100

До 89

преди 1 година

Доста елементарно-простовато ти е мисленето, ако въобще можеш да мислиш, защото ти единствено и само възпроизвеждаш брътвежите на либерастките шамани. Аз Русия не я подкрепям, да не говорим за Путин, но ме е яд че европейската цивилизация се разпадата, заради такива наивно-глуповети инфантили като теб. Не само Франция, но цяла Европа е в прединфактно състояние, изпадна ли сме в невиждан демографски срив, вместо това се компенсира с неграмотни имигранти, няма как това да продължи още дълго.

99

До Анонимен 91,

преди 1 година

Не те знам, тр о лсето, поради що реши, че който е разумен човек, учил биология и знаещ, че половете са два и не се променят поради нечии щения, бил "русофил". Освен ако с това понятие не обозначаваш просто нормалните хора. И какво общо има тая насилствено натрисана на хората излишна и дори вредна конвенция с филство и фобство към друга държава. Нещо съвсем са ви оттървали от Козяк и са оставили най-неграмотните тук да им пишат тезите.

98

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че древните гърци правили секс мъже, жените просто били за разплод

97

Анонимен

преди 1 година

Майчино, човешко, важното е юнашко мляко да има и източника му да е на място.Амин.

96

Разочарован

преди 1 година

Много душевно болни млади хора в нашата мила татковина.Други нормални на вид,но добре подплатени с долари и те като предните родоотстъпници.А всички в купом гласуват за ПП.Жалко за БЪЛГАРИЯ

95

Кабарев

преди 1 година

*** идеологията произвежда свръх технологични джаджи, а антиджендърите сърбат боярщник, понеже нема денги за водка. Мисля че изхода от този сблъсък е предизвестен.

94

мдаа

преди 1 година

В Грузия що се биха в парламента им? Защото управляващата партия иска да приеме закон за чуждестранните агенти. Всяка организация, която получава над 20 процента от доходите си от чужбина, да се обяви за чуждестранен агент. Такъв закон трябва да има и в България. Представям си колко НПО-та ще светнат като коледни лампички. Поне да е ясно проводник на чий интереси са. И само за справка, такъв закон има в САЩ от 1938г.

93

Анонимен

преди 1 година

Нешка е родител 3. Фамилията й показва каква е, а и тя се доказа.

92

Анонимен

преди 1 година

Национален референдум за напускане на ЕвроГейския Съюз!!

91

Анонимен

преди 1 година

91,очевидно е само,че на теб ти плаща някое НПО да защитаваш тази конвенция!

90

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и жялата му финансирана от САЩ партия се бори за налагане на *** идеологията в училищата и за отнемаме на децата ни!

89

Разминавания

преди 1 година

Според Археологията първата религия и човешки строй бил глобалният Матриархат вярно вероятно чието олицетворение е египетския Сфинкс нещо като вероятно олицетворение на ловеца Авел.....................Адам дето от реброто му е създадена *** не е логичен и смислен защото Господ сякаш ги изгонили от Рая с думите:"Махайте се от тука от райски човеци да деградирате и стигнете мумуните"

88

Анонимен

преди 1 година

Какво искат дж е н дърастите е без значение. Те могат да искат и на Луната да се заселят /ха дано, ама на дали/. Важно е какво е отредила природата. А за хората тя е отредила два пола, определени генетично още призачеването, които не се променят. Пък ако ще и дж еи н дърията да я натресат насила като ЕС-политика, което се прави, все тая. Природните закони са неизменни.

87

Анонимен

преди 1 година

брюкселски ***

86

Pipi

преди 1 година

Не.

85

Анонимен

преди 1 година

Другаре русофили, я си признайте ПОНЕ ЕДИН от вас чел ли е прословутата Истанбулска конвенция от край до край? Защото е очевидно, че другарката Робева не я е, съдейки по неграмотността й по въпроса.

84

Todor Petrov

преди 1 година

Искам да попитам Нешка, защо пускам кафява лента... гореща?

83

Анонимен

преди 1 година

Младите "със здрав разсъдък": "ми то има 2781 пола, и те са флудни, и такова, можеш да станеш карстов слой като си пожелаеш". Студентите по психиятрия, които ги слушат: хммм, да, разбирам, продължи моля, че трябва да си напиша дисертацията.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "Еволюцията е развитие, усъвършестване и ефективност, а джедър идеологията и въобще либерастията водят към разруха, разпад на обществото" Кое общество е "разпаднато" - руското, или френското?

81

Анонимен

преди 1 година

Да това е начина за безболезнено намаляване на населението. Никой няма да стои и да гледа как стават 16 млд. Другите начини са войни вируси а някакъв японски професор предлагал задължителна евтаназия иали сепуко след определена възраст. Искал да си смени някой пола???...ами да го сменя бе! Еднополов брак??? ...ами да се женят...ама без деца на кой му пречи