23

Анонимен

преди 1 година

Обденете се с герб и се явете на избори ве Ице, после да видите колко подкреша ще имате и управлявайте хаха или то тая идея още преди изборите си е имало да подмените вота

22

Анонимен

преди 1 година

КлоакатаПП неможе да предлага вече нищо. Изходът е, за да има редовен кабинет, ГЕРБ-СДС да съставят експертно правителство с премиер Мария Габриел. ПП,ДБ трябва да бъдат щастливи, ако от тях поне двама влязат в него. Иначе, държавата се хлъзна към пропастта, сега е още на ръба...

21

Анонимен

преди 1 година

Все пак стана ясно, че САЩ управляват България и те решават кой какъв пост във властта ще получи. Гнусно и долно е това.

20

Сигурно знае

преди 1 година

Христо Иванов знае ли, че Бойко Борисов поръчва убийства, реални убийства срещу неудобни Българи, Иванов знае ли че Борисов разполага с цяла армия от мутри за изтезания и сплашване на хора, та се стигна до там ДАНС и МВР да промият мозъците на журналисти за го изберат за Футболист на годината на 55!?Христо Иванов правиш коалиция с Мафията!

19

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото

18

BG

преди 1 година

Ви само нагаждачи. Аман нямали читави хора в таз държава

17

Анонимен

преди 1 година

Вашия кабинет формиран с чуждестранен натиск няма място в управлението на държавата. Не ходя на избори да гласувам и гласът ми да бъде изхвърлен на бунището заради конфигурации, които се редят във Вашингтон и Брюксел.

16

Ти да видиш

преди 1 година

Най-големият боец срещу Бойко се страхува в момента да не би да не успее да управлява заедно с Бойко. Пък после ти викат гласувай за който искаш, само гласувай Е какъв е смисълът? Уж са много, ама са само един тип - Продажни, безпринципни и алчни.

15

черниа

преди 1 година

Блатото бълбука, явно някой се опитва нещо да променя. Такова нещо не е било от 2001-ва, когато ДПС биха шута на *** и поеха еднолично цялата власт.

14

коко

преди 1 година

Да така е целта е да спрете да крадете

13

Анонимен

преди 1 година

И това го казва "Ало Мажджо"?????? Мравояда наистина няма чуство за срам. Опериран е от него и достойнство.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма рекетьорски атаки - има една партия с претенциозни умно-красиви, самовлюбени типове, безцеремонно самоопределили се за Политици. Баджанащина и парапетщина, едни приклекнали баджанак-Мирковци, мамин Никола, мамин Стою и пр.

11

Анонимен

преди 1 година

Видя се всичко ,имам познати по министерствата ,още преди 1 месец ми казаха че натиска да има правителство е отвън .Навън не им дреме за България ,малки сме пропити от корупция и заради войната искат да има стабилност у нас ,затова натискат и за евро и за правителство ,затова и се получи това и както виждате това и се казва в записите .Ние ,българите сме отговорни ,не излезнем ли ще си правят каквото искат с нас

10

за радост на

преди 1 година

излъганите избиратели, да, дано няма кабинет, на всяка цена да управлявате ли е цената?!

9

Зевзек

преди 1 година

Бранят коалицията с Бойко

8

Анонимен

преди 1 година

Предателя, които се внедри в спонтанният протест от 2020 година срещу Мутризацията на държавата и институциите. Не го ли е срам да се появява въобще. Излъгаха хората за да намалят напрежението върху пипалата на октопода вкопчил се и смучещ от нас.

7

На 100%

преди 1 година

ГЕРБ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, този Христо Иванов много бързо забрави за мафиота Бойко Борисов! Що така бе Иванов!?

6

Факт

преди 1 година

Тоя мъпет ми стана толкова противен че нямога да го гледам.

5

Лъжец

преди 1 година

....

4

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев следващите избори ще гледаш по телевизията,ти и цялата циркова трупа,кокорчовци!