди 1 година

Русия ще загуби тази кървава война.

20

Майната ви....

преди 1 година

До Hello 9 А да си чул нещо за защита на териториалната цялост на Родината ?Русия срина Украйна , изби 400 000 руснаци и украинци и след всичко тава вземете каквото ви харесва от Украйна и няма да влизаме в ЕС и НАТО.Как я виждаш тази ситуация.Бой по нашествениците , като Сталин едно време.

19

Анонимен

преди 1 година

Единствено НАТО може да спре болните, империалистически амбиции на бункерния рептил и злодеите около него да нападат съседните държави...