104

Фантомас

преди 1 година

Дали финландците няма да ви еат майките...

103

G.I. Joe

преди 1 година

Финландците за това влязоха в НАТО по спешност - от страх Русия да не ги "освободи".

102

12345

преди 1 година

Границата на Русия с НАТО, стана 2500км!Браво на Путин и това ако не е красив автогол, вече не знам кое е???

101

кажи бе,умник

преди 1 година

До Анонимен 138 И за кво ще излиза,след като току що е влязла!?

100

Анонимен

преди 1 година

Браво на финландците , след десетилетия постоянство и работа, издебнаха точният момент напълно да се отърват от руско влияние върху политиката им . За съжаление ние тук продължаваме търпим хора като Копейкин ,Корни и Радев които откровено защитават руски а не българските интереси .

99

12345

преди 1 година

Путин=Пълен провал!

98

Руски ценности

преди 1 година

Турците да дойдат да ни освободят и те 500 г бяхме тяхна територия.

97

Анонимен

преди 1 година

Финландия с новото правителство ще излезе от НАТО, това не са ***!

96

Анонимен

преди 1 година

Дали НАТО да не освободи русия?

95

Вики Джъстис

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис...Фенка съм на руски подложки хаха.

94

Анонимен

преди 1 година

Русия да си гледа собствената *** , да не се меси в управлението на чужди държави , а какво им е братското с финландците -само те си знаят . Пълен провал е плана на Путин за неразширяване на НАТО , вече могат само да лаят , Финландия е част от НАТО и и ако нещо пробват ще се срещнат с много повече от 12-те HIMARS-a за които омрънкаха света , въпреки че ясно им бе заявено още преди войната ,че НАТО ще изпращат оръжие в Украйна в отговор на агресията

93

Анонимен

преди 1 година

Смешници....при конвенционален конфликт с нато армията на Русия ще издържи 1 седмица преди да се разпадне

92

Мдаа

преди 1 година

А цената на външните *** в Русия че се е вдигнала, днес кога ше ни информира ?

91

Анонимен

преди 1 година

По принцип всички територии богати на ресурси от всякакъв характер са собственост на САЩ. Остана една бедна руска земя, която не иска да се подчини на справедливите властелини, избили милиони вредни същества по света, за да добият правото да се разпореждат с природните богатства, принадлежащи им по право, библия и конституция. Ама и нея ще я вземат, независимо колко европейци ще им коства това.

90

Анонимен

преди 1 година

Айде тия психясалите пак започнаха кое е тяхна земя... Където и да са стъпили, тотална мизерия. Финландия около 300 гоини напред от тия. Най-забавни са ми нашенските текезесари русофили (русофил гражданин НЯМА), които си пеят как поробителката Русия ги спасила от турско робство.

89

Бай Илийчо

преди 1 година

Фърлете им атома

88

Анонимен

преди 1 година

Вместо напразно да се мъчи и поти в търсенето на отговор на въпросите "Дали ще освободи Финландия?", "Дали ще освободи страните, разположени на запад от западната граница на Украйна", колетивният запад може да се върне 150-160 години назад към творчеството на великия руски дипломат и поет Феодор Иванович Тютчев и по-специално към алегорита Русия - пружина. Натискаш я, а тя се свива до едно положение, но след критичната точка освобождава натрупаната енергия и те отхвърля на майната ти.

87

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика, затова всички и се нахвърлят. Така е - никой не обича големите. Иначе всички им се подмазват и сервилничат, но наведе ли се всеки гледа да и резне главата. Не си спомням руснаците да са били завладяни от някой или да са били под нечие владичество или колония. Затова страхливите миши душици от разни вилаети, колонии и феодални стопанства се страхуват от нея. Но великия си е велик, колкото и да не ви се иска. Другото е страхлива американска пропаганда...

86

Анонимен

преди 1 година

До по Д.Веле 123 Какво общо има Пикасо с агресивните руснаци? Може би това че и те си бият жените доказвайки се като мъже.

85

Анонимен

преди 1 година

Аляска исторически е руска земя!Да ходят и да я освободят...