54

Фън Шуи

преди 1 година

Китайците са разтреперани от туй страшно предупреждение.Още не могат да дойдат на себе си.

53

Анонимен

преди 1 година

Таман е намерил кого да заплашва. Значи Борел може да си доставя оръжия където си иска, но Китай не може. Това ли били евроатлантическите ценности? Нали свобода всеки да си прави каквото си иска, бре? Май тая свобода не била точно свобода, ами робство. Малко да се кротнат, че ако не е Китай, няма кой да им сглоби един айфон. Да се махат от Украйна и да спират с тоя рев,. Вече трябваше да са схванали, че няма да им се получи тоя път.

52

Анонимен

преди 1 година

Кучета и котки може, а прасета не............

51

Натовеца

преди 1 година

Ес е като едно голо и босо циганчеее дето се дърви само на големите ,пародия пълна !Това са ненормалници бе не разбрахте ли !Тези ако не ги гилотинираме ,че ни завлекат към тотална разруха !

50

Анонимен

преди 1 година

Кой знае кой на кого какво е доставил вече и кой какво от кого е получил?

49

Анонимен

преди 1 година

див дърт петел, хептен изкукуригал...

48

младен

преди 1 година

"САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай, заяви днес говорителят на китайското външно министерство, цитиран от Ройтерс." - А тъй. Нещо янките объркаха тона на песента.

47

Анонимен

преди 1 година

Несъмнено последици ще има. Въпросът е за кого и какви. Говорящите глави трябва да свикнат с мисълта, че вече никой не им слуша брътвежите, дори когато кряскат. Хората си го казаха - започва преструктуриране на световния ред. Който разбрал, разбрал.

46

Чук и Гек

преди 1 година

Гек си мечтае за оня празничен миг, когато в КНР най после победи Демокрацията, границите бъдат премахнати и китайския народ свободно тръгне да се реализира в Европа, така, както вие тръгнахте по света! Поне 1/4 от Вас емигрираха! Ако същия % китайци направят същото ще е отлично! 5 милиона да дойдат тъдява, ще Ви се решат всички проблеми! Но, този комунизъм не им позволява да се разгърнат!?

45

Анонимен

преди 1 година

Тоя дядка на какви хапчета е, ако Китай кихне ЕС треска ще го тресе.

44

младен

преди 1 година

"ЕС: Ако Китай достави оръжия на Русия, ще има последици" - Ко речи??? Шамари ядът ли ви се...че и ще ви стоплят!САЩ не са в позиция да поставят искания на Китай, заяви днес говорителят на китайското външно министерство, цитиран от Ройтерс.

43

ХемороID

преди 1 година

Е тогава ЕС ще купува Правец 8 от България

42

Българин

преди 1 година

Редно е да достави. След като ЕС, САЩ и други техни васали доставят безпроблемно на един нацистки режим в Киев, защо Китай да не помогне на Русия, която просто се бори да защити своите граждани, които бяха с години тероризирани от киевската хунта. ЕС все повече започва да показва истинското си лице. Наглост, арогантност, агресия срещу по-слабите.

41

Анонимен

преди 1 година

Китай може да е великан, ама Русия...

40

Анонимен

преди 1 година

До Китай изрично Те в момента изнасят доста неща + военни технологии за там. Ако под помощ разбираш да пратят армия, вероятно си прав. Но иначе не си :))

39

R.A.T.M

преди 1 година

Запада все още не стопля, че вече не те определят правилата и какво като от 2014 Русия е под санкции, а Иран и С. Корея още по-отрано. Западните икономики с инфлация и свиване, а С. Корея вече си има балистични ракети, които стигат до САЩ. Иран е в топ 5 по дронове и топ 10 по нанотехнологии.

38

Анонимен

преди 1 година

И какво ще им направите смешници хаха ако те ви наложат санкций такава, рецесия ще има че това, сега няма, да, е нищо

37

Анонимен

преди 1 година

опичайте си ъкъла ЕС, че туй да не Ви е Русия, всичко от Китай идва и от тяхната евтина работна ръка - инфлацията в момента ще ни се види китка росна в сравнение с това което може да се случи ако се спре всичко от Китай

36

Prosto Kireca

преди 1 година

Китай са една фабрика с ракети, малко самолетоносачи, и 1.5 млрд население. Нищо особено :D

35

Боби

преди 1 година

До Оризар Индия е Вън от играта. Да има безумно много хора но липсва две неща които има в Китай: Енергетика и кадрирани работници. Да Индия има по-голямо население от Китай но повечето от тях са безумна необразована тълпа(БУКВАЛНО) това са хората от най-низшата класа. А в Индия има КАСТОВА система и то ЗВЕРСКА.