149

Анонимен

преди 1 година

Пенссите в катастрофални ситуации и изпразнени фондове се плащат от работещите сега в България. Тези, които са в чужбина не трябва ли и тер да внасят солидарно в пенсионния фонд!Коя държава ги е изучила безплатно?

148

Анонимен

преди 1 година

До СиндикатитеКога си виждал синдикати в България ? Навремето се изпуснах неволно, колко ми е заплатата по договор пред едни синдикални ***, после шефовете цяла седмица ми триеха сол на главата :)))Оправиха се набързо, понеже такова животно като синдикати нема у БГ :)))

147

Правилно

преди 1 година

Парите от пенсионното осигуряване каде са питайте - герб за последните -12 г каде са интересно е да се знае

146

Анонимен

преди 1 година

Споко! Скоро Ще пуснат следващата пландемия и ще решат демографския проблем. Няма човек няма проблем

145

Прах в очите

преди 1 година

Тия говорят така сякаш човек не плаща пенсионно осигуряване цял живот, а като навърши възраст направо увисва на бюджета на младите без собствени пари. Къде са парите от пенсионното осигуряване? Не ни мятайте по върбите и не настройвайте поколенията едно срещу друго.

144

Анонимен

преди 1 година

Парите за оръжие за убиване на хора в Украйна да отиват за пенсии.Който гласува за ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС, ДПС, БВ и ИТН е национален предател!

143

Синдикатите

преди 1 година

Май си прав ревьт само когато има лична изгода за тях финансова естественноСкоро протестираха че спирали помощите за ток на работодателите за ниските доходи дума не стана

142

Анонимен

преди 1 година

Още ли пишман програмистчето от Днес ви занимава с глупостите си :))) Те са много зле в сайта, даже се чудя защо Тихина ги спонсорира :)))

141

Анонимен

преди 1 година

15хил.пенсионери работят. 41хил.млади нито работят, нито търсят работа. Пенсията е обезщетение за изгубена работоспособност!!! Щом работи, значи няма нужда от пенсия. На тези със соца. На всеки 31-ви декември парите налични в осигурителните сметки, бам в бюджета. От там в ИПК Родина, Кремиковци, НДК и вилите на знайни и незнайни дургаре. Солидарна система! Всички синове, дъщери и внуци работим и внасяме в България за 2 ни родители и за тези, дето децата им са в чужбина и не внасят лев.!!!!

140

Питам си

преди 1 година

Нали за да се пенсионира човек внася пари 35-37 години. Къде отиват тия пари, та да се налага да го издържат по-младите? Един мъж, пенсиониран на 65 е внасял 35-40 години, а средностатистически живее 71-72, тоест ползва си пенсията 6-7 години. Как да не му стигат собствените вноски?65

139

Анонимен

преди 1 година

До Вьзмутен, защото в България синдикати няма! Това, което виждаш са нефункциониращи комунистически организации, които само цоцат пари!

138

Въпрос

преди 1 година

Никой да не се надява на пенсия в тази държава. Те Франция и Германия фалираха, та тук. С толкова маймунни на клона, чакащи помощи и детски, и с толкова застаряло население, тези, които работим и се осигуряваме сега, ще пием една студена вода. За това пък, промената обещава пенсии на ангро и помощи. Работещите кучета ги яли. Заводите им бяха само на приказки. Стигнаха до пенсиите, но инвестициите не им бяха сила.

137

Вьзмутен

преди 1 година

Добре защо синдикатите не протестират за отмяна на осигурителната тежест след като няма да има пенсии и здравни услуги нали защитават наужким работещите , защо иначе им плащам

136

Анонимен

преди 1 година

Бай мандал и 15те му деца ша ви плаща пенсиите. Чакайте и се надявайте

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145, изход има :) Да си подсигуриш старините сам без да чакаш на някой друг :) Предателите сте и на територията! Такива като теб, които вземат минималка, а останалата част под масата!

134

Анонимен

преди 1 година

Да се отнемат пенсиите на родителите на емигрантите, кой е възпитал и отгледал предател няма да има пенсия ... Друг изход няма .. Ако някой вижда изхода да се обади..

133

Ужас

преди 1 година

Имах забавен случей преди години - работех поддръжка в дьржавен университет за -260 лв заплата бутаме едни железни решетки и спират едни роми бате колко получаваш - 260 лв а рома вика за толкова месечно коня няма да впрегна с каруцата

132

Голям проблем

преди 1 година

Са пенсионерите "работещи" на държавна издръжка, които освен че точат осигурителните системи, заемат работни места и младите са принудени да емигрират. Работещи е в кавички защото не съм видял пенсионер да се преуморява в държавна канцелария. Отделно са осигурителните вноски на съдебна система, МВР, военни и останалите държавни служители които натоварват пенсионната система. При това положение проблемите само ще растат.

131

Анонимен

преди 1 година

До Стига глупости, аре стига глупости ти! Не го издържа! Прави разлика между думите! Сади картофи и ги продава! Той си определя цената на картофите! Не програмиста! Като не ви кефи да садите картофи.. станете програмисти и трошете парите, а?

130

Мда

преди 1 година

Отмяна на осигуровките е единственното решение с - ддс достатъчно пари бутаме в дьржавата за бежанци , снаряди и заплати на депутатите и администрациятаПо живково - срещу осигуровките и пенсията ти бе гарантирана и всички здравни услуги бяха безплатни