11

Анонимен

преди 1 година

Мексико- не е колония САЩ Реч на президента по случай 85-тата годишнина от национализацията на нефта.През миналият месец той национализира находище на литий, и САЩ заплашват него и Мексико. Total Energies вече плаща в йоани.Вие още си пишете небивалици.Доларчето улетя.

10

До 8

преди 1 година

Пакистан е верен съюзник на САЩ неслучайно пуснаха Special Force да очистят Бен Ладен на тяхна територия и не само това от там съдя ,че пишеш пълни глупости освен това Индия е демокрация и имат конфликт и с Китай и с Пакистан за Набу и кашмир. Не всичко е черно и бяло на този свят набиите си го в русофилските глави и спрете да се излагате с небивалици!

9

Анонимен

преди 1 година

Русофобите са вечно активно, но бъдете преди всичко българофили. Интересът на България е да тушираме напрежението и да се сложи край на войната в Украйна. Тази война беше провокирана от САЩ в продължение на над 10 години.

8

Космонавт

преди 1 година

Какво ще направи Русия? Ще измислят някакви много силни катапулти и ще замерват Финландия и Швеция с пияна биомаса? Тогава наистина ще станат космически войски.

7

Анонимен

преди 1 година

Русия е в съюз с Индия, Китай, Пакистан, Бразилия, Южна Африка, Венецуела, Куба, Аржентина, Виетнам, Камбоджа, Сирия, Афганистан, Иран, Египет. Тези държави представляват 80% от световното население. Сега сметнете ние кой свят сме и кой с кого воюва.

6

Анонимен

преди 1 година

На Финландия да бъде разяснено че няма да има метали и евтин газ а Швеция ще я спре Ердоган . Рано е да се правят изводи .

5

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Русия ще загуби или войната ще продължи дълго и Китай ще завземе Сибир чак до Урал.

4

Руски глупости

преди 1 година

Русия ще победи сама света?! Освен да предизвикат ядрена война от ,която НИКОЙ няма да спечели в световен мащаб. Това са милиарди животи! Това си чист шантаж , който ще върви до едно време! И тогава ще стане това ,което на мнозина им се струва майтап работа ,но не е!

3

Анонимен

преди 1 година

Нужно е някаква нормалност в Европа. Естествено е европейският съюз да бъде преформатиран. Бъдещето на Европа е в два варианта: първи вариант - продължаване в грешния път и превръщането на континента в мюсюлмански *** сборище. Втори вариант - нова Европа в съюз с Русия. Може да е по-малка по население щ, но бяло и хетеросексуално!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Е поне там можеше да остане някаква форма на живот след тоталната ядрена война, ама вече няма шанс.

1

Джендър трол

преди 1 година

Колежки, на работа !!!!