225

Аналитик

преди 1 година

Проблема е че за укрите няма кой да воюва, всички искат да си живеят живота па ако ще и под руски мир да е. Не е нормално да хленчат че някакво си чевека се бие и затова не могат да напреднат а и може да отстъпят. Това става защото воюват шепа хора, докато при дядя Вова този проблем го няма, засипва фронта с чмобики, макар и някои от тях да също да хленчат, но въпреки това отиват и се бият до смърт.

224

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Украинците са същите ла и на като македонците. Де ги видиш опъни им по един шамар,все има защо!

223

Мда

преди 1 година

Украйна в 1990 - 51 млн. жители , Украйна в 2022 преди войната - 42 млн. жители , Украйна днес - 34 млн. жители !!!

222

Анонимен

преди 1 година

До 239 ми не са се молили и не се жалват,казват си нещата такива каквито са,а не само американците да твърдят небивалици.щотонтежса свършили боеприпасите.И погледни кой проси и обикаля света да търси оръжия

221

ФАКТ

преди 1 година

ОКУПАТОРЪТ РАЗБИТ КРАЙ ХЕРСОН,КИЕВ,ХАРКОВ,ИЗЮМ,УГЛЕДАР,АВДЕЕВКА,СУМИ! НО МОЖЕЛО ДА ВЗЕМЕ БАХМУТ.

220

Анонимен

преди 1 година

Аз притеснения от фронт и подобни нямам! Бил съм на места, за които само си чувал! Ти му мисли като спре нета какво правиш!?

219

Шума, който

преди 1 година

се вдига около предстоящото нападение в Преднистровието не се харесва на войниците на ВСУ. Имаше няколко клипа, с обръщение в стил "Освободихме Донбас и Крим и сега се чудим на кой да помогнем още. Защо да не идем и Южна Осетия или пък Сирия?". Вижда се, че натовците губят търпение и Зеленски се чуди каква ПиАр каскада да сътвори. Предлогът за Преднистровие, е че там имало огромни складове с муниции и снаряди всякакъв калибър. Проблемът обаче, е в това, че експлоатационни срок е изтекъл с 10 год

218

Анонимен

преди 1 година

До 215 Ми фейк са ,защото това не е първата световна да се атакува с пехота.И Бахмут не е града за който си мислиш около него са 10 -15 села и те се атакуват и то с артилерия после като се нарушат доставките на оръжие и не могат да се пращат подкрепления,а сградите където са се скрили бъдат разрушени се атакува с пехота.Така стана и със Соледар , който е на 12км от Бахмут,а самия Бахмут беше атакуван и той с артилерия.Ако си мислиш,че руснаците тичат към него с автомати в ръка много бъркаш.

217

Анонимен

преди 1 година

По думите на съветника на президента зеленски границите на украина ще останат блокирани, в противен случай мъжете ще напуснат страната за да не отидат на фронтовата линия. Смятай, брате! 12% от 20 хил полски контингент е ликвидиран. Пратят линсамолети, ще ги пратят с екипа ите заедно. Няма да се излагат да им свалят птичките и да им разбият пазара. Като с танковете - освен снарядите, осигуряват и екипажа! Пълно обслужване. Като земат да горят ще се чуват думички на майчин език...

216

М.Костов

преди 1 година

Докато рашняците полагат хиляди за превземането на бахмут. Нека да питам колко положиха укрите за превземането на Херсон?

215

Анонимен

преди 1 година

До 212.....Абе що не одиш да те пля кат краварите и урките ами си седнал тука да ми даваш уклон на дедовия???

214

Реалист

преди 1 година

Че да пратят Урсолата да удържа тоя Бахмут бре ! Байдън ще и прати пушка !

213

до 226

преди 1 година

Абе ти се надявай Румъния нищо да не прехвърля че току-виж до лятото си на фронта да гледаш от първо лице ;)

212

До Последна сводка

преди 1 година

Всяка сводка е предпоследна.

211

Какво е

преди 1 година

Станция Ступки?

210

Мда

преди 1 година

Хихихи, и тук ще отбраняват Бахмут няколко седмици след превземането му...Също като Азовсталь, две седмици смед като го разчистиха, "правилните медии" съобщаваха за някакви евакуации на "хероите"...Апропо - и двете цитирани "отбраняващи" се села, с "тежките" ситуации, вече са зачистени...

209

Мфа

преди 1 година

Володимир вместо Владимир и Олексей вместо Алексей и Олександър вместо Александър ...на това се гради измислената им държава и на военните стратези отвъд океана !

208

С. Хитачев

преди 1 година

Друго не знам, но по первий канал показват как в брянска област и крим усилено правят окопи. Защо ли?

207

Анонимен

преди 1 година

ОСАД подготвя навлизане на територията на Молдова, като така ще осигури безпрепятствено анексиране на Приднестровието. Там е разположен най- големият склад за боеприпаси на руската армия в региона. Румъния активно прехвърля бронетанкова техника в тази посока. УА също предислоцира около 5 хил души в района.

206

до 223

преди 1 година

Имаше снимки онзи ден, свалят дори обувките от мъртвите. Снабдяването е под всякаква критика.