119

Анонимен

преди 1 година

Русофилството губи твърдина под краката си така, както и БКП и БСП губят жизнено пространство! Това са архаични организми и отживелица и постепенно ще закърнеят! Светлото бъдеще е само за цивилизованите народи и напредналите цивилизации, насочили усилия към човешкото добруване, природата, науката, космоса, а не към забогатяване чрез y6ийства и грабеж на чуждото, което е проява на първични инстинкти!

118

Анонимен

преди 1 година

Русофилите се надяват, че Русия ще води дълга война на изтощение, която ще спечелят благодарение на неизчерпаемите си ресурси, но никой няма да ги дундурка толкова! Денят Контра иде и красная ще бъде попиляна и разпръсната по цяла Азия! Русия ще бъде принудена да обяви кaпитулация, защото друг вариант е равен на самоубийство! Кремълската върхушка пътува за Хага, а Русия плаша 100 години репарации! Русофилите са силно притеснени от лоши предчувствия! Аз сега пpocтo им го натяквам!

117

Анонимен

преди 1 година

А иначе кога започва подготвяното контранастъпление? Изсъхна ли почвата?

116

да пасинг ъв

преди 1 година

пакс американа. Какво каза Фиона Хилл в Талин? За това ще разберете от медиите следващата година, ако изобщо разберете, но ще го усетите.

115

ЛЕВСКИ

преди 1 година

Тук нерускоговорящи бедстващи русофили още не проумяват, че бедстват материално, духовно и умствено именно заради двувековната враждебна имперска политика на Русия спрямо България! Така и си оснанаха в България сто синджира po6и, които не могат да скъсат веригите! Най тежки са робските окови!

114

До 987

преди 1 година

Центаджия лек пехотинец-как така Кравите са те пуснали на фронтовата линия на пропагандата без защита от артилерията с ВПН! Бива лии така?!

113

Анонимен

преди 1 година

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ : - Другарю Путин, Вие искахте ли тази война? ПУТИН : - Абсурд! Аз исках съвсем друга война! Що за въпрос, моля ви се!

112

Анонимен

преди 1 година

И какъв герой е този? Благодарение на лъжливите Мински споразумения успяха да се измъкнат от котела в Дебалцево. Редовна украинска армия срещу опълчението на Донбас. Сега се държат, защото САЩ и ЕС наляха десетки милиарди в оръжие и обучение. Герой убивал рускоговорящи в Донбас, с една дума укрофашист.

111

Анонимен

преди 1 година

Вaтянкити носят много на бой! Кат му резнеш глaвътъ, 10 минути подскача по бойното поле, кат зaклана кокошка!

110

Krass

преди 1 година

Много руски *** се помпат на палците.Мизерниците от разградения двор Раша, наливат навсякъде другаде, само не и за собствените си граждани.

109

Анонимен

преди 1 година

Не виждам как го спасява останали да девет блока превърнати в крепост със заложници в избите преди два дена намериха семейство в един от превзетите блокове с новородено

108

987

преди 1 година

Много са ми смешни коментарите на путинофилите. От 13 месеца руската армия отстъпва по всички направеления, ВСУ им нанесе побой при Киев, Лиман, Изюм, Харков и Херсон . Руснаците толкова се напъваха да превземат поне мегаполиса Бахмут, че сигурно са хванали хемероиди , обаче греда - дори това селце не можаха да превземат. Флота им не смее да доближи бреговете, самолетите им не смеят да летят, че падат като презрели круши, опряха до танкове от ВСВ, обаче според копейките всичко въврви по план.

107

мдаа

преди 1 година

Какво излиза, че даже 2015г. е имало война, но за нея започнахте да пишете от февруари миналата година.

106

Анонимен

преди 1 година

То добре звучи ама съвременните войни са технологични и патриотите ше започнат да отстъпват на технократите и професионалистите .Русия не беше минирала защото очакваше да настъпва.Сега като минират по голамата част от бойната линия и като наситят с пеотивотанкови средства и артилерия ще стане трудно укрите да правят дори малки пробиви като този.Истощението ще започва да си казва думата а видяхме че нито джавалините нито хаймарсите са непреодолимо чудо оръжие.Трябва да се развият много технологии

105

Иво Цеков

преди 1 година

Забелязвам, че в последните седмици копейките намалиха интензитета на тролене. Явно губят и на информационния фронт)))

104

Анонимен

преди 1 година

Само се погледнете какви глуупости сте изписали в тази статия. Днес спирам да чета Днес.бг. Чао!

103

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Лайковете пак манипулирани в полза на пиндостанските тролеи.

102

Анонимен

преди 1 година

Последните дни на ПУТИН и престъпниците от Кремъл .... САЩ И ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ И ЗЕЛЕНСКИ ДА ВЛЯЗАТ В МОСКВА И ДА ИЗПРАТЯТ ПУТИН В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА

101

Анонимен

преди 1 година

Е чак пък голям генерал! Този го изкараха Наполеон и Жуков, взети заедно. Аз лично не виждам какви грандиозни успехи са постигнали украинците, при положение, че от 2014 са загубили Крим, Двете народни републики и Запорожие. Единствено удържаха Киев и си върнаха Херсон. Много ме съмнява, че прословутата им предстояща офанзива, за която тръбят на целия свят, ще постигне нещо особено. Но поне ще опитат нещо, защото трябва да оправдаят милиардите, които завлякоха от целия свят.

100

Пролетта

преди 1 година

Мина!