22

Гацо Бацов

преди 1 година

до 24 С други думи голямо дървье се оказа Марийка!

21

Анонимен

преди 1 година

Габриел е свързана с корумпираната Брюкселска бюрокрация, някои хора от обкръжението и, са били хванати с големи суми пари в жилищата им, вероятно подкупи. Бойко я лага, не защото има качества за премиер, а именно защото е свързана с тази корумпирана бюрокрация и лъже , също като Киро, тя е чужд паспорт и още: "Мария Габриел е калинка с измислена диплома (ДОКУМЕНТ)",калинка, която впечатлява и с измислена диплома, оказва се, че няма диплома от Бордо, както е написала в СВ-то си.

20

ЖАЛКИ ИИДИОТИ

преди 1 година

КИРЕТО ЩЯЛ ПАК ДА АРЕСТУВА БОЙКО? И ЗАРЯ ЩЯЛО ДА ИМА?

19

Анонимен

преди 1 година

Кире те тва е парапет от дека да го киризнеш парапет в мисленето, парапет в говоренето и папрапет във вилнеенето. тва ни шах че да отмести да играе ни кво да е. Връщай майнъ орката колкото и окосмена да е станала покрай напрежението относно маратаграбител

18

ПОЛИТИКА.

преди 1 година

БОЙКО ЩЕ ИЗБИРА МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЕВИЦИ - ПП И БСП? ДПС ЩЕ ГИ ПРОБВА ДАЛИ СА ЧЕСТНИ!

17

Анонимен

преди 1 година

Изключи си капс-а мааа, Корнелийо!

16

Анонимен

преди 1 година

Марийка е много слабичка, няма да може да се справи с натиска. Колкото е по-слаб един човек толкова по-лесно се поддава на натиск.

15

Напомняне

преди 1 година

Да кажат, тези отворковци , защо точно Мара избраха? Нещо за смяна на постове, за лошо представяне, за залезът й в политиката, като евродепутат, няма ли да хвърлят светлина ?

14

КАКА КОРНИ

преди 1 година

ИТН СА ПО НИСКИ ОТ ТРЕВАТА. АМА МАЙ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА УПРАВЛЯВАХА? КИРЕТО, ПЪК ИЗКАРА 6 МЕСЕЦА?

13

Анонимен

преди 1 година

До КАКА КОРНИ Ако обичаш спри да викаш, най-мразя някой да се надвиква ще кащеш е пъдар на село :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Ам те тва ясно още от уйдормите със свалянето на тяхното правителство и подготовката за платена изборна победа с изборния закон ..Порциите тогава се разпределиха - за проформа - оправдание се използва отказа за подчиняване на пепетата и дебетата- гушвате се официално с доган ,пеефски,другарката трансимпекс,славчо от малкото дпс с голямото продуктово позициониране - и хоп троп схемите продължават..Ам да видим с Кешеф ко става- дали ще обърка схемите..

11

КАКА КОРНИ

преди 1 година

ГЕРБ И ПП ЩЕ УПРАВЛЯВАТ 4 ГОДИНИ. СЛЕД 4 ГОДИНИ БСП ЩЕ Я ИМА ЛИ? КАКЪВ ФАЛ СИ НАПРАВИХМЕ С РУМЕН РАДЕВ? ЗАТРИ НИ КАТО ПАРТИЯ.

10

Анонимен

преди 1 година

Устата е Деса, просто грешния лагер е заела :)))

9

КОЙ ЩЕ Е ЩАСТЛИВЕЦА

преди 1 година

СЕГА БОЙКО ЩЕ СИ ИЗБИРА МЕЖДУ ПП И БСП.

8

Анонимен

преди 1 година

Коалицията лъжливи и крадливи комунисти ппдббсп ще рушат и крадат държавата докато не ги изгоним с камъни!

7

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 4 За Боко ли става на въпрос, то сигурно досието му в Чехия е по дълго от на бай Ставри :))) И аз все се чудех, що избягваше да ходи в Прага наш Боко :))

6

Анонимен

преди 1 година

Десо ***, я кажи по-добре защо винаги гледаш Костадинов с влажен поглед, че чак ти се изпотяват очилата ***? Защо не пропускаш на всяко заседание на парламента нещо да му говориш от 2 метра разстояние? Да не се плющите вече, а? Внимавай че оная от Стара Загора Искрето Михайлова те гледа винаги на кръв, като се заговорите с Костаднов двамцата. Ревнува яко!

5

Веско

преди 1 година

Под ли са гербаджии.Имали са договора за техен председател на НС.А комисията по правосъдие шефда е от ППДБ.Герб се изметнали,а Бойко го игра загрижен и за доверие.Знае също и че Големите медии са зад него и цялата хартия.

4

анонимен

преди 1 година

В този форум има повече "съдии" отколкото юридическия факултет е изкарал. Добре, че подобни персони не са в съдилищата да раздават присъди без доказателства и да пращат при някой си бай Ставри хора от ГЕРБ. Преди да видят сламката в окото на другия, да видят гредата в своето. Не , че смешници не е имало винаги, но тук се изявяват твърде из-ро-дени такива.

3

Анонимен

преди 1 година

Умна жена е Атанасова, но е избрала лагера на мутрите, което не е хубаво :)))