169

Анонимен

преди 1 година

Ужас. Какво се случва? Каква е тази мания за власт? Тези хора там не са добре. Ментално нестабилни са. Психично разстроени са със сигурност. Дано народа да се сплоти, че ни чакат тежки дни.

168

Анонимен

преди 1 година

И как да разберем кое е скандалното .Посочете пунктовете къде трябва да се търси скандалното.Кирил Петков изкара само едната част Защо не изкара и другата част от действителните разговори Какъв е проблема ние гражданите сами да разберем Дразни ме обстоятелството , когато съм обезличен Като да сме маса от попиващо желе.Отново ни вземат за послушни стадо .Ако Кирчо смята да върви по същия път , ще бъде наказана

167

Анонимен

преди 1 година

Искам Полша да управлява правителството и президентството. Искам Румъния да управлява съдебните и правораздавателни институции. Хайде де.

166

Анонимен

преди 1 година

Между многото въпроси, които си задавам след тая пресконференция няколко изпъкват повече от другите - Нали уж ППДБ се бореха срещу задкулисието, а всъщност според записите те щели да спускат хора в службите - за да им служат на тях ли ? Какво искат да кажат с това с посолствата ? Ще има ли разследвани и арестувани или пак това ще е петъчен цирк ? Тези които сега заемат позициите в службите толерират ли тези хора от промяната да ги заменят когато им е угодно ?

165

Анонимен

преди 1 година

Българите са обезверени и отчаяни. Уж промяна (ПП), а се коалират с крадливото статукво (ГЕРБ), за да крадат заедно. А другите (БСП, ДПС) уж опозиция, а задкулисно участват заедно с другите в кражбите. В бъдеще всички тези, които управляват държавата последните 30 години, заедно с техни приближени, трябва да бъдат определени като национални предатели. Заради тях милиони емигрираха и продължават и те ще затрият България като държава. И овчия народ, които седи и гледа сеир само

164

Избори

преди 1 година

и да ПреСушим - Тресавището!

163

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела съобщи, че "мафията пробила в ИТН". УАУ! Мафията плаща по 500 000 за депутати в ПП. Откъдето мине Руди Гела, все мафия...

162

Анонимен

преди 1 година

Де да беше истина че ни управляват американци, руснаци, турци, македонци и почие умни хора. За най голямо съжаление сте управлявани от 100% прости българи с нищожен мозъчен капацитет по природа (говоря за българския геном някой да не помисли че не го харесвам на цвят)

161

ПП пак се пре..хме

преди 1 година

Ако ПП не направи правителство - няма Бюджет, няма повишение на заплати на учители, доктори и тн. Няма закони, няма Евро, Няма Шанген и тн. Всички страдаме ПП губят гласове.Ако ПП се коалира с ГЕРБ ще има кратко правителство, което да приеме бюджет и 2-3 важни закона. След това ще се разпадне, тъй като то не може да доведе до промяна. За всяко нещо ще трябва и гласа на Борисов. ПП пак губят гласове щото са се коалирали.Кофти е да си нормален.Бъди олигоффрен. Плюй другите и трупай точки

160

Анонимен

преди 1 година

147 Срещу Борисов няма нито едно доказателство за "кюлчета, пачки и къщи в Барселона". Факт. Как обаче могат да се извадят от контекста 500 000, които Киро просто е предлагал на депутати? Никак. Още повече, че Кирил Петков не се свенеше, публично, да казва колко точно депутати са му нужни и да приканва такива, от други партии, да се присъединят към ПП?! И то пред смълчаните наши медии. Да си припомним, как раздаваше кодове в парламента, което БСП оповести на всеослушание.

159

Анонимен

преди 1 година

А не ви е гнус от БАНДИТЕ ограбили България и прогонили ви в странство. От това не ви е гнус, че утре ще прогонят и вашите деца. О чакай, но тези хора вероятно работят,. Така че време за писане може да имате само вие хотелиери и хотелиерши, мутри и мутрески, които се носите бнасам натам и разпространявате заразата си.

158

!!!

преди 1 година

Е нема такава държава!

157

с Лайн са Оцапани

преди 1 година

тия ППДБ и това вече е Факт за Народа на България!

156

Анонимен

преди 1 година

И СЕГА КАКВО ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ СА КОМУНИСТИ НО СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПОВЕДИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, НИЩО НОВО АМЕРИКАНЦИТЕ ПЛАЩАТ ПО ДОБРЕ

155

Анонимен

преди 1 година

е сега е момента президента да обяви военно положение и като главнокомандващ да ги изпонаарестува всичките ***....

154

Коко

преди 1 година

Истината за Руди е много проста. Той е пионка и адвокат на Гриша Ганчев- акционер в ЦСКА, на който Руди даде стадиона в центъра на София. Не е тайна, че основния бизнес на Ганчев е с горива и бензиностанции- пряко зависим от Лукойл и Русия. Кой разбрал разбрал. Русия не иска евроатлантическо правителство и играе ва банк. Само новата кила на Руди Гела е Майбах за 500 000 евро. Даже не я крие.

153

Анонимен

преди 1 година

Пуснете веднъж записа към версията на Радостин Василев И версията на пълния запис от събранието.И ще се намери къде и кой греши.Ка вие изкарвате само едната версия Тази на Кирил Петков И ние да вземем страна Трябва да погледнем и от двете страни кой крив и кой прав .Защото ние от рано ги избираме Без нужната информация А в последствие се оказваме излъгани.Както Слави Трифонов ни излъга.Защото се прикрива амплоато му.И фалшив ореол на спасител

152

Майора

преди 1 година

Жалко Руди аз както и много други не вярвам на човек , избран благодарение на Слави в ИРН и го предал , втори път предал ПП и Кирил Петков , избранот тях! Руди властта е сладко нещо , но предателите никой не ги обича!

151

Анонимен

преди 1 година

България се управлява не от Американското посолство шарлатани и скапани чужди агенто. България 1989 година беше поделена между Европа, Русия и Турция. И всеки от тях източваще какво може. Америка се намеси последните години с Магнитски, защото имат нужда от България. Почти всички партии за създадени от чужди посолства - немско, руско, турско. Колко руски партии има в парламента? ИТН БСП Възраждане, части от ДБ. ГЕРБ също. Те прокараха руската тръба. Борисов ходеще при нищожеството Путин. Е ли е?

150

единственият скандал

преди 1 година

Единственият скандал в записите е как ППДБ се разбират да пазят крадеца Боко от затвора.